Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte, jestli se dá nějak deaktivovat automatické spuštění klimatizace po nastartování?

Jde mi o to, aby když nastartuji, tak abych nemusel zase nastavovat teplotu a vypínat klimu.

Díky

OPRAVENO - vadný ovládací panel :roker

[upravil dne 7.10.12 18:46 od Dave_GTI]

Odesláno

Keď pred vypnutím motora vypneš klímu (AC) tak sa ti po opätovnom naštartovaní zapne sama??? :o

Hmmm, ja keď ju vypnem tak je vypnutá a basta... ale môže byť, že 206 to má inak...:myslim

Odesláno

Taky se mi zapíná při startu sama v závislosti na venkovní teplotě;-) je to nepříjemné a taky bych uvítal kdyby teplota a klima zůstala nastavena tak jak byla před vypnutím. Člověk do toho musí pořád rýpat:( Jo a ještě mě začíná štvát pípání při vypnutém motoru a otevřených dveří. Abych jakože nezapomněl na klíček. Může mi někdo vysvětlit proč to pípá tak dlouho? Nejradši bych to pípání deaktivoval...když se člověk na to zaměří je to o nervy...

Odesláno

Tak to je opruz. Nechápem prečo je to na 206ke takto nastavené. Možno sa niekto vyjadrí, kto má dia prelúskanú, či sa to dá vypnúť/obísť... :bojim

To pípanie kľúča je ešte v pohode... horšie je keď si v novších autách hodí človek niečo ťažšie na sedadlo spolujazdca a začnú mu pípať pásy... :roll

Odesláno

No prostě ať si nastavím co chci, třeba 26 stupňů a vyplou klimu, tak ve chvíli, kdy vypnu motor a znova nastartuji je tam opět 21,5 °C a klima valí.

Je to fakt otravný...

Odesláno

Nj, inzinieri vo Francii vedia co je najlepsie pre nase zdravie. :D

Mne to na 307 aspon drzi teplotu ale klimu to po starte zapina podla teploty vonku. Ale tiez je to otravne.

Odesláno

Dave_GTI: teplota by se měla určitě pamatovat, tam máš něco špatně. Napiš rok výroby, regulace by si měla pamatovat až do odpojení baterky.

Že se klima sama zapne, s tím asi nejde nic dělat - i když - možná se to upraví, až najdeš příčinu té samovolné změny teploty.

Odesláno

Tak jestli někdo máte automatickou klimu a nemux, tak napište, jestli si pamatuje nastavenou teplotu.

Měl jsem 406 z roku 97, tedy nemux a teplotu si pamatovala, takže asi je tam nějaký \"paměťový\" napájecí kabel od baterky. Zapomněla nastavenou teplotu až po odpojení baterky, Takže soudím, že v 206 je to obdobné.

Odesláno

Nechal jsem doplnit klimu, tak budu muset vypozorovat, co to dela ted. Uz jsem to nejak prestal vnimat.

A navic jsem byl te lasky, ze jsem se na 3 tydny zbavil auta a pujcil ho sestre, aby se ji dobre dojizdelo do prace. A ja jezdim vlakem :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...