Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako 99% abstinent jsem byl doma když bylo horko Zaltýho bažanta nealko, ale momentálně snad už ani není v prodeji, nebo to holt v žádným obchodě nemůžu sehnat, tak jsem teď zkoušel pár tady těch \"ochucených\" piv, a mě nejvíc chutná Zlatopramen Radler citron, sice to už asi s pivem nemá nic společnýho, obsah alkoholu je 2% ale mě to vážně chutná, a na osvěžení je to naprostá bomba;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Když už se to tu probíralo -

Máte rádi módu posledních měsíců v Česku, různá OVOCNÁ PIVA? Pak se nyní o nich něco dozvíte.Hit tohoto léta - OVOCNÁ PIVA!, tzv. radlery. Staropramen Cool Grep obsahuje celkem 13 éček, z toho 5 velmi škodlivých:Sladidlo E952 je 40x sladší než cukr bez jakéhokoliv energetického obsahu. Vyrábí se z cyklohexylaminu, který se jinak používá na hubení hmyzu nebo proti korozi. Zvyšují účinky karcinogenů. V USA ZAKÁZÁNO!Sladidlo E954 je dokonce až 500x sladší než běžný cukr bez energetického obsahu!! Vyrábí se z toluenu.Další sladidla E950 a E951 ještě zvýrazňují sladivost ostatních sladidel. Údajně vhodné pro hubení krys.E120 je skutečná lahůdka - rozemletí broučci Dactylopius Coccus. Dodávají potravinám zdravou červenou barvu. Mohou ale způsobit kožní nádor, astma, kopřivku, sennou rýmu, u dětí hyperaktivitu...Celkem pět velmi nebezpečných éček. To je COOL.

Ne, že bych podobným informacím osobně přikládal nějakou důležitost, ale .....

[upravil dne 22/8/2012 08:38 od Medvěd]

post-1009-14109626393976_thumb.jpg

Odesláno

Medvěde, sice jako pivař tomuhle sladkýmu samoseru neholduju, ale nic se nesmí přehánět. To že se něco vyrábí z toluenu, ještě neznamená, že to bude jedovatý. Rostlinný tuk se taky ztužuje z normálního oleje za použití technickýho benzínu a vodíku a je normálně poživatelný. Nebo řízky snad smrdějí po benzínu? ;)

Odesláno

hhhhh to je zase pruzkum nejakejch odborniku :D Osobne je mi tohle uplne u zadele .... Kdyz to nepiju po hektolitrech muze mi bejt ukradeny kolik ceho tam davaji. A propos - rozhodne to neni hit LETOSNIHO leta jak se resilo je to na trhu uz dcl dlouho, to jen nekteri se ted probrali .......

Odesláno

Bacha na pletení pojmů! ;)

Radlery nejsou ovocná piva. Ovocné pivo vzniká tak, že se do průběhu spodního, častěji však svrchního kvašení přidávají ovocné výtažky, sirupy, nebo i celé ovoce. To celé pak po vykvašení a ležení dává pivu ovocnou příchuť.

Radlery jsou míchané nápoje, pivo-limo :D:D:papa

Odesláno

soused občas přiveze nějakej ten ,,samoser\" , višňové, medové, jablečné, a jiné tzv piva, ale není nad BERNARD!!!!! :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...