Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem ještě dělal ručičkama, měl jsem v práci gola sadu WALTER (něco podobného - http://www.naradi-pro-firmy.cz/images/2669-38-6144590.jpg - na rozdíl od ostatních čerstvých vyučenců, kteří měli TONU). Docela jsem si jí považoval, páč - zatímco ostatní neustále řešili strhlé perka v ráčně - já jsem změnu z utahování na povolování řešil procvaknutím středového unašeče ořechů a tak mí nikdy žádné perko nepřeskočilo. Nevím, jestli se podobná ráčna dělá ještě teď, ale pro mně to byl fakt úžasně vychytanej systém.

[upravil dne 16/5/2012 17:02 od Medvěd]

Odesláno
sada Hitachi dnes v Hornbachu, myslim slusnej kus i cena...

Už je doma - jen kulička na ráčně jaksi nefunguje, takže nejde nasadit ořech. Tedy jde - hrubou silou. Jenže pak zase nejde dolů....zítra ji tam povezu zpátky. :roll

Odesláno

Prdlajs votřep, uživatel! Mačká se tam čudl, kulička zaleze - hmhm, to stará Tona neměla, takže jsem za blbce. Chjo, no nic, není to poprvý. :)

Odesláno

tohle sem fotil kvuli tomu drzaku klicu, ale na pozadi jsou plastove boxy Lock&Lock, ruznych velikosti, ktere se mi osvedcili...

Jinak kdyby nekdo z vas vedel kde sehnat ty plastove drzaky klicu, nebo se nekomu valely doma, tak mam zajem ;)

[upravil dne 17/5/2012 11:15 od Rotorhead]

post-2599-14109624422504_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...