Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vzdavam to :(

Vcera komplet odmastena okna nastrikan rainoff nechal jsem chvilku pusobit nez jsem okna otrel.

Ted zacalo prset a kulicky se dal lepi na okno a neodletaji ani pri rychlosti pres 100km/h.

Jinak sterace mi vrzou taky ale jen pouze pokud mrholi. Za deste a za sucha nevrzou.

Odesláno

Tak to je mrzuté. Já budu dávat želvu znovu, už ten účinek trochu klesá. Pokus je slabý déšť, mrholí nebo nejhůře spray od ostatních aut (český ekvivalent nevím, prostě ta vodní tříšť, kterou zvedají auta) tak to udělá miliony kuliček, kterým se pryč moc nechce.

Mně stěrače právě po ošetření nevržou, protože kloužou po skle, ale po setření nechávají miniaturní kuličky, které ale záhy osychají.

Odesláno

používám cca 10let a max. spokojenost

dříve dělal sheron jiné balení (se sovou) a to po naplácání vydrželo celý rok, tohle nové je slabší musí se občas obnovit... (ale zase se to snadněji rozleští...)

pokud někdo vidí při sluníčku film má to málo rozleštěné, je potřeba to dost silně několikrát rozleštit a doslova to silou hadrem sedřít ze skla...;)

k odmaštění skla při prvním použití používám technický benzín, pak nastříkat na sklo i na hadr a pořádně rozetřít i několikrát přes sebe až to udělá viditelný film jako zapatlaný a nechat hodně uschnout cca15min nebo déle (návodu 2min nevěřte:D) a rozleštit...

dobře to funguje i na světla a obzvláště perfektně to oživí zadní světla;) jsou jak nová...

ps já to doma používám už i na střešní okna :aut aby se na nich tolik nedržel humus...

Odesláno

Zkusim jeste jednou mam tam tak na posledni pokus. Sedej film uz jsem mel taky a nic moc prijemneho. Sice bych to nemel psat ale pri 190kmh tam ty kulicky uz nedrzi. :mad: Ale netusim jestli to bylo diky rainoffu :D

Odesláno

Člověče já to prostě vezmu a normálně s tím nastříkám špinavý okno, pak to přeleštím a hotovo. Nic nenechávám zasychat nijak pečlevě to nerozlešťuju. Vyzkoušel jsem to už na takovou spoustu aut ( včetně 307 ) že nechápu jak by ti to mohlo nefungovat. Jedině, že by na to skle něco bylo předtím :myslim

Odesláno

Ja to vcera cele odmastil technickym benzinem pak nastrikal a stejne odpoledne kdyz zacalo prset tak se tam tam voda drzela. O zadnim skle nemluve tim neni videt ven za deste vubec. :(

Odesláno

pro negrbob-ten odkaz na ty nano-stěrače:má to dvě fáze.První je omaštění ,20 minut pauza a poté nános nano vrstvy.žádné šmouhy,prostě nic jen ta voda letí pryč.

Odesláno

Ozzy1: zapomel jsem podekovat za odkaz ja se hned jal hledat na netu kde by to mohlo bejt v kamenejch prodejnach tak jsem pak zapomel odpoved. Bohuzel v proflaklych obchodech to neni tak az vyplejtvam Sheron tak poridim toto. :) Pokud to nezabere tak vymlatim okna a budu mit svatej klid. :D

Odesláno

Hlavně se podívej jak jsou balené ty v tom netovém odkazu a ty chtěj.S jiným druhem balení nemám zkušenost.Hodně zdaru a ať voda letí ze skla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...