Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já dnes sleva na baterii do Ačka manželky 22%,takže 529kč dolů a ještě by mělo nasledovat 5nebo 10%zpět jako bonus u karty do konce září,rano ještě filtr a olej do motoru a převodovky.

Odesláno
Ahoj zrovna jsem v Kellyne a maji od 26.9 do 2.10 akci 45 procent dolu na komplet sortiment FERODO pri nakupu do 3.000 a 50 procent pri nakupu nad 3.000 :) Tak kdo neco potrebuje nevahejte ;)
dnes jsem na tu akci koupil kotouče i destičky na zadní napravu cena asi 2084 kč :super:super:papa
Odesláno
Ahoj zrovna jsem v Kellyne a maji od 26.9 do 2.10 akci 45 procent dolu na komplet sortiment FERODO pri nakupu do 3.000 a 50 procent pri nakupu nad 3.000 :) Tak kdo neco potrebuje nevahejte ;)
dnes jsem na tu akci koupil kotouče i destičky na zadní napravu cena asi 2084 kč :super:super:papa

:super

Odesláno

Tak včera oil Shell 5l a převodak Texaco 2l a filtr Mann vše opět do MB Ačka, cena před slevou 1430kč a po slevě 1033kč,tak super:super

A ještě by se měl vrátit bonus z kelly,ktrý byl do včerejška při platbě kartou 10%.

[upravil dne 1/10/11 15:52 od Milan+]

Odesláno

¨Milane o jakem bonusu mluvíš? jedinej bonus ktery u kelly je kterej mame započten je 1% z obratu při splnění podminek v předchozim měsíci :nevim

Odesláno

Ted tam byla akce na platebni karty u GE Money v září 5 nebo 10% zpět z částky kterou zaplatíš,jsem se to dověděl,když jsem bral tu baterii,takže druhy den jsem vzal ještě oleje.

Tak nasbírané za to co nakoupíme bonusy využívaš na něco? Třebas pro vas co jste ve vedení klubu jako nějakou odměnu za ten čas a starost o chod?

Odesláno

ty body jsou od cervence ted je tam nejakejch 1000 pred tim byly bony ale ty se nedavali bo sem byl domluven na vyssich slevach

to GE slysim prvne se zeptam obchodaka jak se to projevi na nasem ucte. dik za info

Odesláno

Tak to dá starost něco nasbírat,třebas za tu baterii tam vyjelo 15 bodů za 1878kč a u olejů za 1033 tam nevytiskl nic,nevím proč.

Ha,tak už vím proč,tady to je.

•Věrnostní body se vydávají na každý daňový doklad, jehož hodnota převyšuje částku 1000,- Kč bez DPH. Věrnostní body se vám ukládají na elektronické bodové konto, které je přístupné ve vašem účtu v E-shopu Auto Kelly. Toto konto je aktualizováno jednou denně.

Tak aby to ještě mělo přínos pro klub,tak sloučit co nejvíce věcí při koupi naráz.

[upravil dne 1/10/11 19:58 od Milan+]

Odesláno

Tak sem dnes zavítal do AK a pořídil autobaterii Varta. Sleva byla velmi příjemná z 2160 na 1650..a zaroven sem pridal nějakych 15 vernostnich bodu :)

Odesláno

ahoj chci se zeptat,zda-li slevy platí na Peugeoty nebo můžu brát i díly na jiné značky v rodině a budu mít slevu?jak to probíhá na pobočce ukážu kartičku a uplatním slevu na IČO klubu?dík

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja som dnes volal do AK Pardubice. Pneu vzpera na kufor do Mondea z 399 Kc na 299 Kc, 25% zlava. Objednavka po telefonu a vyzdvihnutie bude zajtra na predajni. Takze super.

Odesláno

a neplati to jen v autokelly

Vážení zákazníci,

dovolujeme si Vás informovat o tom, že vzhledem k sílícímu nedostatku zimních pneumatik na evropském trhu a s tím spojeným plošným zvyšováním cen většiny předních výrobců jsme nuceni od 1.11.2011 průběžně upravovat ceny zimních pneumatik.

Na začátku každého týdne tedy budou ceny pneumatik upraveny dle vývoje na trhu.

Aktuální ceny zimních pneumatik naleznete v E-shopu Auto Kelly na www.autokelly.cz

Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den

Váš tým Auto Kelly

Odesláno

JJ Bohužel není to fáma za minulý víkend mi od dodavatelů přišli emaily, že ceny jsou do vyprodání skladů a ať počítám s navýšením cca o 20 - 30 % (jeden zákazník se celkem divil v pátek se přišel zeptat na gumy, neobjdenal, že se podívá ještě jinde, v pondělí přišel a cena najednou o 400 víc)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kurt : jak to děláš že sem můžeš vložit takovej obrovskej obrázek ? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...