Hics Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Páč přez veškerý snahy o výměnu fotek končí fiaskem, alespoň slovně.... Tedy, moje picobello 405 vzala botky a šla do světa a její místo - světe div se - zaujala Xantia Hdi.... Alespoň je to Francouz a alespoň také od PSA, tak se jakás, takás příbuznost najít dá, tedy - necháte mě tady opruzovat, nebo mě pošlete obloukem to Citroen clubu... Co mezuláni?....:D:D Ps! to si mám ku*wa vyrvat woko skrz pr*el, aby se mi po uploadu změnila ikona a ostatní fotky? Citovat
destiny Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Táhni do pekel ty zrádce!!!! :D:cool: Citovat
Hics Odesláno 16. květen 2005 Autor Odesláno 16. květen 2005 Jasan.... Kudla do zad - to se dalo čekat. Hele, di si fotit svoje kitky a NAZDAR!:D:D Jinak, fakt povedená fotka... Citovat
oddie Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Dy? už sem stejně skoro nechodíš... co je rok dlouhej tě tu nevidět. Citovat
Hics Odesláno 16. květen 2005 Autor Odesláno 16. květen 2005 Náhodou.... poslední dobou se tu zase docela ochomejtam... a u tebe v garáži sem taky docela czasto ne?:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem Hics Páč přez veškerý snahy o výměnu fotek končí fiaskem, alespoň slovně.... Tedy, moje picobello 405 vzala botky a šla do světa a její místo - světe div se - zaujala Xantia Hdi.... Alespoň je to Francouz a alespoň také od PSA, tak se jakás, takás příbuznost najít dá, tedy - necháte mě tady opruzovat, nebo mě pošlete obloukem to Citroen clubu... Co mezuláni?....:D:D Vezmi Photoshop a koukej tam domalovat lva misto tech zlomenejch prouzku....a muzes to vydavat za PG X20... na to jsi s Destinym expert, ne? :D Citovat
Gotrek Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Já proti Tobě Hicsi nic nemám. V podstatě ani nemůžu mít... Takže dle mého názoru tu klidně zůstaň. A na Tvo nové přibližovadlo jsem velmi zvědav. Citovat
Neon Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Hics: http://bx.velkej.cz - to je klub pro BX, XANTIE a XM - kdybys potreboval nekdy nejakou radu a pomoc, tak je tam diskuze jako tady.............. Ja pred pul rokem presel tam odsud sem Citovat
Neon Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 ted jsem si to po sobe precetl - a vypada to, jako bych te posilal do citroen clubu - tak to samozrejme nebylo mysleno, to jenom, abys to na netu zdlouhave nehledal, kdyby nahodou... Citovat
oddie Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 To už, když už, spíš xantiaclub.cz... Citovat
Hics Odesláno 16. květen 2005 Autor Odesláno 16. květen 2005 Hele, Už sem na to přišel - Za chvíli sem Destiny jebne něco, co to řeší - Vlk se nažere a kozy zustanou trojky... Jmenuje se to \" CIŽOT\"....nebo \"PETROEN\":D:D Citovat
Gotrek Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Hi hi Destiny, nechceš mu pod to ještě hodit kosočtverec z Renaultu? Když už frantík, tak 100%, ne? Pak by to byl Recigeot... Citovat
Hics Odesláno 16. květen 2005 Autor Odesláno 16. květen 2005 To Gotrek: Hustýýýý.... Resožó... Pak nevim, jak by vypadal jednotný znak... asi jako nadvakrát zlomená lví pi*a... Tak takový auto bych už asi nechtěl...:D:D Citovat
Tazman Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 TO Hics - Jenou mi prodejce ze salonu povídal historku o tom jak na nějaké výstavě předváděli Partnera a když otevřeli kapotu aby se koukli na motor tak tam byl znak Citroenu a překvápko bylo na světě. Tak udělj to samé třeba si toho nikdo nevšimne Citovat
vix Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 no, vzhledem k tomu, že se Partneři s Berlingama montují na stejné lince .. a s přihlédnutím k francouzské důkladnosti... prostě, se zadaří. Stejně si myslím, že na konci linky je jedna ženská, která lepí požadované znáčky na auta. Citovat
Vvitty Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem Hics Hele, Už sem na to přišel - Za chvíli sem Destiny jebne něco, co to řeší - Vlk se nažere a kozy zustanou trojky... Jmenuje se to \" CIŽOT\"....nebo \"PETROEN\":D:D No vidis, jak to jde, ani to nebolelo )) Ciao Citovat
Vvitty Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem Hics Hele, Už sem na to přišel - Za chvíli sem Destiny jebne něco, co to řeší - Vlk se nažere a kozy zustanou trojky... Jmenuje se to \" CIŽOT\"....nebo \"PETROEN\":D:D No vidis, jak to jde, ani to nebolelo )) Ciao Citovat
Návštěvník Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 To je real nebo dalsi montaz? Jestli montaz, tak dost povedena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.