Fusion Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Jen tak mě napadlo jestli jste někdo zkoušel jet na tu směs nafta + lto + cosi jak o tom mluví v televizi (podvod s naftou). Kdybych měl nějakýho starýho dýzláčka tak bych si tu směs možná míchal a jezdil na to, vyjde to na polovinu. Jen taková úvaha... Citovat
Ladis Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 No, mám pocit, že to zkouší všichni řidiči v tédle republice a to už tak 10 let. Což o to, moje stará ropa to zkousne, ale pak se divm když někdo si koupií HDi, nebo PD a pak se diví, že to čoudí jak kamna a pak se to časem začne trošku s**t. To pak v bazaru koupíš super káru \"v metle\", \"f TDI\", \"to jsou držáky\", \"motor je po záběhu\" (to znamená generálka motoru a turbo v háji) Podle vzoru dfens. Citovat
Marlin Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 mno, tatovy se podarilo vzit tuhle naftu (podar bere jen u Shell, a jednou vzal u jine malo, bohuzel) do Laguny,a auto se chovalo jak mrtvolka, moc se mu nechtelo nad 2000rpm a bily to liny jak lemra, dokonce linejsi nez to moje pak sme vzali u Shelky a hop, uz to jelo nadherne Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Na co všechno se dá jezdit, to je taky docela evergreenem diskuzí, ale (naštěstí) už je to docela na ústupu... A? již jsou to topné oleje, a? již to býval kerosen, docela oblíbený je stolní olej (ideálně vyjetý fri?ák z restaurací), či dokonce trafoolej. Na to všechno se jezdilo, či dokonce ještě jezdí. Nicméně, to příliš nedoporučuju, a? si kdo chce co chce říká. Někde se to vždycky projeví, a pak je veškerá \"úspora\" v p.... P.S. netýká se to jen naf?áků. U benzínů je to stejné. Znám lidi, co si míchali benzín doma - technický benzín + \"...\" (druhou složku neprozradím, abych nedával návod). Dá se to nalít i do auta s katem, a má to dost vysoké oktanové číslo (lepší než N95 ). Ale nebádejte nad tím, dáávno se to nevyplatí... Citovat
Dave405 Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Já teď jezdím na něco, co se nepodobá ani naftě, ani benzínu. Auto je živější, ale asi přesedlám zpět na shell, protože pořádně ani nevím, co to vlastně je a repasovat čerpadlo se mi nechce a ta momentální úspora se nejspíš nevyplatí. ..kámoš jezdí již 5 let na topný olej s P205 a bez problémů.. Litr za 10kč, no neberte to.. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.