oddie Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Hodně. Spočítáno to nemám ani to počítat nehodlám, ale hodně to bude určitě, kvalita se holt platí. Citovat
dodo407sw Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 ja som sa pytal preto, lebo mi prislo ze na 2 osoby je 300Eur vela, ale ako pozeram ani nie, dalo by sa urcite o hodne menej, ale prave preto ze nekupujem lacne bludy tak ma to tolko vyjde... kupujem len kvalitne, vela ovocia, maso ktore nieje v akcii, aby nahodou nebolo po zaruke, alebo den pred skoncenim... tiez som to nikdy neratal, ale kocka len tak zo srandy zacala cca. pocitat tak som sa zamyslel.. ako potom ziju nejake rodiny co maju prijem 500evri prijem?? Citovat
Kurt Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 v praci si kolega koupil Tesco value kureci nugetky Takovou ? Citovat
ivanh Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 2 dospelí, 1 - slecna (18tka - polovična davka) , 1 - pubertak (15 - ten je za dvoch ) + Hugo - BSP (Bensky salašnicky pes) cca 450€ mesačne. Varim doma kazdy den lebo v skolskej jedalni nic nejedli (ja som to platil) a jedli doma. Extra sa neobmedzujeme (syry, mliecna vyrobky, maso, ovocie je doma vzdy ) Hugo je najskromnejsi - 15kg granuli a zvysky z kuchyne (tym padom nic nevyhadzujem), niekedy mu polovicka vezme ten najlacnejsi jogurt, prazdny kelimok ostane ako umyty :) Manzelka ide momentalne na podporu (po 10tich rokoch je nedbytocna :( ) takze uvidim kde budeme musiet ubrat. Dom, auto (cesta do roboty), energie platit musim, handry, mobily, internet mozem ubrat a strava - nejaky cas budeme vyjedat spajzu...dufam ze sa rychlo nieco najde... Citovat
dodo407sw Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 fuuuj, Kurte toto inak jedia aj v Mc Kacer... Citovat
Cinicman Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 No hlavne v Tescu/Lidli/Bille/ a pod. by som nikdy v živote mäso nekupoval... Citovat
vendelinek Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 u nás se baští jednou denně ráno začnu a skončim večer před spanim:D spočítáno to nemám ,ale 10 je to určitě,tří dospělí,někdy i čtyří o víkendu se nás občas sejde i 6 a v práci chodim na obědy a večeře v hodnotě 24kč Citovat
Kurt Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Cinicman: Lidl do toho netahej, ten je úplně jinde, než tesco - už proto, že prodává jen originálně zabalené maso, žádné třikrát přebalované zbytky, které prodává kdejaká šmudla za pultem. Abych nezapomněl - nevím, kolik utratíme za jídlo, ale odhaduju, že to u nás (2+2) k těm 300€ bude taky - a to nechlastáme. Citovat
kujon106 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Těžko řict, ale za sebe vždycky utratím všechny stravenky (25 x 85 Kč) a ještě něco málo doplatim. Ale zase si za to kupuju i \"alkohol\" v podobě vína, takže to bude tak okolo téhle sumy :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 tesco maso - fuj hnus nakupuju kdekoli, ale divam se na krabicky, a divam se na to, co vlastne kupuju. Az lidi zacnou delat toto, prestanou byt nase obchody smeťákem zapadnich zemi......... Citovat
Marcel00 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 bez obmedzovania... kupujeme len v rakusku (potraviny+drogeria) mesacne to robi cca 280€~300€ (2 dospeli + 1 prcek) obcas nakupujeme aj na SK (Lidl), ked sa nam nechce do AT Citovat
koblih69 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Kolik utratíme jsem přestal sledovat cca před 10-ti lety. Alkohol nekupujeme, slivovici mám vlastní, piva vypiju za rok 4 a víno dostávám. Ušetřené peníze utrácím za hodinky Citovat
oddie Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 tesco maso - fuj hnus nakupuju kdekoli, ale divam se na krabicky, a divam se na to, co vlastne kupuju. Az lidi zacnou delat toto, prestanou byt nase obchody smeťákem zapadnich zemi......... ... a až začnou lidi dělat to co já, obchody zkrachujou Citovat
MilanF1 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Už to tu sklouzává ke kvalitě potravin atd. Proč Lidl? Pěkná zelenina (většinou i ta s 50% slevou, jen se musí hned sníst), šunku si tam vyberu 95%, navíc ten jejich upečený/rozpékaný chléb mi velmi chutná a vydrží i týden a není plesnivý, jen není tak měkký. Tazateli doporučuji, aby v prvním příspěvku udělal přehled výdajů a počtu lidí, bude v tom dobrá orientace a přehled, jak to u koho vypadá a dá se z toho udělat závěr Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 rezat zviratka, mam hotelovku, postav prede me cokoli, a zpracuju to, ale musi to byt mrtve Citovat
Marcel00 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 jj, taky... najradsej porcujem moriaka... ale ten hlavny akt musi urobit niekto iny... aj kapra mi je luto pichnut, no ked nedycha tak je to v pohode... Citovat
oddie Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 No vidíš, hotelovku, já jsem samouk jak v autech, tak v tom zpracování jídla, nestudoval jsem ani jedno Citovat
Kurt Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 aj kapra mi je luto pichnut, no ked nedycha tak je to v pohode... To já jsem schopnej i zabít, ale jen v sebeobraně - čili musí nejdřív zaútočit. Citovat
macik.83 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Kurte, vzdycky se najde duvod U nas 2 v domacnosti + pes kolem 5.000. Citovat
Ajdamek Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Asi si to někdy ze zajímavosti spočítám, tipuju tak 8t za dva, bez alkoholu. Snažim se kupovat kvalitní věci, většinou nakupuju po velkoobchodech. [upravil dne 26/4/12 14:01 od Ajdamek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.