Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V úvodním článku se píše:

Pro milovníky turistiky doporučujeme návštěvu nedalekých zajímavostí, ovšem nechal bych to až na neděli, jelikož je možné, že toho bude v sobotu moooc:

Hrad Kokořín

Hrad Houska

Hrad Bezděz

Mšenské pokličky

Skalní město

Kostnice nebo vinice v Mělníku

soutok Labe s Vltavou

nedaleká hora Říp

aj.

Máte někdo tip, kam se jet podívat s klukama, předškolákama? Orientační závod vynecháme.

Odesláno

Třeba zrovna Říp, špatná by nemusela být ani Kostnice nebo Mělnické podzemí. Dobrý je i přímo hrad Kokořín, Houska nebo Bezděz. A ještě kousek dál jsou Doksy s muzeem Čtyřlístku (tam asi pofrčíme my), vedle nich je Máchovo jezero. Nedaleko je i Úštěk - tam můžu doporučit návštěvu muzea čertů

mapa zajímavých bodů

[upravil dne 10/6/2012 21:03 od Medvěd]

Odesláno

hrad houska a jeji peklo s objevenou dost starou sgrafitou a bio netopyri, kastelan provazi v dobovem obleku, nam se tam strasne libilo..... muzu jen doporucit

poklicky a skalni mesto taky super,

Peto, uprimne, pokud muzes, vobjed to vsechno :)

Odesláno

ne bohužel neviděli :mad: já jenom podle fotky co byla v nominaci na miss,ale toho co má toho Favorita :D jsem už potkal 2x tak doufám že se taky potkáme ;)

[upravil dne 10/6/12 23:03 od Gabriel 307]

Odesláno

Scratche neznas?

Carol, znas daleko vice lidi, nez si myslis :)

Ale podpis bomba, Fialka je jasna :D

PS: dekuji uctive za odvoz veci na a z Kokorina:D

[upravil dne 10/6/2012 23:21 od Scratch]

[upravil dne 10/6/2012 23:22 od Scratch]

Odesláno

jsem si rikal, je to od Fialky, neni to od Fialky :D :D :D...

no nic :D...

No kdyby se nekdo nekam chystal mimo cas orientaku(toho se chci ucastnit), tak se pridam... Treba u Machace jsem nikdy nebyl a rad bych tam mrknul...

Odesláno

Péťo, Kokořín nuda, Bezděz dost zajímavej výšlap, hezké výhledy, občas představení pro děti

Soutok Labe hezkej, Pokličky a skalní město supr. Říp, hezkej výšlap pokaď nejdeš po tý betonový dálnici od parkoviště, hezký je to obejít dokola kopce po takový zajímavý stezce

Odesláno

Peto orientak je kratky a ver ze klukum se bude libit , nebudeto jen otom sedet v aute a navic za hodinku jste z orientaku zpatky , a pokud se vam tam bude libit jako ze si myslim ze na jednom miste urcite hodne tak za dyl :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...