Háček Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Zdravím vás klubáci, poradte mam ted možnost koupit zalevno starší 405ku na díly s dobrym motorem , s papírama v depozitu, konkretně mě zajímá jak je to s tema značkama v depozitu a odhlášením .... kamarad mi řikal že se daj sehnet přes někoho podklady o ekolikvidaci (k tý by nedošlo, pouze papírově) ale auto bych měl třeba na dvorku a rozebíral co je potřeba... Pevně věřim tomu že s tim tu máte zkušenosti už .. předem díky za odpovědi .. a pokud budete někde v patek chlastat a budete sem psat rano v sobotu tak si prosím nechte agresivní texty apod... já nemužu za vaší kocovinu Citovat
MilanF1 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Tak samozřejmě to nebude legální cesta - jenom papír a auto ti zůstane. Ale pokud ti ten papír někdo (za úplatu) dá, pak není problém. Vyřadí jej z evidence jako ekologicky zlikvidované. My takto likvidovali 309ku, ale odtáhli si ji na plaťáku ... Citovat
Ferry Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 at puvodni majitel jde auto odhlasit s cestnym prohlasenim, ze auto pouzije k jinym ucelum (napr. sklad zahradniho naradi na vlastnim pozemku) muze pripojit i fotografii, na zaklade toho by to meli odhlasit, vzit si znacky a pak at si s tim dela co chce, druha moznost je sehnat od nekoho ty papiry o ekolikvidaci, vetsinou chteji vyriznute stitky s VIN kodem a tak 1500Kc Citovat
MilanF1 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Ferry, ale aby po pár letech nepřišly z odboru životního prostředí a nechtěli vidět ten sklad ... nebo alespon, jak se s ním naložilo (když se dejme tomu rozpadl). Citovat
Ferry Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 joo pane, oni mi to ukradli, potloukali se tu takovy ruzny lidi a rano to bylo fuc, ale nezpusobili mi zadnou skodu, tak jsem to nehlasil Citovat
Háček Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 wow celkem rychlí odpovědi, no kamaráduv otec má auto vrakáč ale docela se cukal když sem mu kvuli tomu volal, takže mi vlastně stačí vykuchat jen vin a dat to tomu dotyčnýmu ,,vrakáčníkovi\'\' .. ok takže díky Citovat
vix Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 spojení: \" odbor životního prostředí\" a \"přišli\" mi nějak nejde dohromady ... Citovat
vix Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 wow celkem rychlí odpovědi, no kamaráduv otec má auto vrakáč ale docela se cukal když sem mu kvuli tomu volal, takže mi vlastně stačí vykuchat jen vin a dat to tomu dotyčnýmu ,,vrakáčníkovi\'\' .. ok takže díky Záleží na situaci. Většinou chtějí komplet auto - motor je ku příkladu asi tak 70-80 kg hliníku. (což jsou super prachy) Pak je tu ocel, v jednotce, tuny... Pokud mu přineseš vyřízlé VINko, nenecháš ho vydělat. Tak se s tím smiř ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.