Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chci vás varovat před tímto členem STRAKI007 kterého tu všichni tolik vychvalují.

Je to asi rok co mi tento člen dělal FAPOFF a CHIP.

Další půlrok se mi snažil dát auto dohromady !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nakonec mi přestal brát telefony a já musel znovu zaplatit aby mi jiná firma dala auto do původního stavu a vydělala FAPKU.

Je mi jasné, že tento člen je u mnoha z vás oblíbený, ale mnoho z nás poškozených už to zde psalo, a bylo to VŽDY VYMAZÁNO !!!

Pro tento případ bude tato stránka stínově sledována a pro případ že by byla vymazána, už to budu řešit.

A 100% vím od jiných členů že nejsem sám, akorát se všici bojí či co …..

A ještě jedna věc, nikdo proti němu moc nemůže protože účty nedává a dle živnostenského úřadu v Chomutově (kde už jsem byl), jsem zjistil, že nemá ani živnostenský list…..

Odesláno

Nemam.

Ano vidim to na konkurenci.

Neresim.

Nic vysvetlovat nemusim a nebudu.

Komu jsem neco delal tak vi ze davam zaruku za funkcnost.

Pokud se neco nepovedlo tak se to dalo dohromady.

Odesláno

Docela to zavani obvinenim... :myslim

Pokud si je nekdo tak jisty v kramflecich s timto tvrzenim, mel by to resit pres organy cinne v trestnim rizeni...

Odesláno

Tak hale, mě blbo auto a všichni odborníci mi říkali vstřiky v háji, egr v háji a házeli sumama kolem 30.000,-

Dostal jsem tip na Strakiho, který mi zdiagnostikoval FAP, vyndal ho, upravil jednotku a při té příležitosti mi udělal i chip a auto šlape jako hodinky. S jeho přístupem a vystupováním jsem měl pocit, že se bavím s kamarádem kterého znám 20 let.

Ted ho sice nemůžu dohnat protože toho má hodně :P Ale jednoznačně stojím za ním. :papa

Odesláno

jaj tak ja sem taky jeste rychle neco napisu nez se tu rozjede flame a nekdo to zas zamkne :D

Odesláno
a proč to leze na světlo až ted?když se to stalo před rokem?

Protoze panacek se vzbudil.

Nevim.

Muze se samozrejme stat ze se nepovedlo napoprve a pan by mel vedet ze davam na to zaruku.Ale neberu to jako ze ted si usekam ruce.

Zatim nevim o koho jde.

Taky jsem zvedavy co z neho vyleze.

Mam podezreni kdo to bude.

Jenom jestli se prizna dotycny.

Zivnostak nemam protoze doted to nebyla moje hlavni vydelecna cinnost.

Momentalne to delam pod ICem jednoho autoservisu,ale myslim ze pred vama se obhajovat nemusim jestli mam zivnostak nebo ne.:roll

Odesláno

osobně strakiho007 neznám, ale pochybuji když by někdo nebyl spokojen s jeho prací, že by to sem nenapsal, zatím jen a jen samá chvála, nějak mě to smrdí, asi závist či co

[upravil dne 13/5/12 20:45 od Haryk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...