Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Došel benzin a už nestartuje 406 2.0i 16V 1996-zjištěno+OPRAVENO

Recommended Posts

Odesláno

Straki007: moc děkuji:super:potlesk:potlesk:potlesk a perfektní práce:super:super:super. Jinak deset rozdílů jsem našel:D. Už aby to bylo pohromadě a otočilo se klíčkem a vše šlapalo jak má:):mrk:mrk.

Godzila.01: musím uznat, že se nevyhýbáš zodpovědnosti vyplývající z prodejem a reklamace (fakturu z prodeje mám). Po SZ si reklamaci uznal, jelikož víš, že to montoval někdo, kdo tomu 100% rozumí a je v dané věci znalý a zodpovědný. A to Straki007 na 100% je !!!. Vůbec nemám důvod se na tebe zlobit apod. Dopadlo to tak, jak to dopadlo. Jak jsem psal i říkal, kdyby se mi to stalo v cizině a nebo daleko od bydliště, tak bych to řešil nejspíše reklamací po právní stránce včetně následků tím souvysejících, jelikož by cena za veškeré úkony byli v deseti tisících. Ale teď už je to takové, jaké je. Zaplatím ze své vše (i když peněz nění nazbyt, tak se zruší dovolená + dceři mobil apod.). Reklamace je na dlouho a úspěšnost 90%. Znám to z praxe. S tebou byli a jsou dobré obchody a nechci se s nikým hádat apod. Stačí mi to v práci. Jedná se o kladku ,,za pár stovek\", která způsobila ovšem mnohonásobně vyšší škodu, jenž přesahuje její cena. S tím musíš se mnou souhlasit. Jinak už aby vše běhalo jak má a mohl jsem s 406 jezdit.

Odesláno

Včera ve čtvrtek 5.7.2012 v 17:00hod. přijel ke mě Straki007 s kompletní hlavou a dalšími věcmi a pustil se do montáže. Po určité době nastal problémek zvaný nastavení časování. Ale nakonec vše dobře dopadlo a dne 6.7.2012 v 00:30 hod. při otočení klíčku motor vesele zavrčel. Okolo 02 hodiny odjížděl ode mě Straki007. Během montáže se venku prohnala průtrž mračen + velmi dlouho hřmělo. Ale v garáži nám to nevadilo. Zatím jsem z časových důvodů nebyl projet 406, ale věřím, že vše bude šlapat jako hodinky.

Takže 406 opět startuje a motor běží jak má. Straki007 vše proměřil a nastavil jak má být.

Už se těším, až svoji 406 projedu:D Tímto děkuji především za pomoc Straki007 + Honza406 + Koblih69 + ferry + badisak + švejk + Roky.:potlesk

[upravil dne 6/7/12 15:11 od OK406]

Odesláno

Taky gratuluju, jsem rád že se na to přišlo a úspěšně dotáhlo do konce. :papa

Odesláno

Trápení bylo načasovát kliku a vačky když byla protocena řemenice. Ale nakonec to dalo. Dokonce komprese na každém válci stejná cca 13. Takže Pokud nekdo bude dělat rozvod na 2,0 i Tak koupit novou řemenicí na kliku nebo umět načasovát motor.

Odesláno
Trápení bylo načasovát kliku a vačky když byla protocena řemenice. Ale nakonec to dalo. Dokonce komprese na každém válci stejná cca 13. Takže Pokud nekdo bude dělat rozvod na 2,0 i Tak koupit novou řemenicí na kliku nebo umět načasovát motor.
Stačí mít připravek, nebo novou řemenici jen na nastavení, ty řemenice jsou pootočený snad na všech 1,8 16V a 2,0 16V, myslim ale že to bude i na jinych motorech
Odesláno
Stačí mít připravek, nebo novou řemenici jen na nastavení, ty řemenice jsou pootočený snad na všech 1,8 16V a 2,0 16V, myslim ale že to bude i na jinych motorech

Jo a kdyz nemas novou remenici???

Pripravek bohuzel zadny neexistuje krome remenice.

U novy 2,0 ano.Ten samozrejme mam(konec koncu na vsechny PSA) ale u Oldova auta bohuzel jenom pres remenici.

Dulazite je ze se povedlo Oldovi usetrit penize za remenici a nacasovat to spravne.

Odesláno

Konečně jsem se dostal na pc a odpovím ti jednoduše (mluvili jsme spolu po mobilu) a to, že jsem jel opatrně cca 85 km/h a zahlédl jsem ve zpětném zrcátku modrého ďábla 407 a tak jsem se ti uhnul a dal pravý blinkr, aby si mě předjel a pak na tebe blikl dálkovými světly, aby si zastavil a dali jsme řeč. Ale ty jsi jel jako k požáru či na zákrok:D:D:D. To víš, jel jsem opatrně, ale ty si tam musle mít tipuji tak 120km/h;). Jsem opatrný a slušný řidič:).

Odesláno
To né, mohl jsem jet maximálně tachometrových 95 což je reálných 89,5 :D

To ti Mirku asi svítilo sluníčko na tachometr:D. Já ti dám reálných 89,5 km/h !!!:D:D:D

[upravil dne 14/7/12 12:30 od OK406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...