Stifler Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 to je možné, moje XSi bylo r.v. 1997 Citovat
olda Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 XSI se dělalo pro všechny trhy,tady se jedná o XSI edition,to je verze jen pro švajc.Dokonce si nejsem jistý tím,co píše wikipedia,že se přestalo XSI dělat v roce 97,myslím,že se dělali i později:myslim Citovat
vavoj Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 když mam na autě XS ... tak jsem I ztratil ?!? , protože takovou verzi jsem nikde nenašel Citovat
MilanF1 Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 vavoj: to I jsem určitě neztratil, ty máš diesel Navíc I většinou znamená přímý vstřik, to u tebe taky nehrozí Citovat
Tantor-BN Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 kamarat ma 1.6 orig. ale prehodený motor na fukaroch stredných je dioda cervená načo je? pod volantom je ovladanie pri kluci taký pupček keď ho podržím tak začne svietiť ta dioda Citovat
miroja Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Nieco \"home made\". Bud nejake doma skonstruovane zabezpecovacie zariadenie,alebol len jeho imitacia na odradenie zlodejov. Citovat
MartyAA Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Ta červená dioda a tlačítko u volantu je originál od Peugeotu, mám to taky. Je to od alarmu, tlačítko se používá když chceš deaktivovat spuštěný alarm, musíš mít klíček otočený do pol. 2 a v tu chvíli tlačítko zmákneš a alarm se deaktivuje. Když sem odpovídám, tak já mám podle service boxu výbavu stupeň 2, tj.: metalíza, posilovač řízení, ABS, elektrická střecha, sportovní nárazník s mlhovkama, vyhřívaná el. zrcátka, centrál s alarmem a dálkovým ovládáním a superzamykáním, 6 reproduktorů, páčka na ovládání rádia ( tu si asi vyndal předchozí majitel ), elektrická přední a zadní okna, hodiny s teploměrem, tří ramenný sport. volant. Citovat
Tantor-BN Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 on ma tiez toto no nieco mu uz nefunguje vedel som ze to nemoze byt doma robene lebo to je videt ze to je lepsie kapanek spravene Citovat
ferrari Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Ja mám pocit, že hlavne MKIII sa na nejaké stupne výbavy nehrali...proste čo si kto objednal, to mal... Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Ferrari: Asi tak, protože základ už byl bohatý V základu snad už byla klima ... prostě poslední model, tak aby se prodával než přišla 307. Citovat
zabit Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 ja mam XS a krome kozenych sedacek(pripadne vyhrivani) to ma snad vsechno co se do 306 dalo namontovat jen doplnim ze servisbox mi ukazuje: ÚROVEŇ VÝBAVY STUPEŇ 2D Citovat
komi-mathew Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 mate pravdu Rolland garos je limitovany. Ja mam 306 XT 1.6 Roland Garos. Je to ten z prvych,moj je z 95teho cize vybava nieje nic moc. Mam polokozu,hmlovky, ovladanie radia pod volantom,elektricke predne okna a aj spatne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.