Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Garfieldova pocta Pininfarinovi - co jiného už pro něj člověk může udělat...

Recommended Posts

Odesláno
Zda se mi to nebo je tam taky (jako u me ale vice nenapadne) dodelavany parkovaci asistent se senzory v zadnim narazniku ? :)

Nezdá se ti to, opravdu ty černé potvory v zadním nárazníku jsou mnou dodělávaný parkovací asistent. Bezdrátový přenos signálu do displeje (páááč dráty se nejlíp tahají střechou a displej se ideálně nalepí na zrcátko, což u kabria ani jedno nejde). Displej je vidět vpravo na palubce. Není to sice designový skvost, soudruzi v Číně se moc nevytáhli, ale zase stál jen 11 stovek... Po zkušenostech s Valeem za hodně tisícovek, kdy po týdnu odešlo 1 čidlo a po roce začaly odcházet krystaly na displeji (ačkoli to Valeo má designově krásný displej), jsem si řekl že nebudu vyhazovat penízky za Valeo a zkusím Čínu, maximálně se rozbije stejně rychle jako Valeo, ale podstatně levněji :D

No toho displeje jsem si vsiml taky :) Ja mam na hatchbacku z aukra porizeny parkovaci asistent co maji i v kellyne ale mel jsem ho za 400,- :D Je tam uz rok a funguje perfektne, mam teda jen pipak v kufru, ale staci mi to. Kazdej se divi \"ty tam mas parkovaci asistent ?\" kdyz to vidi zezadu poprve :mrk A mam dost podobnou barvu auta jako Tve cabrio, tam se cerne senzory docela ztrati :)

Odesláno

Já právě potřebuju něco, co není jen pípák, ale taky ukazuje vzdálenost na displeji, a ze kterého směru překážka je. Za prvé parkování na přecpaném panelákovém sídlišti je kapitola sama pro sebe, a za druhé mi pípání dost vadí, takže si ho přepínátkem vypínám a couvám jen podle čísel na displeji.

Odesláno

Jasný ;) Já displej nechtěl, nebylo by ho kam dát a na palubce by mi asi vizuelně překážel .... Tak hlavně že slouží ;)

Odesláno

Pěknej kousek, jen mně osobně na kabriu trochu vadí jeho sezonní využití. Bydlet ve Francii u móře, tak bych si možná auto bez střechy uměl ve svém vlastnictví představit - v zemi, kde je slunečných a teplých odhadem 50 dnů v roce mi to přijde jako drahá legrace (jedině snad jako druhé auto).

Odesláno

Péťo - pokud bychom měli bonbon 121 chápat jako kabrio, pak nutně musí být kabrio i P 205/309 s proslenou střechou (sorry, ale cabrio je dle mého úplně jiný šálek čaje).

Odesláno
Pěknej kousek, jen mně osobně na kabriu trochu vadí jeho sezonní využití. Bydlet ve Francii u móře, tak bych si možná auto bez střechy uměl ve svém vlastnictví představit - v zemi, kde je slunečných a teplých odhadem 50 dnů v roce mi to přijde jako drahá legrace (jedině snad jako druhé auto).

Jo jo, kdybych býval nesehnal na zimu pevnou střechu, tak bych taky do kabria nešel. Ale sehnal jsem ji (viz fotky, na některých je plátno a na některých pevná), takže budu jezdit celoročně :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...