Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kterou vbyste vybrali?  

1. 1. Kterou vbyste vybrali?

• 1) Driverem inzerovaná Astra jeho rodičů - http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=111116
      6
    • 2) 405ka r. v. 93 (zaplacená eko) - http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/405/10549179?goFrom=list
      1
    • 3) 405ka r. v. 95 - http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/405/10369583?goFrom=list
      4
    • 4) počkat, až se naskytne něco lepšího
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Sám si tu výměnu neudělá, navíc je třeba vyměnit i radiátor topení, k tomu sem tam nějakou hadici, asi těžko se tam nechají nějaké staré rozvody, kdovíjak vypadá spojka... Nebo mu slíbíte výměnu za flašku a pak budete vyjeveně tvrdit \"no vono ještě bylo potřeba udělat tohleto a támhleto, takže je to za víc\"?

Odesláno

Desítka je odhad, možná by to stálo i míň, ale je otázka co se zase vyšmoulí za chvíli. Když brácha cáloval sedmičku za STK, věřil, že zase bude nějakej pátek jezdit. Teď - několik měsíců po téhle investici zase další kačky na pochodu a u auta z roku 1991, které má najeto určitě několikrát kolem zeměkoule (na kastli jsou vidět taxikářský polepy - předchůdce klubáka byl zřejmě dročkař) se může fakt vys*at kdykoli cokoli.

Odesláno

Já nejsem zastáncem to ani opravovat ani měnit motor. Myslím, že se za ty peníze pořídí něco pojízdného. Jen mě zarazilo těch 10k, ale bral jsem to jako jen za práci, pokud \"s příslušenstvím\" tak už mlčím :papa

Odesláno

Já bych tam ten jiný motor klidně dal, což o to, ale přesně to nebude jen vyndat - nandat. Ostatně ten odhad 10 tis má Medvěd i ode mě... Každopádně u takhle starého auta člověk nikdy neví, co bude.

Odesláno
Sám si tu výměnu neudělá, navíc je třeba vyměnit i radiátor topení, k tomu sem tam nějakou hadici, asi těžko se tam nechají nějaké staré rozvody, kdovíjak vypadá spojka... Nebo mu slíbíte výměnu za flašku a pak budete vyjeveně tvrdit \"no vono ještě bylo potřeba udělat tohleto a támhleto, takže je to za víc\"?

Jenže když koupí jiný auto, tak rozvody bude taky měnit, kdovíjak bude vypadat spojka, možná bude potřeba měnit i nějaké hadice .... To si nevybereš.

Nebo by tu byla ještě jedna riskantní možnost. Koupit auto, nedělat na něm nic (kromě oleje a brzd) a jezdit dokud to neklekne. Pak ho zahodit a koupit jiný. Ale je to sázka do loterie :(

[upravil dne 19/7/12 21:40 od Bigbadjohn]

Odesláno

Přesně tak, takhle koupí další vrak, ve kterém utopí možná stejně + navíc jeho pořizovací cena. Vyplatí se to dle mého i s výměnou motora za 10k. Ale jak řikám - podle vkusu každého soudruha :)

Odesláno

JJ, aktualne by som tych 10 dal radšej do stavajucej 405 tky. Vyhoda je ta, ze pozná stav, vie čo tam bolo menene, a po oprave bude vedieť, na čom je ...

A možná sry za názor, ale asi by som si radšej nechal 405 ako tu astru. Nehovorim, ze su nespolahlive, ale pokial mu ide aj o komfort (pisal si ze pri felcke plakal) tak u astry sa mu ho moc oproti 405 tke nedostane :)

Pripadne, ak ne, tak bych na jeho miste co to posetril, a koupil neco lepsiho :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...