Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cus

nechal jsem naplnit klimu, super chladi, ale zacali mi vice vrcet, myslim ty klapky ve ventilatoru.

Takove to vreceni s prosdrednich fuku venmtilatoru.

Jde s tim neco udelat. ci je to normal?

Je to slyset, kdyz pustim na normalni hlasitost radio tak to prekrici,ale........

Dikys.

Odesláno
Napsán autorem jack

Cus

nechal jsem naplnit klimu, super chladi, ale zacali mi vice vrcet, myslim ty klapky ve ventilatoru.

Je to slyset, kdyz pustim na normalni hlasitost radio tak to prekrici,ale........

Dikys.

Nastříkej do sání WDéčko, Celej spray. Ale má to efekt jen, když budeš vevnitř se zavřenejma okýnkama a větrání budeš mít na max. . Pak už neuslyšíš vůbec nic :D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Pockej to je jako fakt prdel,nebo to pomuze to WDcko?

Postil bych to na plno a striknul za pilovej filtr.

DAl bych pred fuky hadry abych si nezasral auto a je to

Odesláno
Napsán autorem jack

Pockej to je jako fakt prdel,nebo to pomuze to WDcko?

Postil bych to na plno a striknul za pilovej filtr.

DAl bych pred fuky hadry abych si nezasral auto a je to

to nepomuze, protoze ti nejspis preskakuje ozubene kolecko ovladani te klapky a to je zvenku, Michal si z tebe dela srandu, v tomhle pripade bych rekl trochu nevhodnou, nebot muze byt spatne pochopena

Odesláno
Napsán autorem -=Michal=-

Napsán autorem jack

Cus

Dikys.

Nastříkej do sání WDéčko, Celej spray. Ale má to efekt jen, když budeš vevnitř se zavřenejma okýnkama a větrání budeš mít na max. . Pak už neuslyšíš vůbec nic :D:D:D:D:D:D:D:D

To byl vtip !!!!!!!! :o

Odesláno

jack: je tu thread kolem tohoto a i obrazek, jak to umelecky obejit pridelanim osobiteho zarizeni... dostanes se k tomu pry tak, ze sundas dekl u okynka spolujezdce pod predni kapotou, pak vyndas pylovej filtr a uvidis motor vetrani... a tam ten clovek ma pridelanej ten bazmek, kterym obesel detekci dorazeni klapky... ja to mel sundany, ale nenasel jsem tam vubec nic a vyzada si to pravdepodobne sundani kompletne cele palubky, protoze to je schovane kdesi za spolujezdcovym airbagem...

Odesláno

Jestli ti přeskakuje motorek klapky na vnitřní/venkovní okruh poznáš podle toho, že když přepneš klapku na vnitřní okruh, tak po změně polohy klapky přeskakování přestane. On ten motorek se hlavně pokazí při změně na venkovní okruh a v motorku se ojede malinké plastové kolečko a tak nedojde k vypnutí motorku. Jinak přístup k motorku je přes vnitřek. Stačí sundat přihrádku spolujezdce a za ní je tam možnost motorek vyšroubovat a pokusit se jej opravit. Ale obvykle se ojede jedno plastové kolečko, které musíš vyměnit (což sehnat je ten největší problém). A nový motorek podle typu klimy stojí cca 4000 Kč. Tak přeji zdárnou opravu

Odesláno

no zkusim to.

Ale ted jak se ochladila tak je klid.

Ono to neni nejake praskani,jako ze preskakuje ozubene kolecko,ale spis jako by se tam porad ty klapky nataceli a trochu to jako vrcelo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...