Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sraz Kokořín - odměna pro pořadatele  

1. 1. Sraz Kokořín - odměna pro pořadatele

• ANO, odměnu vyplatit
      38
    • NE, odměnu nevyplácet
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

hlasoval jsem ANO,organizátoři odvedli dobrou práci a zasloužili by si nějakou kompenzaci.

ad SK: (aj keď do toho nevidím)ako tak čítam,tak by tá kompenzácia mala platiť aj na Slovensku !!! nemal by byť jeden meter?:myslim

[upravil dne 28/6/12 23:27 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel307 konecnce dalsi co to chape...

Stibto: ale to platime vsetci aj ti co tam neboli... kapisto ? tvoj koment bol troska egoisticky...

opakujem niesom proti odmenam pre organizatorov, som ale za to tak ako pise Gabriel307 :super

Odesláno
také jsem hlasoval PRO a zároveň si myslím (a to pánové bez urážky) že hodnotit tento sraz - tento konkrétní velký jako to grilované prase sraz - by měli spíše lidé, kteří tam byli a mohou tedy více než objektivně posoudit, zda si organizátoři nějakou odměnu zaslouží, či ne :)

Ono je to málinko inak. Bežný účastník vidí iba výsledky práce a tie môže objektívne hodnotiť. Kto už nejaký veľký zraz robil tak vie že to čo účastníci vidia je iba šlahačka na torte. To čo nevidia sú hodiny práce, kopa telefonátov, prebdené noci, cesty autom, naháňanie sponzorov ....

Za každým zrazom kopa roboty a času i keď je v konečnom dôsledku podstatne horší ako tento.

Dôrazne opakujem že som za to aby odmenu dostali, zaslúžia si ju.

[upravil dne 28/6/12 23:39 od pastorek]

Odesláno

pastorku

loni piestany -40eur vysledek (rezii si vykazal i s jidlem dohromady cca 70eur)

predloni Piestany taky minus 1000,-

loni na piestany jsem vam dovezl i ceny nad ramec podpory

a to hlavni , loni jsi dostal odmenu 200eur.

nemyslim si ze bychom zapominali na svk stranu

minisrazy jsou neco jine a pravidla plati stejne pro cr i sr

Peto diky za anketu , zatim se k ni nevyjadrim pockam na dalsi nazory jinych . pravdu ovsem mas ze kdyz tam byl minus byt se o nem vedelo a slo se do toho po odhlasovani vedeni byt ten minus je daleko mensi nez se cekalo tak jsme si naklady neuctovali .

Odesláno

tak já nikdy nedělal velký sraz a nemyslím si, že bych na to \"měl\" ale menší ano a tak myslím, že mám představu, co za tím je práce ... ono to je principielně trochu podobné například tomu, když jedu s kapelou hrát do nějaké prdele (pardon), to, co člověk který přijde na koncert vidí/slyší je 40-45 minut produkce, ale my si to taky nějak museli domluvit, že tam budem hrát, museli jsme se tam dostat, čekat, až přijde náš čas, po akci vše zase musíme zbalit a jet domů .. taky tak 80% balastu okolo

Sry za :blablabla:xvul

Odesláno

...a to hlavni , loni jsi dostal odmenu 200eur.

To si mi napísal že je odmena pre vedenie a nie za organizáciu zrazu.

... nemyslim si ze bychom zapominali na svk stranu

To som nikdy nepovedal. Normálne som sa opýtal či sú odmeny pravidlo.

A vôbec, ja sa na to môžem vykašlať.

Odesláno

Já jenom,sáhněme si do svědomí,hlavně ti,co zde tak blbě polemizují.Něco takového zorganizovat není prdel, aby všechno klaplo,kdo

asi zajišťoval všechno kolem zrazu? Náměstí,prase,kemp,orienťák,ceny,auta na předváděčku,agenturu a bůh ví co ještě všechno. Měl s tím práci akorát velmi úzký okruh lidí,zatím co my ostatní jsme si užívali pohody u televize,pivka atd. a potom přijeli k hotovému.Na té ,,kompenzaci,, nevidím absolutně nic špatného.Za ten obětovaný čas, aby to všechno klaplo tak jak to klaplo to budou naprosto směšné peníze.KURVA buďme soudní.Jen tak mimichodem,už se někdo ozval předsedovi, že napíše článek do SM?

Odesláno

HMMM tažká debata.

Nebol som na zraze ale podla foto a video bolo určite super aj ked kto nič nerobý nič nepokazí . Ale ruku na srdce bol niekto už na zraze kde bolo zle???? Už som nejaké zrazy organizoval ale tiež som za ne nič nedostal. Stálo ma to kopec času a toho všetkého čo sa tu už písalo. Myslím si že by to mala byť čest organizovať zraz, a odmenou by mu mala byť vdaka pochvala a referencie do dalších nominácii na poriadanie zrazu. Samozrejme ak ma nejaké naklady tak tie treba preplatiť(benzín pomôcky a pod.)

Za mňa by som to skorej riešil nejakým pamätným predmetom ktorý by mal dotičný doma a mohol sa s ním pochválit.

Odesláno

tak jsem to projižděl zpětně a odměny pro pořadatele opravdu nebyly pravidlem , hlavním argumentem pro bylo konečné vyučtování v plusu , což se poslední roky až na lonský kokořín a poslední seč nedařilo. a ani seč ani kokořin odměny nedostali .

za náš team bych k tomuto vláknu napsal že za navrhovanou odměnu moc děkujeme ale nedělali jsme to pro ni. Pravdou je že bychom uvítali navratnost investic (benzín,nafta a telefony) ktere jsme si nevyuctovali zduvodu toho že jsme se báli že to konečne vyučtovani bude moc minus a budete se zlobit.

pokud mohu tak si dovolim navrhnout odměny pořadatelům takto:

Schreek+Fiona 1000,-¨

MjSytič 800,-

Pe.Tr + Ta jak bydlí s Petrem 1000,-

prosím o vyjádření.

Odesláno

ok v tom případě moc děkujeme a jsme moc rádi, že se Vám to i líbilo.

připíšu to tedy do vyučtování jako režii organizátorů (včetně poznámky na účtě)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...