Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte náhodou někoho z okolí, komu se líbí třistasedmička? Pokud ano, moje je na prodej. Představoval bych si za ní tak 320.000,- s tím, že jí nechám tak jak je. To znamená s muzikou, na kolech (kompletní zimní kola k tomu) a jinak je to výbava XR Presence. Ještě jsou tam nově namontované xenony a vůz je 14 dní po kompletní prohlídce v servisu Peugeot. Veškeré díly, které byly měněné jsou originál. Včetně destiček. Nic NONAME!

Jsem první majitel a najeto mám asi 83tisíc km. Mám komplet servisní knížku a při prodeji se nebráním podpisu smlouvy.

Auto je v super stavu. Myslel jsem, že ho budu mít ještě mnohem déle a podle toho jsem s ním zacházel.

Popis vozu je zde: Desiny\'s 307

Destiny :papa

Odesláno
Napsán autorem destiny

To ještě vůůůůbec netuším.

Prece tim 307 WRC ne ? :)

No treba se jeste najde jina moznost financovani ne ?

Odesláno
Napsán autorem destiny

Na hypotéku.

jojo, tohle dilema jsem taky resil... prozatim vyhralo z ruznych duvodu auti :)

kazdopadne koupit auto je sranda proti hypotece, tam je obvykle nejmene o jednu nulu vic... :(

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

Koukám, že v Praze řádí nějaký nový virus: \"Prodatus Peugeotus\"... :bojim

Hele, já jsem sice lidumil, ale tři auta bych neutáhl... :D

ale kdyby jsi preci jen chtel peknou 309... hezky by ladila palubka s tou hicsovou :)

Odesláno
Napsán autorem Vvitty

Napsán autorem destiny

Na hypotéku.

jojo, tohle dilema jsem taky resil... prozatim vyhralo z ruznych duvodu auti :)

kazdopadne koupit auto je sranda proti hypotece, tam je obvykle nejmene o jednu nulu vic... :(

Kdyby o nulu víc. Hlavně solidní papírová válka...

Odesláno
Napsán autorem Vvitty

Napsán autorem Gotrek

ale kdyby jsi preci jen chtel peknou 309... hezky by ladila palubka s tou hicsovou :)

Koukám, že z Gotreka děláte začínajícího sběratele \"bejvalejch\" klubovejch aut:D

Tak za dva roky Ti nabídnu mojí 405 - jo?:) To jedno auto navíc se ti potom už v tý sbírce ztratí...

Odesláno
Napsán autorem Neon

Napsán autorem Vvitty

Napsán autorem Gotrek

Koukám, že z Gotreka děláte začínajícího sběratele \"bejvalejch\" klubovejch aut:D

Tak za dva roky Ti nabídnu mojí 405 - jo?:) To jedno auto navíc se ti potom už v tý sbírce ztratí...

:D

No nevím, už teď na mě v baráku divně koukají, když přijedu jedním a za půl hoďky odjedu druhým. Případně přijedu k našim a za hoďku dorazí mladá druhou Peginou a zaparkuje vedle.

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...