koblih69 Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Takže mám hotovo, nakonec jsem to udělal malinko jinak - vykuchaná rozprašovací pistole, takže nejsou vevnitř žádné trysky - 2m hadice + na konci tvrdá tenká hadička 3mm s tryskou aby se dostal všude - hasičák bude jen nádoba na \"kejdu\" takže jsem vzal mrňousek 2kg, nahoře výstup hadicí 1m na pistoli, vedle něj vstup s uzávěrem a rychlospojkou aby se dal případně natlakovat a poponést. Už se těším jak to vyzkouším Citovat
PítrR Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Zdravím. Píšu asi pozdě celé toto zařízení mám už dávno vyrobené z 5kg hasičáku i s manometrem a tryskou z dutinky od rozbušky a 6mm pvc hadičky. Citovat
koblih69 Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Tak dneska odzkoušeno. No až na to, že mi párkrát vyletěla hadička ( ta tenká na konci na kterou jsem musel nakonec udělat svorku ) a vohodilo mě to vod ksichtu až po paty, vše OK. Vytříkal jsem toho cca 1kg do panďule. Prošel jsem každý otvůrek, důležitá místa několikrát a musím říct, že i když je to \"co dům dal\" tak to funguje přesně jak potřebuju. Kam se hrabou pistole s mrňavým cafourkem Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 já jsem s tím svým hasičákem neměl jediný problém, velká výhoda byla v tom, že se dal nafoukat ruční pumpou a tak stříkat dutiny kdekoli...,bez nutnosti elektriky atd. jenom je nutné ho po práci vystříkat tech. benzínem,aby se ,,nezalepil\'\';) Citovat
koblih69 Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Uvítal bych nějaké tipy na přípravky na dutiny. Resistin ML mě teda hrubě nenadchnul. Body 900 mám vyzkoušený a je horkej favorit ( balení 5kg vychází na nějakých 170/kg ) ale kdyby bylo něco dalšího tak bych se nezlobil Citovat
ozzy56 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 stříkal jsem dutiny i prostředkem Body 930 nebo 950? (už si nevzpomínám), ale musel se více rozředit do tekutějšího stavu tech. benzínem--používal jsem to JEN na dutiny, kde nehrozilo zatečení přes čalounění např. sloupky karoserie doporučuju stříkat jen bezbarvým (transparentním) přípravkem--nehrozí prosáknutí přes stropní čalounění, což má za následek jeho výměnu (nejde to vyčistit)..., vůbec sloupky stříkat opatrně jen do výše zámků... Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Včera jsem dával nové tlumiče na Pandu - príma práce - cca 15 min ut jedna strana... když jsem to dodělal tak mi bylo líto hned balit věci tak jsem udělal na Pandě dutiny. Práce s tím hasičákem je fakt fajn. Už tam mám i manometr na kontrolu a sehnal jsme si lepší trysku a hned se s tím líp dělá. Citovat
OK406 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Počasí přálo, tak se dalo dělat venku. Jinak i já jsem vystříkával prahy + dutiny u 406 a 106. Použil jsem Body a spokojenost. Práce na chviličku, jelikož plastové podběhy byly dole a je tam od výrobce připravený otvor na vystříkání prahů u 406. Jak ze zadu, tak ze předu. používám pistol s hadičkou +trysku a komptesor. Je to rychlá a čistá práce:super Citovat
Guest servisman Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Když jsou věci a prostředky jako i prostory není co řešit. Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Problém té pistole je že má hadici max nějakých 60 cm. Málo kdy se vidí víc... proto jsem šel do hasičáku... Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Mimochodem jsem dostal pěkně vynadáno od manželky \"zase mi to bude vevnitř smrdět\" Citovat
Guest servisman Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 nevím, ale byl jsem u kluka a ten měl hadičku asi metr Citovat
vendelinek Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 kdo by to byl řekl,njn,s tim se bude muset na chvilku smířit:D Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 nevím, ale byl jsem u kluka a ten měl hadičku asi metr Já jednou viděl asi 80cm, ale ta pistole byla drahá. A když jsem zkoušel prodloužit tu 60cm tak to šlo max o 5 cm jinak to nechtělo brát z nádobky... to mě vytočilo a šel jsem tohle cestou... Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 kdo by to byl řekl,njn,s tim se bude muset na chvilku smířit:D Naštvalo mě to dost... ale křičel jsem jen chvíli Jinak pokud by někoho zajímalo tak jsem letos místo BODY 900 vyzkoušel tohle: http://www.colorshop.cz/ochrana-karoserie-c243/6210-ml-ochrana-dutin-transparent-1ltr-i503/ [upravil dne 31/8/13 18:02 od koblih69] Citovat
oddie Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Mimochodem jsem dostal pěkně vynadáno od manželky \"zase mi to bude vevnitř smrdět\" Jo jo, mám od dutin a spodku skoro měsíc a občas je to ještě cítit... Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 On je problém hlavně v těch lemech kapoty, předních blatníků a pod, protože to pak jde do kabiny větrákem... Citovat
tigertec Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Taky bych chtěl udělat u partnera dutiny a chtěl bych se zeptat zda někdo neví jestli jsou na autě (na prahách) připravený otvory nebo se musej vyvrtat? a kde to všude vystříkat? díky Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Zatím jsem na všech autech díry našel tak, že jsem nemusel nic vrtat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.