Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chlapci, tak vůz odevzdán do servisu :-). Teď už sem jen zvědav jak se navýší cena z předávacího protokolu. Odhad je 4000 :-). Z prvního dojmu sem spokojen :-D

Odesláno

Když už se to dělá a je to rozdělaný, tak bych tu pumpu nechal určitě udělat, ale je to každýho věc;) jinak když ti odhadli cenu 4000Kč, tak si pohlídej aby tě neoškubali, tolerance je +- 10% a to u všeho takže třeba i při lakovaní atd., takže víc jak 4400Kč bych jim nedal;)

Odesláno

Tu vodní pumpu sis měl nechat taky vyměnit, je to věc která se vždy mění současně s rozvodama;)

Na nový rozvody najedeš dalších cca 100tkm, to už vodní pumpa nemusí vydržet.

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Můžete to, prosím, s tím Famkem nějak rozvést (srdcová záležitost, atd:) ). Zatím jsem tam byl párkrát a jsem z toho servisu trochu rozpačitý - respektive z těch dvou přijímacích techniků. :myslim Práci moc nemůžu hodnotit, protože kromě výměny oleje, která snad proběhla:D, není moc co...

Naopak pan Vystavil (doufám, že to nekomolím), s kterým jsem jednou jednal, byl naprosto noblesní.:super

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Dneska kupováno ve FAMKU pár drobných dílů a musím říct, že jednání na skvělé úrovni. Stejně jako pár dní předtím po telefonu:super

Odesláno

No, profesionálně - když ti přijímací technik v odpověď na jednoduchý technický dotaz zahuhlá, že tomu nerozumí, tak je něco špatně:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...