Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem doufal že když bude pokračování, vyberou nějakou novou káru :D Po 406 a 407 by logicky šla 508, myslím že kdyby Peugeot stále osazoval 3 litrové V6ky, použili by ji :P 

Já zas miluju hlášku "Nitrák? Ne to mi míchá kamarád, on je barman.." :D nebo "počkejte chvilku, to je TGV? Jo pěkná mašinka, v zatáčkách sedí pěkně ale potřeboval by trochu víc šťávy tenhle vláček" :D  To je prostě srdcová záležitost tyhle filmy..

Odesláno

Přitom ty filmy jsou blbost, ale některé scény a hlášky jsou super. 

Ve filmu dobře vypadají velký auta a díru do světa by asi neudělala 508 GT s naftou.  :D a 308 už je kompakt ... to je spíše hračka než kára pro taxi. Ale kdyby tam bylo dvoubarevné GTi, to by mě hodně potěšilo. :)

Odesláno

Milane, tak ono GTI s panoramou taky není žádná sportparáda :aut  A vzhledem k tomu, že je to film a v předchozích dílech 406 lítala, tak nevím, proč by tam nemohla být pořešená 508 s V8 :P Ale příběh bude zřejmě o probuzení zapomenutého Taxi 407, tak to třeba nakonec ani vadit nebude :)

Odesláno (upraveno)

Viděl jsem snad vsehovsudy tri díly,ty posledni me teda taky.moc nenadchly,souhlas s Bedou 

Na co bych se mohl po delší době kouknout, Rychle a zběsile 8,ten se mi hodně.libil  ,teda nemá to nic spolecnyho s peugeotama :D ale taky jezdej rychle :D

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno
před 15 hodinami, MJSytic napsal:

Milane, tak ono GTI s panoramou taky není žádná sportparáda :aut 

Já panoramu mít nebudu :P

Odesláno
před 18 hodinami, vendelinek napsal:

Na co bych se mohl po delší době kouknout, Rychle a zběsile 8,ten se mi hodně.libil  ,teda nemá to nic spolecnyho s peugeotama :D ale taky jezdej rychle :D

navnadil jsi mě :D tak dnes jedu sérii Rychle a zběsile :D

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...