Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

:D:D teď jsem na 330tis cena auta v tom je 55 tis  počítám ještě tak 100tis... není v tom samozřejmě počítáno s dobnejma bejkarnama... který se ve finále taky dost vysplhaj jen faktury za materiál na opravu a uprvu

Odesláno

No právě - tak jsem to myslel. Započítat tam všechny větší částky, samozřejmě ne jebky typu pár šroubku atd. Dobře tak půl mega možná ne, ale jak vidno 400K no problemo :D

Odesláno

309 Dimmu děláme od základu. Holá kastle na vyvaření, opískování, lak, lakování pruhu atd místo nálepek, komplet repase motoru, naprav, nová kola Dimma,náhradní kopyta bodykitu,  atd atd...  Nic si na tom neděláme sami. Vše dělají firmy a nechají si to zaplatit. Teď po vyvaření, laku, pískování, motoru, nápravách, nových kolech. atd jsme cca 250tis. Kč. Co tedy u tebe stálo tolik peněz? :)

Odesláno

Od prvopočátku opravy když vezmu jen co mám v hlavě z větších položek 

20 spojka+setrvak

6 prevodovka

2 kulisy a táhla 

8 svíčky a civky

9 rozvody

3 intake saní 

10 interiér 

3 volant ze 407

6 brzdy

15 kola

10 obuti

5 oprava a lak kol 

12 vaření a lakovani kapota, nárazníky 

10 pevnej podvozek

12 stavitelnej podvozek

3 repas poloos

4 všechny ložiska a zadní náboje 

3 chromováni a zinkovani šroubu 

20 čalounění interiéru který ještě není hotov ale je zaplacenej :/ 

ceny za starý kola i po odečtení při prodeji  jsem byl ba kazdejch kolem 3-4 v minusu

dalsi nespočet věci jako 2 palubaky, hudba, 3 rádia na CD atd atd k tomu 55 cena auta 5 tis akontace za výměnu nárazníku faktury s pugu za různé uchyty atd a jsme tam kde jsme 

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem týden na dovolené a jelikož přítelkyně nastoupila do práce, tak nám padlo nějaký vejletění, takže se mi to i hodí do krámku :D a můžu ležet tejden pod autem... dodělal jsem zatím nárazník a všechno pasuju na milimetry aby se po laku nemuselo s ničím hejbat... práce je ještě dost, ale za ten týden bych to chtěl hodit alespon na plecháče bez brzd :D

490709DB-2956-45EB-81F2-A3C0361DA84F.jpg

Odesláno (upraveno)

možná se tak narodila, možná je to maybelline :D:D pasujeme, než to dostane karosář, chci mít jistotu že vše sedí a nebude se s ničím výrazně manipulovat ....

IMG_0551.JPG

IMG_0558.JPG

Upraveno uživatelem Mizlerek007
Odesláno
V 9. 8. 2016 at 11:44, SV 24 napsal:

309 Dimmu děláme od základu. Holá kastle na vyvaření, opískování, lak, lakování pruhu atd místo nálepek, komplet repase motoru, naprav, nová kola Dimma,náhradní kopyta bodykitu,  atd atd...  Nic si na tom neděláme sami. Vše dělají firmy a nechají si to zaplatit. Teď po vyvaření, laku, pískování, motoru, nápravách, nových kolech. atd jsme cca 250tis. Kč. Co tedy u tebe stálo tolik peněz? :)

Máte na repas Dimmu origo,nebo to děláte z replik?

Podle toho co vypisuješ,tak ceny asi dobré,já mám v částečném jednání motor do kaipoše a jen za upravy cca+60 oslíků je to za 60litříků.

Odesláno

Tu DIMMU bude mít origo, ale samozřejmě je to úprava auta. Nicméně pokud si pamatuji dobře, vzadu to má pořádné balony, gumy tuším 225 mm a k tomu pochopitelně široký ráfek. A vše v TP. 

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale těším se až to bude v barvě, ta barva tomu neskutečně sekne a s těmi světly a tím čistým stylem to bude pecka.

Odesláno

Před týdnem jsem jel okolo tebe ke Kuboj Pecinoj prodat alu kola, a když jsem jel dozádu se otočit tak jsme to aspoň zvenku z auta okoukal.... :-) Máš to moc pěkný ;) 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Rád bych ,ale měl jsem v autě přítelkyni a ta už tou dobou pochopitelně potřebovala být jinde, takže klasika... :-D Příště se stavím ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...