Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mimochodem, předpokládám, že nemůže být jakýkoli problém, když mám v TP tažné a na autě nebude? Mám na Citroenu kouli jak \"hák na velryby\", jak to nazval kolega, trčí to dobrejch 20cm za auto a dost mně to vadí při parkování, tak uvažuju, že bych to sundal.

Odesláno

Tak skoro po roce od založení téhle diskuze můžu popsat mé zkušenosti s montáží a stavu tažného na 308sw.

- tažné je od firmy eco-hook a i když byl celý nosník natřen od výroby,tak během zimy celý zrezivěl, budu to muset vyndat ven a natřít pořádnou barvou...:(,takže doporučuju natřít preventivně před montáží.

-uni CAN-BUS bez problémů

-jinak při montáži nosníku se musí odmontovat zadní nárazník a hliníkový blok,místo kterého přijde nosník tažného,takže vám ten hliník zůstane.

- doporučuju koupit vyndavací kouli (bajonet) pokud chcete ušetřit jako já na automatickém odpojení zadních senzorů,jinak vám to bude při každém couvání pípat ať už tam je vozík nebo ne.

Snad to někomu pomůže.;)

Odesláno

Tak čistě náhodou při hledání servisního manuálu jsem našel návod na montáž tažného. Vzpomněl jsem si, že se to tu řešilo. Je to hned do několika typů, rozkreslený jako komiks od Ikei na stavbu skříně, takže netréba jazyk UK. Jen střihnout ten správný, jinak je o zábavu postaráno. Tak to snad někomu bude prospěšný.

Na stránce http://pdfsb.com/readonline/6256684664413534584856344158316b55513d3d se stáhne tohle PDF

http://www.kupplung.de/mall/1/files/samples/pe0599_v1.pdf

No a pak, že to nepůjde.:papa

[upravil dne 27/5/13 20:53 od PE1PA]

Odesláno
Mimochodem, předpokládám, že nemůže být jakýkoli problém, když mám v TP tažné a na autě nebude? Mám na Citroenu kouli jak \"hák na velryby\", jak to nazval kolega, trčí to dobrejch 20cm za auto a dost mně to vadí při parkování, tak uvažuju, že bych to sundal.

Problém to není ... naopak v Rakousku můžeš mít problém, když tam koule je a netáhneš vlek. Nějak nechápou, že když je zespoda na dva šrouby tak je napevno a není sundávací.

Náš domácí veterán 205 má tažné také a na STK stačí, když je odmontované v kufru. Jen musíš mít stále funkční zásuvku. (pro STK)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...