Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak. Já jedu dnes s rodinou do Čestlic, ale v Ne jsem byl jen tak sám ve Štěrboholech a svezl jsem se skoro vším krom RCZ. Jinak ten benzínový turbomotor mě moc nenadchnul. Měl jsem možnost chvilku používat 1.2 tsi, a to působilo mnohem lepším dojmem. 208 na mne působí trochu rozpačitě - připomínámi C3. Ale můj favorit je 5008 a 3008, tím se to asi vysvětluje :)

Odesláno

Tak jsem si dnes zajezdil ve Strakonicích - paráda.

3008 v hybridu fakt bomba normálně to auto není skoro slyšet a když se jede ne elektřinu tak už vůbec. A sílu na rozjezd to fakt má.

Jen ta losovačka mi nevyšla - DVD Doba ledová :-(

Odesláno

Tak dneska jsem drandil i já, v Jihlavě. Co se cen týče, tak jsme vylosovali luxusní deštník Peugeot, takže jsem rád.

Co se aut týče, tak:

- 208 tak napůl - volant perfektní, vzhled dobrý, ale motor teda tragédie. Jezdil jsem jen s tou nejsilnější benzínovou 1.6 (120 koní) a to auto bylo opravdu, ale opravdu líné. Uvidíme jestli budou dělat GTi a jestli to těch +80koní zachrání.

- 3008 hybrid jel vcelku hezky, vzhled OK, cena ale totálně mimo a ta robotická převodovka katastrofa.

- 508 GT paráda, k tomu nemám výhrad, snad by to jen mohlo řadit trochu rychleji.

- RCZ ještě větší paráda, tam bych měl menší výhradu snad jen v umístění pásů - při zapínání sem se málem zlomil vejpůl. :-)

3ae8a2194043918.jpg 65912d194043950.jpg d6336e194043988.jpg e3a4ce194044024.jpg 08a20e194044056.jpg 53dbcf194044086.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem včera jezdil tady ve Zlíne, 208 1.6 120k a motor opravdu tragedie. Vůbec to nejelo, žádný tah. Navíc to z ničeho nic pocukávalo.. Jinak vzhled i interiér se mi moc líbí. :) Vybral jsem si hodinky. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...