KapriQ Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Ahojte, vahal som ci to sem dam ale tak nakoniec ano Tak som si tiez spravil taku mensiu radost, ako mnohi z vas takymi malickostami a tentokrat je to Tricko s motivom P406 a svojim menom a samozrejme na zadnej strane tricka napis tohto super fora - kde su skveli ludia ochotni poradit, a to si cenim Chcel som napisat len tolko ze som dlho rozmyslal kde take tricko dat vyhotovit nakoniec som sa rozhodol na jednej CZ stranke, ak by ste mali niekto zaujem tak dam blizsie info, stalo ma to 429 Kč - pretoze je tam dost potlace. Tricko je 180g super kvalita, co som bol docela prekvapeny lebo som nevedel co mam cakat, a ta potlac je tiez kvalitka, ziadna lacna potlac ktora sa potrha, je taka elasticka... Prikladam aj fotky: Co hovorite ? [upravil dne 20/4/12 13:23 od KapriQ] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 :super:super:super a ja chceeeeem takeeee pošli mi do sz stránku edit: ja by som tam dal svoj nick [upravil dne 20/4/12 14:07 od Gabriel 307] Citovat
Kurt Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Bezva. Až na to, že logo není klubové a adresa webovek je zmršená. Takže je vlastně otázka, proč se to cosi jmenuje \"Peugeot CLUB P406\". Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 kdyby byla možnost v e-shopu si nechat udělat takové triko to by bylo .s možností dopsat nick popřípadě model auta [upravil dne 20/4/12 14:15 od Gabriel 307] Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Trošku mi tyhle aktivity vadí, ale co už ........ Vždyť vedení si celý e-shop klidně může hodit pod postel, my si přece můžeme upravovat klubové symboly jak se nám zlíbí a ještě ta sranda stojí o pár šušňů míň. To fakt chceme pak na srazu mít každý jiné triko? Citovat
KapriQ Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 Nechcel som tu pohnevat vedenie fora. Ta adresa je preto tak lebo to tricko bolo povodne s motivom 406 v predu a v zadu a to club.com som tam dal dopisat nech to nie je take prazdne..Je to tak zamerne.A tak isto boli doplnene prvky ako logo na boku + menovka Len ma nenapadlo ze Vas to moze tak postvat . Sorry Ja som chcel tiez clubove tricko ale to sa mi nejak nepacilo... chalani nehnevajte sa :X Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 KapriQ - už dávno nejsem ve vedení klubu a tak nevím, zda jsi nahněval vedení klubu nebo ne. Jen jsem napsal svůj názor jak takovou aktivitu vnímám a je docela možné, že to vadí jen mně (což bych i pochopil - na spoustu věcí na netu mám totiž jiný pohled než většina běžných uživatelů). [upravil dne 20/4/2012 14:28 od Medvěd] Citovat
Vvitty Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 osobne bych to tedy propagaci Peugeot-Club.com nenazyval, kdyz tam neni spravne adresa... Gabriel: kdo byl na srazu v Ochoze u Brna, tak ma klubove tricko i s nickem Je to celkem prakticke, na srazech se spousta lidi nezna a takhle muze vedet kdo je kdo. Treba se do toho zas nejaky poradatel srazu pusti Na eshop to moc prakticke neni, protoze takovy tisk je lepe zadavat ve vetsim mnozstvi... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Vvitty : nevím o který sraz se jedná a jestli jsem už byl tady registrovaný když to tričko stálo 429,-Kč jak píše KapriQ a jsou mezi námi lidi který by si to rádi zaplatili tak bych v tom neviděl problém-myslel jsem že by byl nějaký klubový základ trička a na to kdo by chtěl tak by si nechal udělat nick a popřípadě model auta a to by bylo Citovat
gronholmm Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Gabriel souhlasím. Pokud by byla možnost že by se udělal design jednotného trička, a kdyby se tam dala nějaká částka která zaplatí všechni náklady související s výrobou, tak by se tu i tak určitě našli lidi, kteří by to rádi dali a zaplatili. Citovat
Vvitty Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Je to uz par let, to je pravda. Najdes ho v sekci srazy, i s tim jak vypadalo ;-) Nekteri ho na srazy nosi doted. Jde o to ze udelat najednou treba tricet tricek s ruznym nickem je mozne, ale delat jedno tricko kdyz si ho zrovna nekdo objedna neni stastne reseni. Behani kolem bude prilis mnoho a ani reklamky to nebudou videt rady. Proto jsem psal, ze vhodnym casem muze byt tricko k prilezitosti srazu, kam jede relativne dost lidi a sejde se tak vetsi mnozstvi kusu. A klidne to muzou byt i ti, kdo na sraz nejedou... jinak je rezie kolem moc velka. Ale k tomu at se vyjadri soucasny spravce kluboveho eshopu [upravil dne 20.4.12 15:27 od Vvitty] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 tak to by se hodilo na Kokořín tak by se jednou za čas dělala nějaká uzávěrka a dělalo by se to najednou nicky a modely aut EDIT:Medvěde,podle toho co mi posílal KapriQ tak tam nechal dodělat jenom své jméno a nápis peugeot a club.com nepoužil z loga nic,to triko se tak normálně prodává s tím lvem a modelem 406;) [upravil dne 20/4/12 15:47 od Gabriel 307] [upravil dne 20/4/12 15:47 od Gabriel 307] Citovat
Vvitty Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 To uz tu kdysi bylo, nektere veci v eshopu se objednavaly po objednani XX kusu. Ale bylo s tim pry dost starosti (cemuz verim - po pul roce zjistovat jestli maji vsichni jeste zajem atd...). No, to at odpovid nekdo jiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.