Roman Bazi Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 Tato zima je hnusná a ošklivá:grr. Jsi mě připoměl, že jsem si nezapsal GO přední nápravy na jaře před STK;). Já bych teď chtěl kouzelnou krabičku na přehrávání hudby z flash disku. Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 No to je teměř jistý, šahni na chladič když bude teplota na 50, jestli bude teplej tak je termostat v háji uplně. Ještě by mohl třeba otevírat už při 70, to by se na 70 ohřálo a víc by trvalo dlouho Dnes ráno, když se voda ohřála těsně nad 80 stupňů, tak jsem ošahal chladič a ten byl ledový, hadice k chladiči studené(rozhodně nebyly ani troch teplé). Takže termostat bude asi v nejlepším pořádku. Pomaleší ohřívání je u tohoto auta asi v pořádku. 306ka topila výrazně rychleji. [upravil dne 5/2/14 16:03 od Roman Bazi] Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 Byl jsem v Holomócu, tak jsem se stavil v Peugeotu, a zakoupil nové ostřikovače čelního skla. Levý už nefungoval a čištění napomáhalo. A budu muset kouknout na brzdy. Při razantnějším brzdění se ozývají divné zvuky, a brzdný účinek klesá. Kotouče mají najeto asi 60000km, tak snad to ještě nemají za sebou. Myslím, že destičky jsou tam od jarní STK. Dnes už bych asi koupil Brembo. Citovat
Roman Bazi Odesláno 21. březen 2014 Autor Odesláno 21. březen 2014 Včera jsem byl přezout na letní kola. Zimní jsem tam nechal na likvidaci. Na všech 4mm. Letošní zima jim dala zabrat. Najel jsem na nich za tři sezóny asi 33000km. Koukal jsem na brzdové destičky. Po 60000km jsou totálně sjeté. Tak příští týden bude výměna. Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. duben 2014 Autor Odesláno 1. duben 2014 Včera jsem se dostal k nalepení nové stříbrné samolepky délky 105cm na zadní sklo. Na fotce to není tak pěkné, jako ve skutečnosti. Vypadá to lépe, než jsem čekal. Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 Pasuje. Díky Ti za ni, Lukáši. Na té fotce není skoro poznat, ale ve skutečnosti se mě ta stříbrná líbí více, než bílá. Auto je u mechanika. Dnes jsem mu je odvezl. Ozýval se po zahřátí zvláštní kvílivý zvuk od rozvodů. Buď bude chtít řemen doladit, (po 60000km to doporučují, a já mám po výměně asi 53000km), a nebo umřela pumpa. [upravil dne 3/5/14 06:23 od Roman Bazi] Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Tak rozvodový řemen dopnut, byl trošku volný. Podivné zvuky ustaly. Proběhla i výměna levého silenbloku motoru, který už byl na kaši. Stále nemohu sehnat nerezovou trumpetu, kterou potřebuji přivařit k prostřednímu dílu výfuku, abych mohl dát nový třetí díl, který už je dva týdny připraven v garáži. Od Badisaka:super. A také jsem po vzoru Gabriela koupil hasicí přístroj 2kg v Ikea. Zatím je v kufru v přihrádce. Musím vymyslet, kam ho dát. Nebo to vymyslí Gabriel, a já to okopíruji. Citovat
Šalda Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Kde jsi vzal tu stříbrnou? To máme v e-shopu nějakou novinku?? Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Né, to mě nechal dělat ChouLu. Ale třeba jich nechal udělat více, a má je v e-shopu:D. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 A také jsem po vzoru Gabriela koupil hasicí přístroj 2kg v Ikea. Zatím je v kufru v přihrádce. Musím vymyslet, kam ho dát. Nebo to vymyslí Gabriel, a já to okopíruji. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Taky jsem si říkal, kdes vzal tak dlouhou samolepku a ve stříbrné, jelikož já jsem žádný nákup do e-shopu neschvaloval. Ale je vidět, že uvnitř klubu umíme dělat věci na míru. Potřebuješ trumpetu, v AK ji nemají? Mají tam trumpety různých průměrů a stojí něco přes 100 Kč, nedávno jsem ji tam kupoval. Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Bylo to rychlé, jen jsem si před Lukášem povzdechl, že by se mi líbila samolepka stříbrná a delší, a za pár dnů byla doma. Já potřebuji nerezovou trumpetu. Nikde ji nemůžu sehnat. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Aha, nerezovou, v AK je pohliníkovaná. Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Já mám prostřední díl nerezový, a byla tam přivařená obyč trumpeta, a ta zrezla a upadla. Tak to chci opravit pořádně, a dát tam nerezovou. Asi si ji budu muset vysoustružit. Radši bych ji nechal skružit z plechu. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Já to kupoval na cabrio, byl tam origo výfuk /22 let/, ale už byl svařovaný, napevno přes sponku, docela prasárna, ale stejně to prorezlo (i díky kondenzaci vody). Takže jsem kupoval trumpetu a dával se jiný koncách. Původně jsem zvažoval koupi nového středu, ale ten je s katem, takže se svařovalo Po moje účely stačí obyčejná, cabrio toho tolik nenajezdí Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Cabrio? Jó, ty myslíš krtinec:D Nic ve zlém, mě se to Tvoje auto docela líbí. Původní výfuk 22let, tak to je výdrž. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Krtinec, jakože je černé? Na tom autě je tolika původních věcí ... pružiny, tlumiče, čepy ... auto asi fakt bude mít necelých 100 tkm najeto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.