destiny Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Nemáte náhodou někoho z okolí, komu se líbí třistasedmička? Pokud ano, moje je na prodej. Představoval bych si za ní tak 320.000,- s tím, že jí nechám tak jak je. To znamená s muzikou, na kolech (kompletní zimní kola k tomu) a jinak je to výbava XR Presence. Ještě jsou tam nově namontované xenony a vůz je 14 dní po kompletní prohlídce v servisu Peugeot. Veškeré díly, které byly měněné jsou originál. Včetně destiček. Nic NONAME! Jsem první majitel a najeto mám asi 83tisíc km. Mám komplet servisní knížku a při prodeji se nebráním podpisu smlouvy. Auto je v super stavu. Myslel jsem, že ho budu mít ještě mnohem déle a podle toho jsem s ním zacházel. Popis vozu je zde: Desiny\'s 307 Destiny Citovat
Netopýrka Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 .....na co máš zálusk, že se zbavuješ tak navoněného autí??? Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem destiny To ještě vůůůůbec netuším. Prece tim 307 WRC ne ? No treba se jeste najde jina moznost financovani ne ? Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Copak hypotéka, to je žrout A co že tak najednou? Citovat
destiny Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 No, už o tom přemýšlím delší dobu. Uvidíme, jak se to povede celé zkoulet dohromady. Citovat
white Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 To bych neřekl, že se zbavíš takového mazlíka. Co když tím přijdeš i o peugeotí rodinu (tím myslím náš klan)? Citovat
destiny Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 Třeba pak dopadnu jako Hics a budu žadonit, aby jste mne tu nechali. Přece jen srazy jsou tu super a lidi kolem Pegin jsou vážně fajn. Citovat
Gotrek Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Koukám, že v Praze řádí nějaký nový virus: \"Prodatus Peugeotus\"... Hele, já jsem sice lidumil, ale tři auta bych neutáhl... Citovat
Vvitty Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem destiny Na hypotéku. jojo, tohle dilema jsem taky resil... prozatim vyhralo z ruznych duvodu auti kazdopadne koupit auto je sranda proti hypotece, tam je obvykle nejmene o jednu nulu vic... Citovat
Vvitty Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Gotrek Koukám, že v Praze řádí nějaký nový virus: \"Prodatus Peugeotus\"... Hele, já jsem sice lidumil, ale tři auta bych neutáhl... ale kdyby jsi preci jen chtel peknou 309... hezky by ladila palubka s tou hicsovou Citovat
oddie Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Vvitty Napsán autorem destiny Na hypotéku. jojo, tohle dilema jsem taky resil... prozatim vyhralo z ruznych duvodu auti kazdopadne koupit auto je sranda proti hypotece, tam je obvykle nejmene o jednu nulu vic... Kdyby o nulu víc. Hlavně solidní papírová válka... Citovat
Neon Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Vvitty Napsán autorem Gotrek Koukám, že v Praze řádí nějaký nový virus: \"Prodatus Peugeotus\"... Hele, já jsem sice lidumil, ale tři auta bych neutáhl... ale kdyby jsi preci jen chtel peknou 309... hezky by ladila palubka s tou hicsovou Koukám, že z Gotreka děláte začínajícího sběratele \"bejvalejch\" klubovejch aut:D Tak za dva roky Ti nabídnu mojí 405 - jo? To jedno auto navíc se ti potom už v tý sbírce ztratí... Citovat
Gotrek Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Neon Napsán autorem Vvitty Napsán autorem Gotrek Koukám, že v Praze řádí nějaký nový virus: \"Prodatus Peugeotus\"... Hele, já jsem sice lidumil, ale tři auta bych neutáhl... ale kdyby jsi preci jen chtel peknou 309... hezky by ladila palubka s tou hicsovou Koukám, že z Gotreka děláte začínajícího sběratele \"bejvalejch\" klubovejch aut:D Tak za dva roky Ti nabídnu mojí 405 - jo? To jedno auto navíc se ti potom už v tý sbírce ztratí... No nevím, už teď na mě v baráku divně koukají, když přijedu jedním a za půl hoďky odjedu druhým. Případně přijedu k našim a za hoďku dorazí mladá druhou Peginou a zaparkuje vedle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.