Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,prosím o radu.,Nejde mi elektronicky otevírat zadní kufr.,pokud stisknu tu nulu na víku tak elektronika funguje a odemkne kufr,ale neotevře ho až nahoru, nefunguje ani otevírání na dálku..,nevíte prosím jak se to nastavuje,popř.jestli něco odešlo??děkuji za rady.

Odesláno

Na to, aby sa ti kufor sám otvoril si musíš vymeniť plynové vzpery za nové. Pozor sú dva rozmery (asi to závisí, či máš motorček otvárania, alebo nie), tak si radšej pri kupovaní jednu vymontuj a podľa toho kúp. Nemá zmysel kupovať staršie, tie budú viacmenej tiež slabé.

Odesláno

Nie, je to taký polmetrový piest. Nájdeš ho pod ľavým a pravým tapacírom v kufri. Je pripojený o kasňu za zadnou sedačkou a druhým koncom je pripojený na to ohnuté rameno čo si spomínal.

Odesláno

Paráda,zkusím to zítra koupit a vyměnit..,moc děkuju za fotky:),mám 607teprv 5dní,a ještě moc nevím co se kde nachazí,takže mi to moc pomohlo

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj

Zeptám se taky možná to je tématice protože dneska jsem už kufr neotevřel:(

Ale asi to bude jiná závada protože nejdřív přestalo fungovat tlačítko zavírání na víku na dálkáč to fungovalo otevřel se ale zavřít šel už jen rukou ale lehce žádný odpor tam nebyl....

Dneska už na stisknutí dálkáče jen lehce nadskočí víko a nic ani se tam nedostanu...

1) Jak se dá vůbec ten kufr otevřít manuálně??

2) Co může být příčina problému?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj

Tak abych to uzavřel, konečně jsem se dostal na opravu (mezi tím kufr chvilku zase fungoval).

Byl to klasický problém s dráty na levé straně auta. Po odkrytí svazku drátů jsem se dostal na bužírku tu sem sundal a šel málem brečet protože jich bylo zpřelámaných snad 10 kousků :)

Takže označit stejné konce podle čísel na drátech, nastříhat si drátky na propojení a šlo se pájkovat. Práce na zádech v kufru na hovno ale podařilo se.

navíc mě začali svítit všechna světélka v kufru a nad poznávačkou už neproblikává :D

Takže když zlobí něco v kufru jděte rovnou po těchto drátech.

Zdravím

Odesláno

sa netvarte ako majstri sveta. predna kapota a basta. no.

lenze vzadu su piesty ukryte a v predu ich vidno.

nebavte sa o blbostiach. treba preverit vodice v ohybe pod tapacitovanim.

tak ako sa pise v dalsom prispevku.

Odesláno

len tak mimochodom,

ked pisete ze sa neotvara kufor, a je tam elektronicke otvaranie, nie je tam nahodou elektromotorcek, ktory s tym hybe ?

Potom tam asi nebude piest, teda pokial nie je ovladany. ci ?

Premyslam ze si nieco podobne spravim na 605 ale neviem neviem ci to ma financny efekt.

Odesláno

Ten píst to otevírá a motor zavírá :D Motor zámku to přitáhne ke kastli.

Teď mě napadá, jde to zavřít nějak ručně, když nic z toho nefunguje - zabouchnout?

Odesláno

Straki. Tym ze to zavrem rucne odvalim motor, alebo ten mechanizmus?

Ja sa len pytam, ze pises ze mas novy motor a hned za tym vyskerenych smajlikov.

Odesláno

Nemalo by sa nic odvalit, lebo je tam elektrospojka, ktorá pripne motor len v prípade, že sa točí. To znamená, že ručne to môžeš zavrieť aj otvoriť ľahko, bez toho, aby si poškodil servomotor otvárania kufra.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

no tak sa tuto pridam ;)

elektrika vsetko ide, ale kufor mi neotvori

ak ho rucne dvihnem tak do jednej polovice, potom sa uz pekne otvori

pri zatvarani ide zasa pekne dolu ale uz kusok pred uzavretim padne

zeby u mna plynove vzpery? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...