Přejít na obsah

Tazounek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

Tazounek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tazounek

    Jak prodat?

    Super dikes moc za rady neco urcite vyuziju a doufam ze to dopadne dobre
  2. Tazounek

    Jak prodat?

    takze jestli to chapu dobre kdyz dam prodej 15tisic a napisu tam ze neni uplne v nejlepsim stavu tak nic kolem nemusim resit jo? Jako zadna ta dan nic??
  3. Tazounek

    Jak prodat?

    Ja ho nechci prodat bez papiru.. kdyz by si to nekdo vzal cele za 15K tak k tomu dostane vse komplet menu... technicak letni a zimni gumy proste vse..
  4. Tazounek

    Jak prodat?

    To Oddie: no jo ale to z toho nebudu mit nic, sice se ho zbavim ale zadne penize do startu k novemu autu... To JanoRS: ver mi ze kdybych mel kde tak to auto uz je rozebrany a prodavam to po dilech , ale bohuzel bydlim v panelaku tak nemam kde ty rozebrane dily skladovat
  5. Tazounek

    Jak prodat?

    wow tak kdyby to slo takhle tak by to byla parada... proste bych to takhle odstavil a pak by si to akorad nekdo vzal..
  6. Tazounek

    Jak prodat?

    to by normalne vsechno dostal, ono je to pojizdne auto ... proto jsem myslel ze by to bylo jako prehlaseni jen . Proto se ptam jak se to dela, a byl bych rad kdyby se nasel nekdo kdo to uz delal nebo s tim ma nejake zkusenosti..
  7. Tazounek

    Jak prodat?

    takhle nejak mi to uz i rikal kolega v praci ale ja si myslim ze to se vubec nevyplati. Vzdyt ta eko dan je raketa jak prase... myslel jsem jako ze by si to nekdo vzal jako cele auto a pak si s tim delal co bude chtit...
  8. Zdravim chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo neporadil co a jak udelt... Chtel bych prodat svou 406ku vcelku na nahradni dily.. v zari mi konci technicka tak bych to chtel poslat timto zpusobem do sveta. je to rok 97, ma to podle tachometru nalitano neco pres 150 tisic. Problem je v tom ze by me ted tech par oprav stalo mozna vic nez je cena vozidla. Takze by me zajimalo jestli staci dat jen inzerat nebo se musi neco kolem toho jeste udelat..
  9. to mi je jasne ale jak?? ja se o to pokousim brusnzm papirem a jde to k***a spatne
  10. kde jsi vzal ty cire?
  11. mas to stejne jak ja a ja jsem prosel v poho. Nic mi nikdo nerekl. Ale budu kupovat a vymenovat kotouce sam od sebe
  12. Tak uz mi dorazili druhy svetla od Devila takze se bude brousit ) ... prvni uz je rozebrane po trosce blbnuti s fenem v koupelne . Akorad mensi otazka cim jsi odstranil to stare lepidlo? to je horsi jak rozehrata zvejkacka
  13. Tazounek

    ukažte svoji 406

    safra jak vy vkladate ty fotky ze je to udelany takhle klikaci a neni to pres ten image... jinak mrizka vypada hodne dobre. A na tu technickou bych zajel asi jinam, pac ten clovek musi bejt dobrej debil..
  14. Tazounek

    Senzor deště P406

    tu knizku mam v nemcine a tou ja umim maximalne tak \"JA\"
  15. Tazounek

    Senzor deště P406

    super takze zavada neni na mem prijmaci ale je to standart ) dalsi vec co nemusim resit
×
×
  • Vytvořit...