Marcel00 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 made in china... cize ziadny ver mi, fakt je to jedno... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 jj, to máš stejný jako s autama Citovat
Kurt Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 No, rozdíly. Je to jako se vším z Číny - tzn. dá se koupit za dobrý peníze slušná kvalita, ale za ty samý taky průšvih. U těch routerů je to tak, že je tam nějaký čipset, který dělá tu práci, co se od routeru očekává, a potom pár součástek kolem (kondenzátory, anténní část). Čipsety vyrábí pár firem, to smetí kolem kdekdo. Čili na čipsetu není co ušetřit a v tom ohledu je skoro fuk, co vezmeš, respektive u routeru za 500 i za 800 bude ten čip stejnej. U toho smetí problém být může - kondenzátory můžou být buď klasické (obyč) elity, nebo kvalitnější \"solid\" elyty, které mají delší životnost. Mizerná anténní část zase může způsobovat třeba vyšší zahřívání routeru. To může zajedno vést k zamrzání a za druhé (obvykle po delší době) ke smrti těch obyč kondenzátorů. No a protože do toho před koupí nevlezeš, nezbývá než se zeptat na zkušenosti těch, kteří ty routery mají a používají. (drobnosti, jako RÁMa s RÓMem či ethernet část jsem vynechal záměrně ) Citovat
Vítek1 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 ono nejhorsi je ze kdyz nekdo uz ma neco vyzkousene nejakej ten patek tak ten model davno neni. A muzou byt rozily v poruchovosti a v chovani i u rozdilnych modelu. Citovat
Kurt Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Jo, to je realita. Případně je nějaký nový model, který má stejné funkce, ale je o desítky procent dražší, než předchůdce - to je tím, že čínský děcka nechtěj makat za půl misky rejže na den, ale chtěj celou. Teď jsem to řešil, když jsem sháněl Asus WL-500g - má 2 USB a ověřeně funguje s modelem tiskárny, který má zákazník. Jenže už prostě není k sehnání a mě teď čeká vymýšlení a zjišťování, jak nejlépe tu jeho USB tiskačku připojit do sítě. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Může mi někdo fundovaný vysvětlit rozdíl třeba mezi TP-linkem a tím WELLem co mi teď poslal Hurvajz? Rozdil tam velkej nebude, ale použivam Welly už delší čas a jsem spokojenej, a nejen já, ale s tim TP linkem chybu taky neuděláš. Nemam rád D-link a v poslední řadě se mi zprotivil i Netgear Citovat
chuck11 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 minulý měsíc jsem pořizoval TP-LINK TL-WR841N a paráda má 8dB anténky a signál mám i na zahradě podle mně nejlepší poměr cena/výkon:papa Citovat
gronholmm Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 Pánové ani nechtějte vědět co jsem vystudoval Jinak stále přemýšlím mezi TP link a tím co napsal Hurvajz, ale pro TP hraje plus to že je levnější a že se prodává skoro všude Citovat
MotoMoto Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Jo, to je realita. Případně je nějaký nový model, který má stejné funkce, ale je o desítky procent dražší, než předchůdce - to je tím, že čínský děcka nechtěj makat za půl misky rejže na den, ale chtěj celou. Teď jsem to řešil, když jsem sháněl Asus WL-500g - má 2 USB a ověřeně funguje s modelem tiskárny, který má zákazník. Jenže už prostě není k sehnání a mě teď čeká vymýšlení a zjišťování, jak nejlépe tu jeho USB tiskačku připojit do sítě. Kdyby jsi chtěl, máme hop ještě skladem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.