Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja som nasiel nejake rozmery,ale podla nic mi ukazuju ze ja mam zase o 4cm mensi a opacnny smer hadice na hladici, ale nasiel som na aci,sk chladic

http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=21972

a tam su zase ine cisla na chladic ale na inej stranke dam link je to totozne ale vsetko 406, tu na stranke su viac cisla a presne tie cisla su aj na aci len ci aj bude pasovat

http://www.eurosaturn.sk/produkt.php?kod=39049&sel_druh=4&sel_znacka=PEUGEOT&sel_typ=406&sel_typ2=&sel_palivo=&sel_prevodovka=&sel_klima=A&sel_rok_vyroby=

Odesláno

Zdravim take jsem resil problem se saharou ale mame jen jednu ....

Ty rele predevsim zelene se tvari ze jsou Ok ale opak je pravda prikladam foto.

Trubky jsou skutecne na rane pro sul a v tech prichtkach docela casto udela \"koroze\":papa

A nechladime.

Diag. ma v mereni i tlak kima a ted bych se nechtel hadat ze je tam i pozadovany a aktualni.

U naseho je tusim 2 bez provozu a kolem 4 se zapnutou klimou.

post-36106-14109623831935_thumb.jpg

Odesláno

Zdravim je to v

Celkovy test > Pocitac motoru > Mereni parametru >elektricke informace

Viz foto ale zcela presne nevim musel bych si udelat nejaky tahak kdyz je napichnute auto :D

post-36106-14109623833684_thumb.jpg

Odesláno

Neni zac odtoho to tu je ..

Urcite se ta hodnota menila zapnuto vypnuto a otacky motoru....?

ALe jak pisu ideal je napichnute auto a delat si poznamky :)

Ja s tim moc nedokazu ....

Odesláno

Tak jsem to nepřehlídnul, teď jsem se na to koukal a mám tam všechno jako ty, ale tenhle údaj mi tam prostě chybí a nezobrazuje ho to.....no nic neva někomu to třeba pomůže a bude to tam mít, já prostě ne:D

Odesláno

tak uz som kupil novy chladic vcera objednany a dnes doruceny vysiel ma 70eu aj z postovnym samozrejme uplne novy z blockom zajtra vymenim dufam ze bude ok len zajtra musim kupit nove tesnenia na tie hadicky, myslite ich budu mat priamo v peugeot? ale kupit niekde inde?

Odesláno

ahojte tak som kupil tepelnu poistku 152c ale je tam napisane ze 250v je to zle? potrebujem spojazdnit druhu rychlost na sahare je v tom nejaky rozdiel? 250v a 12v??? ale poradte aku mam kupit na fore som to nenasiel nikde popisane aku presne kupit

Odesláno

Co je pravdy na tom, že pri každom otvorení okruhu klimatizácie je potrebné vymeniť vysúšač klimatizácie? Udajne sa tá zmes na vysúšanie poškodí zvlhnutím od okolitého prostredia... Nový vysúšač stojí 29€:myslim:myslim:myslim

Odesláno

a ako ti dosiel chladic? mne dosiel aj vysusac komplet,viem ze niektore auta ho maju vzlast takze neviem ako ho mas ty mne zatim vsetko v pohode len som riesil problem z 2 rychlostou tak uvidime ked bude teplo ci aj pojde, :D

Odesláno

Prosím vás nutně potřebuju vědět kde najdu na novem modelu digi klima ten tlakový spínač..... Potřebuju vše překontrolovat protože tlak v systemu je ale nejde mi proud do kompresoru a ani rele v BSI nespina ale je funkční testoval jsem ho externi baterkou.. Nevím jak to má fungovat zda má sepnout vždy když zmáčknu A/C???????? děkuji

Odesláno

Ta tlakový spínač jsem nejspiš našel je z boku na straně kopresoru na chladiči.. Má 4 dráty a propojil jsem 1-2a 3-4 nastaroval, sepnul A/C a nic!!!! Ventilator jede na max hned po startu ale klima nic. Zkusil jsem i natahout 12V na spojku a ta funguje. Spíše mě trápí že to relátko v bsi prostě nesepne ??

Prosím o rady lidičky už mě bolí prsty :-D

Odesláno

ešte som ho neobjedal, ale predajca mi vravel, že je aj s vysúšačom. Prednosť mali nove predne kotuče a dosky, ostal som pri ATE Powerdiskoch.

Klima až v juni, ked budu chechtaky...

a ako ti dosiel chladic? mne dosiel aj vysusac komplet,viem ze niektore auta ho maju vzlast takze neviem ako ho mas ty mne zatim vsetko v pohode len som riesil problem z 2 rychlostou tak uvidime ked bude teplo ci aj pojde, :D
Odesláno

Zdravim k tem hodnotam na klima v diag. vcera jsem to mel napischnute a hodnota se menila

od 2 do 6 bar dle otacek a nastaveni teploty.

Teplota v prostrednim vydechu na volnobeh byla po cca 5min kolem 7-8°C

Pri jizde se menila jak ma dle \"slunicka\" a teploty v interieru od cca 9-13°C

Nastaveni: stredni vydechy AUTOmat a teplota 22°C .....

Snad to pomuze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...