Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau cau kluci chci se zeptat meril jsem tlaky a mel jsem na vsech valcich spatne tlaky 8,9-9,8 po naliti oleje do valcu komprece cca kolem 11 takze pistni krouzky tak se ptam muzou pomoc tyhle dve veci??? 1. http://www.restorer.cz/restore/eshop/2-1-RESTORE-do-oleje/5-2-Odstranovac-karbonu/5/20-Odstranovac-karbonu a pak 2. http://www.restorer.cz/restore/eshop/1-1-RESTORE-obnova-motoru/0/5/15-Engine-Restorer-Obnova-motoru-a-mazani-561-ml

Odesláno

taky si myslím,že ty přípravky jsou na houno, ale máš jedinečnou možnost vyzkoužet ten uvolňovač karbonu za 199 kč:D--možná jsou kroužky zapečené a pomůže to:D

hlavně potom změř znovu komprese, ať je vidět, zda to mělo smysl, za dvě stovky to zkus--je to levnější než nové kroužky :D:papa

Odesláno

Radku nemám to vyzkoušený, ale ... :D:D:D

... ale nehádám se, nicméně můj názor je že použití oleje s vyšší viskozitou by bylo stejně účinný a pro motor šetrnější. Jsem si zažil svoje s Vectrou 1,6 a tak trochu pamatuju jak snížit spotřebu oleje na polovic...

Odesláno

Ten olej používá známej mechanik a v podstatě táta ( 80 - 100 t. km ročně) už cca 10 let a nikdy nebyl problém. Po koupi auta a 2 výměnách jede líp, pokud to není placebo :D U druhý 406 mi sákla trochu vana, tak se přetěsňovala a když se nechal stéct olej tak to byl čistej hliník, žádná žlutá sr**ka a sejtko na čerpadlo taky čistý. Jezdíme na to i čtyři 407, dva tomu dáváme kouř, já zatím 40k a klika je tam kde má bejt :D

Odesláno
Nedělám, lejem to do všeho, naposled jsem to napral do čtyřkoly a taky v pohodě :D

http://www.oleje-fuchs.cz/zbozi/titan-cfe-mc-10w-40/kategorie/motorove-oleje-pro-smiseny-vozovy-park

presne tak, vyborna vec ... delame s tim na firme uz roky a taky to mimochodem prodavame, ted to od nas aktualne berou nejaci borci do nejakych sportovnich bmw co tady pres kopec jezdi nejakou rallye a nemuzou si to vynachvalit ... myslim, ze se ale dela i v 5w40

vubec se toho nebojte, delaji to jen dve firmy, obe z nemecka a obe velmi renomovane, FUCHS a LIQUI MOLY

[upravil dne 11/5/12 14:47 od BV406]

Odesláno
Hale žralo to olej předtím než si to rozebral? na jakej olej si jezdil?

Jinak radši bych dal hustější olej než tam lejt tyhle kosmický sračky.

olej si trosku bere a taky trosku modre kouri pri plne zatezi ale gufera ventilu byli delany takze to budou fakt ty krouzky chtel bych zkusit ten uvolnovac karbo krouzky by mohli bejt pripekly

Odesláno

Nikdy jsem nenašel žádný přípravek co by uvolnil zapečený kroužky. Ani se nedivím, kdo je doloval ven tak by taky pochyboval... Vyzkoušet můžeš, ale výsledek nečekej.

Jinak co se týče Titanu tak jsem z něj byl nadšený v domě kdy jsemměl favorita. Dneska už z něj tak nadšenej nejsem.

Odesláno

stejne to pak vidim na to ze se udela GO spodku novy vlozky a pistni krouzky,saly a gufera ventilu,nechat zabrousit ventily a uvidime co to stim udela :-) zkusim koupit ten odstranovac karbonu to je ve smes vyplach motoru a pak tam naleju treba ten fuchs titan a uvidime zda se neco zmeni

Odesláno

stejne to pak vidim na to ze se udela GO spodku novy vlozky a pistni krouzky,saly a gufera ventilu,nechat zabrousit ventily a uvidime co to stim udela :-) zkusim koupit ten odstranovac karbonu to je ve smes vyplach motoru a pak tam naleju treba ten fuchs titan a uvidime zda se neco zmeni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...