Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže mám hotovo, nakonec jsem to udělal malinko jinak

- vykuchaná rozprašovací pistole, takže nejsou vevnitř žádné trysky

- 2m hadice + na konci tvrdá tenká hadička 3mm s tryskou aby se dostal všude

- hasičák bude jen nádoba na \"kejdu\" takže jsem vzal mrňousek 2kg, nahoře výstup hadicí 1m na pistoli, vedle něj vstup s uzávěrem a rychlospojkou aby se dal případně natlakovat a poponést.

Už se těším jak to vyzkouším :mrk

Odesláno

Zdravím. Píšu asi pozdě celé toto zařízení mám už dávno vyrobené z 5kg hasičáku i s manometrem a tryskou z dutinky od rozbušky a 6mm pvc hadičky.

Odesláno

Tak dneska odzkoušeno. No až na to, že mi párkrát vyletěla hadička ( ta tenká na konci na kterou jsem musel nakonec udělat svorku ) a vohodilo mě to vod ksichtu až po paty, vše OK.

Vytříkal jsem toho cca 1kg do panďule. Prošel jsem každý otvůrek, důležitá místa několikrát a musím říct, že i když je to \"co dům dal\" tak to funguje přesně jak potřebuju. Kam se hrabou pistole s mrňavým cafourkem ;)

Odesláno

já jsem s tím svým hasičákem neměl jediný problém, velká výhoda byla v tom, že se dal nafoukat ruční pumpou a tak stříkat dutiny kdekoli...,bez nutnosti elektriky atd.

jenom je nutné ho po práci vystříkat tech. benzínem,aby se ,,nezalepil\'\';)

Odesláno

Uvítal bych nějaké tipy na přípravky na dutiny. Resistin ML mě teda hrubě nenadchnul. Body 900 mám vyzkoušený a je horkej favorit ( balení 5kg vychází na nějakých 170/kg ) ale kdyby bylo něco dalšího tak bych se nezlobil :papa

Odesláno

stříkal jsem dutiny i prostředkem Body 930 nebo 950? (už si nevzpomínám), ale musel se více rozředit do tekutějšího stavu tech. benzínem--používal jsem to JEN na dutiny, kde nehrozilo zatečení přes čalounění

např. sloupky karoserie doporučuju stříkat jen bezbarvým (transparentním) přípravkem--nehrozí prosáknutí přes stropní čalounění, což má za následek jeho výměnu (nejde to vyčistit)..., vůbec sloupky stříkat opatrně jen do výše zámků...

• O 1 rok později...
Odesláno

Včera jsem dával nové tlumiče na Pandu - príma práce - cca 15 min ut jedna strana... když jsem to dodělal tak mi bylo líto hned balit věci tak jsem udělal na Pandě dutiny. Práce s tím hasičákem je fakt fajn. Už tam mám i manometr na kontrolu a sehnal jsme si lepší trysku a hned se s tím líp dělá.

Odesláno

Počasí přálo, tak se dalo dělat venku. Jinak i já jsem vystříkával prahy + dutiny u 406 a 106. Použil jsem Body a spokojenost. Práce na chviličku, jelikož plastové podběhy byly dole a je tam od výrobce připravený otvor na vystříkání prahů u 406. Jak ze zadu, tak ze předu. používám pistol s hadičkou +trysku a komptesor. Je to rychlá a čistá práce:super

Guest servisman
Odesláno

Když jsou věci a prostředky jako i prostory není co řešit.

Odesláno
nevím, ale byl jsem u kluka a ten měl hadičku asi metr

Já jednou viděl asi 80cm, ale ta pistole byla drahá. A když jsem zkoušel prodloužit tu 60cm tak to šlo max o 5 cm jinak to nechtělo brát z nádobky... to mě vytočilo a šel jsem tohle cestou...

Odesláno
Mimochodem jsem dostal pěkně vynadáno od manželky \"zase mi to bude vevnitř smrdět\" :grr

Jo jo, mám od dutin a spodku skoro měsíc a občas je to ještě cítit...

Odesláno

Taky bych chtěl udělat u partnera dutiny a chtěl bych se zeptat zda někdo neví jestli jsou na autě (na prahách) připravený otvory nebo se musej vyvrtat? a kde to všude vystříkat?

díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...