Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Furt řeším co obout ... jsem tím snad posedlý. Dělaly se vůbec černé cyclony? Jedny jsem našel, ale jak by na nich vypadalo auto, tedy moje stříbrné? Asi blbě, co?

PS: už mají správné gumy :aut

Odesláno

Jakože to bude vypadat dobře?

Může někdo udělat fotoshop?

[upravil dne 20/4/12 10:56 od MilanF1]

[upravil dne 20/4/12 10:57 od MilanF1]

post-15148-14109623583031_thumb.jpg

Odesláno

Osobně bych na stříbrný auto černý kola určitě nedával, černý maximálně na černý nebo k nějaký pastelový (červený, modrý, žlutý, zelený) - se stříbrnou metlou se to bude dle mého názoru hádat.

Odesláno

Sakra, že bych do nich nakonec šel ... ale zajímalo by mě, zda černá barva je originál ... já myslím, že snad byly jen stříbrné. Majitel říká, že je nestříkal, že je takto koupil ...

Odesláno
Osobně bych na stříbrný auto černý kola určitě nedával, černý maximálně na černý nebo k nějaký pastelový (červený, modrý, žlutý, zelený) - se stříbrnou metlou se to bude dle mého názoru hádat.

Já mám teď taky černý kola a v pohodě :D

post-12336-14109623584069_thumb.jpg

Odesláno

Gronholm: a to vím, plechy znám. V zimě jsem neměl poklice, na letní jsem je bouchnul a auto vypadá hned jinak ... právě proto nevím s tou černou ... sice cyclony, ale aby vynikly ...

Odesláno

Stříbrný, černý ne, je to hnusný na střibrným autě, a nebo by šlo kombinovaný. mimochodem ty Speedline vypadají na 306 taky moc pěkně, nejsou drahý a je jich dost

Třeba tak, nebo negativně

205gti.jpg

[upravil dne 20/4/12 11:29 od Radek Hurvajz]

Odesláno

kombinované? Dopředu stříbrné a dozadu černé? :D

Edit: už vidím foto.

Edit2: tady je foto jednoho z nich.

[upravil dne 20/4/12 11:29 od MilanF1]

post-15148-14109623584534_thumb.jpg

Odesláno
Sakra, že bych do nich nakonec šel ... ale zajímalo by mě, zda černá barva je originál ... já myslím, že snad byly jen stříbrné. Majitel říká, že je nestříkal, že je takto koupil ...

podle me se delali jen střibrny

pokud se pletu tak me opravte

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...