Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
mam nocne dvanastky akurat cely vikend :( skusim si vybavit volno a doletim

Akcia ktorá je len raz za rok, ja tiež víkend robím, ale berem dovolenku a idem na cele tri dni a pod stan, pred rokom som ľutovať že som bol iba na sobotu... :super

no u nas to neni take jednoduche......

Odesláno

Ahoj,

zatím jsem se účastnil nej srazů v Čechách a rád bych zkusil i Slovenský. Jen mě zajímá jak to je s placením na účet klubu a podle čeho se stanovuje převod Kč-Euro.

Pobočku Fiobanky máme ve města.

Díky:papa

[upravil dne 20/6/12 12:05 od Lví-ček]

Odesláno

Teší ma zvýšený záujem českých členov.

Platí sa na účet klubi vo Fiobanke a prepočet je podľa kurzového lístka. Nejak výraznejšie sa kurz nemení a je približne 25,50 CZK/EUR. Presný kurz bude v oficiálnom prihlasovadle o pár dní.

[upravil dne 20/6/12 12:53 od pastorek]

Odesláno

tak hlasim aj ja svoju učasť ak sa nič nestane pridem určite :D a Rocker pride taky na svojej 307 .takže si naš možte zapísať :D winco+0 a Rocker +0 a kartičku keby možem poprosiť pastorka tak kartičku alebo pripísanie na zoznam členov aj Rockera (oco) :D lebo mi furt hovorí že aj on chce menovku :D

Odesláno

winco:

Na veľký zraz sa nedávajú menovky ale číslo za okno auta a to dostane každé auto.

wojtěch:

Všetko sa dá dohodnúť, vždy rátame s rezervou a tri dni je dosť na drobné zmeny. Platiť sa dá i po príchode ale už iba v Eurách.

adraj: :super potešivé rozhodnutie

Ku.na, já se tak těším:D:D:D

To beriem ako pozitívnu referenciu že si po minulé roky bol spokojný.

[upravil dne 20/6/12 17:16 od pastorek]

Odesláno

Ale to už dávno tak funguje. Keď si napísal že príde i on s autom tak bol na zozname zvlášť a bol pre neho pripravený i konzumný lístok. Nové menovky sme v poslednej dobe už nerobili ale ak mi to pred Vlčkovcami pripomenieš tak mu urobím.

Na Slovenskej stránke má i fotku v účasníkoch.

Odesláno

Elton Vás kluci Slovenský tak vybásnil, že jsem si říkal, že přijedeme také. Pokud by nevadil francouz jiné značky, ale bohužel to asi nevyjde protože tu neděli se vracíme z Chorvatska, ale ještě dám na přetřes že bychom se vrátili už v pátek co rodina na to. A po cestě....

Dám vědět. Je šance na nějaké ubytování pro 3 dospělí a dítě? Klidně s námi na posteli.

Pokud to výjde tak se těším.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...