Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes nákup v AK v MB:

2ks brzdové kotouče FERODO.........................................cena 1662,-/Ks po slevě 25% 1247,-Kč/ks

4ks brzdové destičky FERODO PREMIER ...........................cena 1400,- za sadu po slevě 25% 1050,-Kč

stěrače VALEO SILENCIO X*TRM sada 700+650 mm..........cena 1134,- po slevě 27% 828,-Kč

Celkově jsem dnes ušetřil 1486,- Kč :potlesk:potlesk všem hezký den a děkuji

Odesláno

Chci se zeptat platí v AK sleva pro členy i při nákupu pneu ? :) Předem díky

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

Chci se zeptat platí v AK sleva pro členy i při nákupu pneu ? :) Předem díky

:myslim sleva je na vše, co prodávají v AK, pokud to není v akční nabídce.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes nákup na moji 307 v AK:

zadní brzdový kotouč FERODO s ložiskem a senzorem ABS................cena 2047,-Kč/Ks po slevě 25% 1535,-Kč/Ks

4ks brzdové destičky FERODO PREMIER .............................................cena 826,- za sadu po slevě 25% 537,-Kč

Celkově jsem dnes ušetřil 1.313,- Kč :potlesk:potlesk všem hezký den a děkuji

Odesláno

Příští nákup bude olej a filtr.

Když jsem platil těch 400,- Kč (řádné členství) tak jsem si myslel že slevy v AK asi ani nevyužiji,dost jsem se mýlil už teď jsem ušetřil dohromady 4.402,-Kč v AK.

Kdo váha zda se stát řádným členem tak nemá důvod ja toho určitě nelituji.Mimo to přispěl jsem na club a zjistil jsem tady hodně informací.Děkuji a příští rok určitě budu dál řádný člen.:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Gabriel 307

Příští nákup bude olej a filtr.

Když jsem platil těch 400,- Kč (řádné členství) tak jsem si myslel že slevy v AK asi ani nevyužiji,dost jsem se mýlil už teď jsem ušetřil dohromady 4.402,-Kč v AK.

Kdo váha zda se stát řádným členem tak nemá důvod ja toho určitě nelituji.Mimo to přispěl jsem na club a zjistil jsem tady hodně informací.Děkuji a příští rok určitě budu dál řádný člen.:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:papa:papa:papa

To je všechno pěkný, ale když já mám nejbližší AK 50 km a navíc přes kopec ( kdo zná tak Červenohorské sedlo).

Odesláno

Ahoj chtěl bych se zeptat co jsou to za bony na faktuře AutoKelly?Na co je používá klub,jaký je jejich stav, jaký mají smysl a tak něco kolem toho.

fbgdmc9wxgcvx25m96yxc8f2bgaxcd5d.jpg

[upravil dne 30/8/10 Gabriel 307]

Odesláno

Bony jak se mužeš dočíst i na strankach AK slouží bud k nasledné slevě při nákupech . spravne bys je měl dostavat vždy k nakupu ktery sam provedes , tzn ze pri dalsim nakupu ti odectou např 200,- nebo se daji za ně nakoupit bonove a reklamni věci z AK, já jsem z obchodním zástupcem dohodnut tak , že bonový systém se nám všem promítá ve větších slevach . Třeba po nějaké době za mnou přijede , řekne me kolik jsme odebrali a kolik ziskali bonu bodů a ty si rozložíme v navýšení slev u sortimentu na kterem se s nim dohodnu , většínou to dáváme na díly které jsou nejvíc klubem nakupovany (filtry,brzdy,napravy,spojky,přislušenství,oleje,...) nebo na díly které se neobjevují v tzv akčních balíčků .

Odesláno

Skullmane začátek byl klasicky na 5% každopádně už je to nějaký pátek a i AK změnilo způsob udělovaní slev dle sortimentu a dle odběrů což je většinou všude , Z důvodu smlouvy zde konkrétní slevy uvest nemohu leč když si přečteš zde uvedené příspěvky zjistíš, že slevy jsou nyní velmi velmi zajímavé a rozhodování zdali se stát řádným tedy platícím členem Peugeot klubu by mělo být, už jen kvuli možnostem levnějších nákupů nejen u AK, lehčí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...