Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Máš 92kw 1,6? To sou super motokárový motory. Když sem kupoval S16 tak sem málem koupil CRX, ale potřeboval sem sem tam vozit vzadu nějaký lidi a kdo seděl někdy vzadu v CRX, ví, že to je jen výsměch:D Tak ať dobře slouží;)

Odesláno

jj je to 1.6 16v 92kw,já to auto hlavně znám když to ještě jelo tak mě vozil s tím kámoš a ukazal co to umí:-) čekám až se udelá stk a s tím se zajde na uřad pro značky který dal kuli nefunkčnosti motoru do depa...

Odesláno

Trochu nerozumím tvému rozptylu... 406 TD, Golf TDI, Honda, Vento... kdyby byl Logan za 4500,- tak už ho máš asi doma :D No hlídej olej a uvidíš. Pokud to nemá schnilý zadní lemy tak jsi asi narazil na dost neobvyklý exemplář :D

Odesláno

V tomhle máš pravdu nemohl sem se rozhodnout,ale kámoš mi řekl at si to za 5 tis odvezu,to se nedalo nevzít,stálo to rok a pul,kašlal na to,jezdil jiným a snilá není,a tak když sem ušetřil,tak sem se rozhod dát do cajku vento co je v garaži zase u nás,je to jen TDčko,ale s tím si pohraju :-) jen musím vytáhnout mámu na velky nákuppro ni abych ji zdělil že budu mít 2 auta:-)

[upravil dne 11/5/13 07:55 od 106sťák]

Odesláno

Hele, jestli byla za 5 a dáš ji do kupy, tak to stejně bude dobrá koupě, ikdyby ty lemy měla v ha...zlu, ne?:D Jestli to pojede a udělá technickou, tak si s tím užij, pobav se a pak ho pošli dál. Vždycky je to jen o tom, odhadnout zprávně, jestli má cenu do toho dlouhodobě investovat, nebo ne...;)

Odesláno

Ale tomu autu není vůbec nic,to auto je uplně v pořádku:-) už vrčela:-) nějaká kosmetika,ale to se udělá časem,jinak na tom nechal brzdy Bremba,vejfuk layting,vložka KN,a nějaký lepší svíčky,litáky pak jen otočil baterku a už to nešlo :-) to auto je normálně pojízdný,zase sem k tomu přišel jak slepej k houslím :-) el okna,šíbr,klima,centrál atd vše funguje :-)

[upravil dne 11/5/13 08:21 od 106sťák]

Odesláno

No díry jsou skrz, ale to asi není podstatný :D Já mám k autu jinej vztah, já bych to musel hned vyvařit, dát do pořádku... což u tohohle nemá smysl. Ale pokud ti to nevadí a není tam zásadnější problém tak proč ne...

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...