Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

www.zkontolujsiauto.cz

Recommended Posts

Odesláno

Zkouším..a jak říká předseda.... je tam část zdarma - ta je skoro k ničemu, pak to důležitý a to je placený :D 498 Kč ....a vypadá to, že je to časově omezený přístup...

[upravil dne 28/4/12 09:27 od Tom_206]

Odesláno

já když jsem si kupoval před 2 měsícema punto, tak jsem to dostal zdarma od bazaru. Jsou tam i třeba takový věci, jestli to auto není kradený a jestli na něj ještě není nějakej leasing

Guest Scratch
Odesláno

MilanF1 - slysel jsem o tom uz driv, ale zapomnel to sem dat a ted mi to v salonu pripomenuli :D

Pe.Tr: je to sice za 500, ale pri koupi auta za 100 000 to uz vnimam jako zanedbatelny prachy......

A je to na vsechny auta, nejen Pugy a je tam pristup na mesic, takze mi to proste prijde jako rozumny

Odesláno

Jo ale jak tak koukám tak KM tam budou jen a pouze na uzemí ČR, zřejmě ze zaznamu STK, protože u myho jsou od 2003 do 2011 a to moje bylo dovezené v r 2003 do ČR, takže nejspiš info z autorizáku tam nebude

Odesláno

Radek: Kámoš mi před časem koukal na můj pug přes Cebii (mají ji v práci) a vylezl mu tam i záznam z roku 02 z autorizáku, ale samozřejmě v ČR. Dále tam byly dvě technické kontroly, jedna tam chyběla :D

Ty záznamy z STK mi přijdou fajn, ale u auta do čtyř let to nemá smysl :D

Guest Scratch
Odesláno

kdyz kupuju auto z ciziny, tak automaticky predpokladam, ze se neco deje :)

Odesláno

Paklize je certifikat zalozen pouze na udajich z CR (STK a servisy), tak je to predrazena a nic nerikajici sluzba. Protoze u dovozovych ojetin je prvnim „overenym“ udajem vstupni STK, ktere zpravidla predchazelo stoceni KM najetych v zahranici.

To jestli je auto v majetku leasingove spol. se da zjistit i jinde zdarma (sam jsem takhle dve auta objevil), http://www.cardetect.cz/

registr odcizenych vozidel (nejen v CR) se da taky proverit jinde.

http://www.stolencars24.eu/

Takze za mne tento produkt / Certifikat vcelku postrada smysl…, za hodne penez malo muziky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...