Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja jsem mu dal tu karticku on na ni koukl a rekl za to nezna ze mam smulu.V nejhorsim mu reknu at mi to posle do liberce ze tam jsou normalni a vedej to nebo at si zavola na centralu a zepta se

Odesláno

mel by si mu rict primo ten nazev sdruzeni....karticku znat nemusi no.......ale nemel proste snahu, jinak by jste se k tomu dopatrali....:(

Odesláno

tak jsem tam vcera vecer byl a rekl jim vse co slo ale pristup prodavace pan Kopecky se asi neridil asi heslem nas zakaznik nas pan ten to asi mel naopak.Bavil jsem se s kamosem jestli uz tam byl a on ze jo a pristup katastrofa tak se nedivim,ale k memu problemu tak me poslal slusne s kartickou a s nazvem Amis de lion slusne receno do pr... tak jsem mu rekl ze at mi to posle do liberce ze tam to znaj ze si sjedu tam.Prosim at jim to nekdo rekne nechce se mi pokazdy jed do Liberce:bacha

Odesláno

tak Liberci nebil zadny problem rano jsem jim zavolal a domluvil se snima a max spokojenost

Skoda ze v Jablonci to tak neni poradite mi jak jim domluvit aby to bylo i v jablonci bohuzel LBC je docela z ruky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dnes uspesne nakoupeno v Jablonecke pobocce i se slevou hura a dekuji za pomoc :)

PS:nove mlhovky uz jsou doma ted jen opravit naraznik a dat je tam

[upravil dne 18/6/09 Boulik]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nakup pres eshop se slevou nefunguje, jedine osobne na pobocce

pokud vim, pristup do eshopu je zatim v jednani a mozna bude v budoucnu

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahoj,tak dnes jsem nakupoval v AUTOKELLY v MB.Na vše jsem dostal slevu 18% :D:papa

žárovky H1 OSRAM Night Breaker 2ks 458,-Kč(-18% 82,- Kč) 376,-Kč vč.DPH

patky Thule 4ks na příčníky 2264,-Kč(-18% 407,- Kč) 1857,-Kč vč.DPH

tyče Thule 2ks na příčník 874,-Kč(-18% 158,-Kč) 716,-Kč vč DPH

Celkově jsem ušetřil 647,-Kč:o:super:potlesk Děkuji

[upravil dne 12/2/10 Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...