Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Páč přez veškerý snahy o výměnu fotek končí fiaskem, alespoň slovně....

Tedy, moje picobello 405 vzala botky a šla do světa a její místo - světe div se - zaujala Xantia Hdi....

Alespoň je to Francouz a alespoň také od PSA, tak se jakás, takás příbuznost najít dá, tedy - necháte mě tady opruzovat, nebo mě pošlete obloukem to Citroen clubu...

Co mezuláni?....:D:D:D

Ps! to si mám ku*wa vyrvat woko skrz pr*el, aby se mi po uploadu změnila ikona a ostatní fotky? :o

Odesláno
Napsán autorem Hics

Páč přez veškerý snahy o výměnu fotek končí fiaskem, alespoň slovně....

Tedy, moje picobello 405 vzala botky a šla do světa a její místo - světe div se - zaujala Xantia Hdi....

Alespoň je to Francouz a alespoň také od PSA, tak se jakás, takás příbuznost najít dá, tedy - necháte mě tady opruzovat, nebo mě pošlete obloukem to Citroen clubu...

Co mezuláni?....:D:D:D

Vezmi Photoshop a koukej tam domalovat lva misto tech zlomenejch prouzku....a muzes to vydavat za PG X20... na to jsi s Destinym expert, ne? :D:D

Odesláno

Já proti Tobě Hicsi nic nemám.

V podstatě ani nemůžu mít... :D

Takže dle mého názoru tu klidně zůstaň. A na Tvo nové přibližovadlo jsem velmi zvědav.

Odesláno

ted jsem si to po sobe precetl - a vypada to, jako bych te posilal do citroen clubu - tak to samozrejme nebylo mysleno, to jenom, abys to na netu zdlouhave nehledal, kdyby nahodou...

Odesláno

Hele, Už sem na to přišel - Za chvíli sem Destiny jebne něco, co to řeší - Vlk se nažere a kozy zustanou trojky... :D

Jmenuje se to \" CIŽOT\"....nebo \"PETROEN\":D:D:D

Odesláno

To Gotrek:

Hustýýýý.... Resožó...

Pak nevim, jak by vypadal jednotný znak...

asi jako nadvakrát zlomená lví pi*a...

Tak takový auto bych už asi nechtěl...:D:D:D

Odesláno

TO Hics - Jenou mi prodejce ze salonu povídal historku o tom jak na nějaké výstavě předváděli Partnera a když otevřeli kapotu aby se koukli na motor tak tam byl znak Citroenu a překvápko bylo na světě. Tak udělj to samé třeba si toho nikdo nevšimne :D

Odesláno

no, vzhledem k tomu, že se Partneři s Berlingama montují na stejné lince .. a s přihlédnutím k francouzské důkladnosti... prostě, se zadaří.

Stejně si myslím, že na konci linky je jedna ženská, která lepí požadované znáčky na auta.

Odesláno
Napsán autorem Hics

Hele, Už sem na to přišel - Za chvíli sem Destiny jebne něco, co to řeší - Vlk se nažere a kozy zustanou trojky... :D

No vidis, jak to jde, ani to nebolelo :)))

Ciao

Odesláno
Napsán autorem Hics

No vidis, jak to jde, ani to nebolelo :)))

Ciao

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...