Pepito Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Tak jsem si to tu pročetl co se tu řeší a docela mě mrzí,že se to řeší takto veřejně Doufám,že to nějak nenaruší náladu přímo na srazu,to by se mi moc nelíbilo,kdyby bylo cítit mezi účastníky srazu nějaké napětí Na moc srazech jsem sice nebyl,ale vždycky se mi mezi vámi moc líbilo a jsem moc rád,že jsem díky těmto srazům poznal mnoho skvělých lidiček tak to prosím nekažte zbytečným hašteřením.. Řádem jsem nebyl a ani nejsem,ale jsem rád,že jsem \"čestný člen\" a hrdě vozím na svém pežotku nálepky klubu Už se na vás s Kubíkem těšíme a hlavně na \"orienťák\" a celkový program
h4wk3y Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Klasika, kdyz jezdi na srazy malo lidi, tak se \"rve\" at s tim nekdo neco dela.... Kdyz s tim nekdo neco dela, tak se \"rve\", ze se to dela spatne... Osobne si myslim, pokud penize jsou, tak proc tento model nezkusit.. Nerikam, ze je to mala castka, ale zase to klub nezruinuje a proste se to zkusi. Kdyz se to neosvedci, tak se to priste uz delat nebude... A klub myslim neni od toho aby penize sporil... A i kdyz odliseni rad/nerad je male, tak tam je...
Přema Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Víte co? Kdybych teď dojel tak si na mě budete ukazovat prstem a říkat to je ten Přema co nechtěl dojet a stejně dojel i když brblal.....
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 i prd velebnosti je tu někdo kdo si to myslí ???
radim.1008 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Já rozhodně ne, každý má právo na svůj názor a ventilovat ho. A ostatní by ho měli respektovat i když se s ním neztotožňují!
paul jane Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Urcite si to nikdo nemysli a mel by si dovalit
Fuller Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Já, já, já budu ukazovat, že \"to je ten Přema, co vždycky brblá, když chce Nanjua něco růžového na auto. A taky ten, co nechce pořídit řasy pro autíčko.\" :D No přijeď, žejo.
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Víte co? Kdybych teď dojel tak si na mě budete ukazovat prstem a říkat to je ten Přema co nechtěl dojet a stejně dojel i když brblal.....No a, tak ať si ukažou, když to dokažou. Nepřemejšlej o kravinách a koukej dojet.
Moby89 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 uf konečně jsem to celý přelouskal, a že je to záhul. postupně: Scratch: v klidu, tyhle konflikty nikam nepovedou, a navíc tady na foru to kolikrat vyzní hůř než by jsme chtěli(viz třeba vlakno o SvC) Petr:držim palce, věřim že se to povede, a kdo měl pravdu se ukaže na dalším sraze. Věřím že nová krev se našla i v praze(viz. poslední minisraz) Přema: chápu tě, poslední dobou je moderní stávkovat:D nicméně, tady nemůžeš vyhrát, jen se připravit o super víkend;)
elton Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Přema: chápu tě, poslední dobou je moderní stávkovat:D nicméně, tady nemůžeš vyhrát, jen se připravit o super víkend;) Správně
Přema Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Já stávkuji??? Jen nechci dojet....nebo to mám povinné abych musel stávkovat?
Přema Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Přema: chápu tě, poslední dobou je moderní stávkovat:D nicméně, tady nemůžeš vyhrát, jen se připravit o super víkend;) Správně Ty taky lehni.....
Moby89 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 přema: to byl vtípek aby se tahle \"napjatá a vyhrocená\" atmosfera trochu rozehnala, pokud tě to naštvalo tak se omlouvám, tím sem chtěl říct aby jsi dorazil, pak to můžeme všichni probrat z očí do očí, a nebudou špatně pochopený věty jako tady když není jasná intonace;)
ozzy1 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Přemo ,já jsem na fóru cca od února,téměř hned jsem zaplatil členský příspěvek.Na sraz bych jel tak jako tak.Přesně jak řekl někdo dříve,když máš na provoz auta neměl by být problém si sraz cvaknout.Tím chci pouze říci, že mé osobě si něco zaplatit problém nedělá.Jedu tam hlavně kvůli té perfektní partě,která dozajista jste.Takové to fórum se na netu jen tak nenajde.Myslím si,že svojí neůčastí nic nevyřešíš a ostatní co Tě znají ,tak těm tam bude někdo - TY- hodně chybět.
Neon Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Těch lidí a \"ikon\", co pro klub něco znamenali(jí) tam bude chybět daleko více! Chceš snad Petře kvůli každýmu založit sólo vlákno? :aut:aut:aut:D:D:D:D:D:D EDIT: ale každopádně toto vlákno je jeden velkej FLAME a za mě bych ho i kompleto smazal - prostě se nauč takovýhle věci řešit soukromě a ne veřejně, je to trapný [upravil dne 13/6/2012 20:23 od Neon]
Gabriel 307 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Víte co? Kdybych teď dojel tak si na mě budete ukazovat prstem a říkat to je ten Přema co nechtěl dojet a stejně dojel i když brblal..... :D:D:D:D:D tak tohle mě pobavilo,už dlouho jsem sledoval přihlašovadlo a viděl že Přema chybí čekal jsem že se doplní na poslední chvíli.Myslel jsem že se potkáme aspoň na Kokoříně,že je to výroční VELKEJ sraz že tam bude komplet vedení i s tebou.Prosím tě nenech se ukecávat a přijeď,bude to velká škoda když nepřijedeš.Tak by tí nováčci poznali komplet vedení osobně a já taky (z vedení znám jenom Pe.Tra) [upravil dne 13/6/12 20:37 od Gabriel 307]
Neon Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Gabrieli, to Ti stačí, protože vedení = z 90% Pe.Tr
Přema Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 :D:D a já tak 2% [upravil dne 13-6-12 20:40 od Přema]
Recommended Posts