Šalda Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Jako 99% abstinent jsem byl doma když bylo horko Zaltýho bažanta nealko, ale momentálně snad už ani není v prodeji, nebo to holt v žádným obchodě nemůžu sehnat, tak jsem teď zkoušel pár tady těch \"ochucených\" piv, a mě nejvíc chutná Zlatopramen Radler citron, sice to už asi s pivem nemá nic společnýho, obsah alkoholu je 2% ale mě to vážně chutná, a na osvěžení je to naprostá bomba;) Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Když už se to tu probíralo - Máte rádi módu posledních měsíců v Česku, různá OVOCNÁ PIVA? Pak se nyní o nich něco dozvíte.Hit tohoto léta - OVOCNÁ PIVA!, tzv. radlery. Staropramen Cool Grep obsahuje celkem 13 éček, z toho 5 velmi škodlivých:Sladidlo E952 je 40x sladší než cukr bez jakéhokoliv energetického obsahu. Vyrábí se z cyklohexylaminu, který se jinak používá na hubení hmyzu nebo proti korozi. Zvyšují účinky karcinogenů. V USA ZAKÁZÁNO!Sladidlo E954 je dokonce až 500x sladší než běžný cukr bez energetického obsahu!! Vyrábí se z toluenu.Další sladidla E950 a E951 ještě zvýrazňují sladivost ostatních sladidel. Údajně vhodné pro hubení krys.E120 je skutečná lahůdka - rozemletí broučci Dactylopius Coccus. Dodávají potravinám zdravou červenou barvu. Mohou ale způsobit kožní nádor, astma, kopřivku, sennou rýmu, u dětí hyperaktivitu...Celkem pět velmi nebezpečných éček. To je COOL. Ne, že bych podobným informacím osobně přikládal nějakou důležitost, ale ..... [upravil dne 22/8/2012 08:38 od Medvěd] Citovat
punkac Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Medvěde, sice jako pivař tomuhle sladkýmu samoseru neholduju, ale nic se nesmí přehánět. To že se něco vyrábí z toluenu, ještě neznamená, že to bude jedovatý. Rostlinný tuk se taky ztužuje z normálního oleje za použití technickýho benzínu a vodíku a je normálně poživatelný. Nebo řízky snad smrdějí po benzínu? Citovat
gronholmm Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Je zajímavý že všude hodnotěj ochucenýho Birella, ale nikde zatím není k sehnání Citovat
Cinicman Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Ešte že pijem len Zlatého Bažanta... tam je určite iba nejaký jed na potkany... Citovat
Tom_206 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 gronholmm: Zkus kouknout do Tesco, já ho tam koupil ... ale není to žádná hitparáda teda... Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 hhhhh to je zase pruzkum nejakejch odborniku Osobne je mi tohle uplne u zadele .... Kdyz to nepiju po hektolitrech muze mi bejt ukradeny kolik ceho tam davaji. A propos - rozhodne to neni hit LETOSNIHO leta jak se resilo je to na trhu uz dcl dlouho, to jen nekteri se ted probrali ....... Citovat
Jarouš307 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Bacha na pletení pojmů! Radlery nejsou ovocná piva. Ovocné pivo vzniká tak, že se do průběhu spodního, častěji však svrchního kvašení přidávají ovocné výtažky, sirupy, nebo i celé ovoce. To celé pak po vykvašení a ležení dává pivu ovocnou příchuť. Radlery jsou míchané nápoje, pivo-limo :D:papa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Je zajímavý že všude hodnotěj ochucenýho Birella, ale nikde zatím není k sehnání ja ho kupoval v Bille nikde jinde jsem ho zatím neviděl Citovat
Haryk Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 soused občas přiveze nějakej ten ,,samoser\" , višňové, medové, jablečné, a jiné tzv piva, ale není nad BERNARD!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.