Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předjíždění na předhodu pro chodce

Recommended Posts

Odesláno

Jooo... tak to je zlé.... Je tam napsáno \"... se uloží...\". Takže to vidím na čistírnu... A nezapomeň, že nad 1 r. uloženého zákazu (tedy i při následném zkrácení) je pak nutno znova absolvovat autoškolu...

Odesláno

dostanu splátkovej kalendář? 10 je už darda

to Edison: mno to by byli zlobři, kdyby mi dali maximální trest...

Dávaj se s spíš sazby něco mezi max a min? jak ste to měli vi nebo vaši známí?

[upravil dne 12/5/12 17:07 od Puo]

Odesláno

Asi takhle:

předjíždění vozidla v případech, ve kterých je to zákonem zakázáno

(§ 22/1f) bod7)

bodů 6

Pokuta ve správním řízení 5000–10000

Zákaz činnosti 6. měsíců–1 rok

Bloková pokuta (na místě) -------

Odesláno
Asi takhle:

(§ 22/1f) bod7)

bodů 6

To víme dávno... Teď jde o to, co reálně \"nabídnou\". A to asi předem těžko říct.
Odesláno

Babička mi radí, ať si vemu triko s dlouhým rukávem, ať nevidi tu moji pokérovanou pracku :)

za jak dlouho od přestupku si me tak předvolají?

Odesláno

Promiň,ale souhlas se Strakym007.Jezdit jako prase se prostě nevyplácí,buď rád že tě \"jen\" načapali orgáni.Jezdim víc než čtyři roky jako řidič z povolání a když vidíš denně co kde jakej jouda je schopnej za volantem vymyslet za blbost a pak jen čumí když to nevyjde protože myslel až potom je prostě dobrá věc aby člověka trklo že ty předpisy nejsou jen nějaký blbosti na papíře a že pokud se člověk neni schopnej je respektovat,nemá na silnici co by řidič absolutně co dělat,protože pak to vypadá jak to vypadá....

PS: Tím z tebe nechci dělat piráta,třeba to byl jen zkrat a jinak jezdíš slušně,každej někdy chvátá....ale za blbost se platí a je lepší předvídat než tohle řešit...

Odesláno
Asi takhle:

(§ 22/1f) bod7)

bodů 6

Kolikrát ještě? Nejedná se o §22 Zákona č. 200/90Sb., ale §125c Zákona č. 361/2000Sb.

Zákon č. 200/90Sb. - přestupky ostatní

Zákon č. 361/2000Sb. - přestupky v dopravě

Odesláno
Babička mi radí, ať si vemu triko s dlouhým rukávem, ať nevidi tu moji pokérovanou pracku :)

za jak dlouho od přestupku si me tak předvolají?

Myslim, že vizáž asi nebude rozhodující, spíš přístup. :D:D:D:roker

Odesláno
Tak nějak svatej taky rozhodně nejsem a předpisově občas taky nejezdím ale tohle je hold už trošku moc.. a měl jsi velkou smůlu,že tam stáli.

[upravil dne 12/5/2012 15:25 od John]

Hihi.

To mel spis nekdo stesti ze tam stali.

Puo:Myslim ze by jsi to delal urcite dal.Proslo ti takove predjizdeni jednou , tak projde ti i podruhe.

Ted si to urcite vemes k srdci.

Opravdu si zkus promitnout pred ocima jaky pocit by jsi mel kdyby ten dedek poustel nekoho na prechodu a ty by jsi (treba 10 lete dite) ho sestrelil.

Odesláno

Kterej rodič pustí 10 letý dítě v noci ven, toho bych zastřelil :D:D:roker. Šlápnul do hovna, a, teď ho rozpatláváme, myslim, že, spíš chtěl poradit, jak se ho co nejlíp zbavit, o, to nejspíš šlo. Hodnotit jeho chybu budou ti svatí na ouřadě. By mě zajímalo, co by jste asi řikali tomu cajtovi, co sundal tim superwágnem kluka na mašině na Dobříši. :o:o:roker

Jo a věřte tomu, že, se zjistí, že udělal chybu ten kluk na máše!!! Spravedlnost je slepá !!! :roker:roker

[upravil dne 12/5/12 21:16 od Mildík]

Odesláno

To je jina tema.

Mel premyslet hlavou , ne nohou.Nemusel by se tady ted ptat.

Prominte mi kluci ale tohle silene odsuzuju.

A nehrajme na slovickareni:D:D:D:D:D

A uz dost.

Ja uz neotevru tohle vlakno:aut:aut:aut

Puo: At ti to dopadne teda co nejlepe pro tebe.A verim ze si vemes ponauceni.Kezby benga chytli kazdeho kdo tohle udela.Ne jenom tebe.:roll

Odesláno

Puo, jsi bohužel obyčejnej člověk bez peněz, takže, to odsereš. Uč se, přemýšlej, zdokonaluj se, třeba to dotáhneš na poslance, a, pak tyhle věci nebudeš řešit, neboť vrchnost zákony dodržovati nemusí (i když od nich by to měla bejt samozřejmost), ty jsou jen pro chudé. Spáchal jsi snad to nejhorší na světě (aspoň dle reakcí) , za mě, měl jsi pech. :D:D:D:roker

Odesláno

Na něco jste zapoměli,kluci zlatí boubelatí:D Je to ta možnost kdy se dotyčný bude vyhýbat správnímu řízení do doby kdy uplyne lhůta k jeho projednání :blicismajlik jestli se dotyčný zachová podle litery zákona a jako slušný občan se nebude vyhýbat projednání tak dostane co mu patří.Neplatí teď při odebrání ŘP a opětovném navrácení nutnost absolvovat IDIOTEN TEST.:myslim

Odesláno
Ano v polovině trestu můžeš žádat o vrácení řidičáku. Pak je ještě jedna možnost, nechat si vzít pouze jednu skupinun ŘP. Třeba jen \"B\", ale zůstane Ti \"A\" případně \"T\". Ale nevím, jak se to v praxi dělá, jen vím, že jeden kolega to měl a pak jezdil do práce legálně traktorem ;)

jen kdyz mas ten flastr kratkej, tak je zazadani v pulce trestu obcas v podstate nemozne... brachu po mesici poslali do pryc, protoze jim jeste nestihli ani z Vysociny dodat papir o tom, ze mu sebrali ridicak...

Odesláno

Moc reakcí... za všechny díky... Každopádně jsem se poučil a vylížu si to až do dna.... Každopádně jel jsem 30 km 5ti obcema, vekterejch jsem se táhl 50kou za autama, kdyby tam nebyly, tak bych jel asi 60 max 70. mimo obce jsem si šlápl na pedálek.... pak se dojelo do obce Nosislav, a jestli to tam někdo zná, je tam šíleně široká, rovná a přehledná silnica, předemnou jede důchodce s lupem nebo podobným mini autíčkem, přechod nepřechod, situace byla naprosto přehledná tak jsem ho vzal (první předjetí v obci za 30 km) a ejhle jel jsem tama asi po 1000x a oni tam za křem pecky... prostě smůla....

Myslete si co chcete... Dělám víceméně sezóní práci, takže, když to pozdržím, tak aby mi řidičák vzali za půl roku, o práci nepřijdu, což nevim nevim... uvidímě jak na ouřadě budou rychlí, Bude se to řešit v obci Židlochovice, tak uvidíme....

Bééé :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...