Tazounek Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Zdravim chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo neporadil co a jak udelt... Chtel bych prodat svou 406ku vcelku na nahradni dily.. v zari mi konci technicka tak bych to chtel poslat timto zpusobem do sveta. je to rok 97, ma to podle tachometru nalitano neco pres 150 tisic. Problem je v tom ze by me ted tech par oprav stalo mozna vic nez je cena vozidla. Takze by me zajimalo jestli staci dat jen inzerat nebo se musi neco kolem toho jeste udelat.. Citovat
krtek 2 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 neviem ako u vas alle unas ked chces odhlasit auto tak musis mat potvrdenie zo zbernych surovin o likvidacii a nasledne to na policii odhlasis a to ti bez auta nedaju ale robia to ze predavaju auta na diely takze asi tam treba znamost aby si dostal potvrdenie o likvidacii a nasledne si si to predal na diely alebo neviem ci to docasne oddhlasia na x rokov a tak to rozpredaju nemam s tym skusenosti osobne,aj mna to celkom zaujima ako na to [Edited on 26/6/12 15:49 by krtek 2] Citovat
Tazounek Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 takhle nejak mi to uz i rikal kolega v praci ale ja si myslim ze to se vubec nevyplati. Vzdyt ta eko dan je raketa jak prase... myslel jsem jako ze by si to nekdo vzal jako cele auto a pak si s tim delal co bude chtit... Citovat
krtek 2 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 a co s papierami?zaplati prepis poistku a co dalej?takto to nikto nevezme co nevie ako to administrativne uhrat Citovat
JanoRS Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 stacilo cesstne prehlasenie ze auto je nepojazdne/rozobrate, odovzdal som papiere SPZ a bolo. len neviem ci ten zakon nepadol hned v ten mesiac ako som to spravil cca. jun 6/2009. Citovat
Tazounek Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 to by normalne vsechno dostal, ono je to pojizdne auto ... proto jsem myslel ze by to bylo jako prehlaseni jen . Proto se ptam jak se to dela, a byl bych rad kdyby se nasel nekdo kdo to uz delal nebo s tim ma nejake zkusenosti.. Citovat
krtek 2 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 je potreba toho dokladu ze auto bolo zrecyklovane inak na policii to neodhlasis oficialne, to prehlasenie platilo do 31 oktobra 2009 na SVK [Edited on 26/6/12 15:59 by krtek 2] [Edited on 26/6/12 15:59 by krtek 2] Citovat
Tazounek Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 to by normalne vsechno dostal, ono je to pojizdne auto ... proto jsem myslel ze by to bylo jako prehlaseni jen . Proto se ptam jak se to dela, a byl bych rad kdyby se nasel nekdo kdo to uz delal nebo s tim ma nejake zkusenosti.. wow tak kdyby to slo takhle tak by to byla parada... proste bych to takhle odstavil a pak by si to akorad nekdo vzal.. Citovat
oddie Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Normálně na to dej inzerát coby na celé auto i s doklady, s tím, že je ve špatném stavu, ale prodej jen s přepisem či vyřízením odhlášky, ať si s tím kupující dělá co chce. Citovat
JanoRS Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 http://natankuj.sme.sk/c/5498610/chcete-odhlasit-auto-z-evidencie-treba-ho-zosrotovat.html ked tak citam tak jedine s neho vybrat vsetko co sa da a potom karoseriu odviest na srotovisko Citovat
Tazounek Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 To Oddie: no jo ale to z toho nebudu mit nic, sice se ho zbavim ale zadne penize do startu k novemu autu... To JanoRS: ver mi ze kdybych mel kde tak to auto uz je rozebrany a prodavam to po dilech , ale bohuzel bydlim v panelaku tak nemam kde ty rozebrane dily skladovat Citovat
oddie Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Jestli si myslíš, že ho bez papírů prodáš podstatně dráž, tak jsi dost naivní. Citovat
Tazounek Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Ja ho nechci prodat bez papiru.. kdyz by si to nekdo vzal cele za 15K tak k tomu dostane vse komplet menu... technicak letni a zimni gumy proste vse.. Citovat
krtek 2 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 oficialne je to jasne auto si nechat nemozes ale robi sa to a to by som rad vedel ako napadaju ma jedine znamosti Citovat
oddie Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Tak co tu řešíš? Prostě dej inzerát na 15tis a uvidíš, zda si to někdo vezme. Ty zimní gumy si spíš prodej zvlášť, jestli za něco stojí. Citovat
Tazounek Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 takze jestli to chapu dobre kdyz dam prodej 15tisic a napisu tam ze neni uplne v nejlepsim stavu tak nic kolem nemusim resit jo? Jako zadna ta dan nic?? Citovat
JanoRS Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 ano skus ten inzerat, kamarat na srotovisku daval 5000 Sk za to potvrdenie no bez uspesne, ani sa s nim o tom viac nebavili Citovat
*marian* Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 dá se odhlásit bez problému zůstane ti celé jen číslo karoserie se nesmí objevit už na cestě já sem to odhlašoval tak že sem hodil do auta trochu dřeva nafotil to napsal prohlášení ze je auto používáno na jiné účely odevzdal spz a auto si rozebral v klidu doma Citovat
fejfarz Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Jsou i firmy které si přijedou pro auto papíry s tebou vyřeší na místě dají ti nějaké peníze a odvezou i nepojízdné. Stačí pohledat na netu. Citovat
Kuny6 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 minuly tyden sem odhlašoval auto a stačí dat čestné prohlašení ,že auto využívam k jínému učelu napsal jsem- sklad dřeva a ani žadnou fotku po mě nechtěli a bylo to hned bez problemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.