Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dnes nabastlil xenony na sve auto. A vysledek? I za normalniho denniho svetla rozdil oproti normalnim svetlum je propastny. Nebylo s tim az tak moc prace, jen bylo treba cele svetla uplne rozebrat, odriznout cast paraboly a uchytit tam cocku s vybojkou+vsechny ty drbky okolo. No a pak jen napojit vysokonapetove menice. Mam postup vyfoceny, tak kdyby byl zajem, muzu poslat foto na mail... :papa

Odesláno

Ja mam komplet xenony i s cockama z Octavie II, vysly mne na 3tis. Ale to bylo vyjimecne, super cena pres kamarada. A koncem tydne mi ma prijit bi-xenonovy modul, takze budou bi-xenony... :D V podstate od tohoto tydne to zaciname tahat sem do Ostravy, urcite budem k videni i na autoburze v Ov a budeme to i montovat, takze kdyby byl zajem, neni problem to poresit. Jinak pro info, samotne xenony, to znamena 2*vybojka, 2* trafo + kabelaz jdou sehnat kolem 4500Kc, to same, ale s cockama kolem 5-5500Kc, no a bi-xenony tak tech 6000 a vice. To jsou tak ceny +- na trhu, to znamena internet, annonce apod.

Odesláno

Jinak pokud jde o 605, zalezi na tom, jaka je optika na aute. Ja konkretne mam polocirou, takze jsem dal ty cocky, ale ty s drazkovanou optikou si zadaji spise jen samotne vybojky. Behem vikendu se budou montovat do 605 s drazkovanym sklem jen samotne vybojky, tak to nafotim pred a po, a porovnani, at jdou videt rozdily. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na xenony je potřeba řešit i polohování v závislosti na propérování vozu-viz. snimače polohy na koktavce. Řešil jsi to nějak, nebo vesele oslňuješ při přejezdu hrbů a děr? Bez téhle regulace je to trochu prasárna. Protijedoucí pak nevidí a je to zralý na havárku. Origoš el. regulace polohy je nepoužitelná, protože je děsně pomalá.

[Editován dne 23/5/05 VP605]

Odesláno

Auta do roku vyroby tusim 95-96 nemusi mit dynamickou regulaci svetel pri montazi xenonu... Takze na to sazim. Ale nemyslim, ze bych oslnoval. Svetla mam nastavene co nejnize to jde a je to ok, zkouseli jsme to. Je pravda, ze pri prejezdu ruznych nerovnosti pri zhoupnuti auto muze na chvili oslnit, ale to je u kazdeho vozu, at s xenony nebo bez. I kdyz... ty xenony sviti jaksi vice, ze. Ty sady na dynamickou regulaci jsou pomerne drahe, videl jsem to v cenach od 6 tis. A to je jen regulace. Jinak uz tam mam bi-xenon a je to ok. Takze svitim i na dalkova svetla xenonem. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vim, ze to tady neni inzerce... :D , ale kdyby nekdo chtel ty xenony, tak je muzu pomerne levne mit. Klasicka sada samotnych vybojek+vse potrebne k tomu za 3600Kc, s cockou za 4600Kc, a bi-xenony kolem 5000Kc. Jen kdyby nahodou... :papa

• O 9 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Marcos

Tak jsem dnes nabastlil xenony na sve auto. A vysledek? I za normalniho denniho svetla rozdil oproti normalnim svetlum je propastny. Nebylo s tim az tak moc prace, jen bylo treba cele svetla uplne rozebrat, odriznout cast paraboly a uchytit tam cocku s vybojkou+vsechny ty drbky okolo. No a pak jen napojit vysokonapetove menice. Mam postup vyfoceny, tak kdyby byl zajem, muzu poslat foto na mail... :papa

hod mi foto montaze na lastivkaa@post.cz

riesim tento problem na svojej p605

Odesláno

já bych taky prosil fotky na zoby@centrum.cz

jen tak na okraj, kdysi jsem se na klubu dočetl že někdo leští skla světel aby byla čirá a ne vroubkovaná.

nevíte kdo to dělá a co to stojí?

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: lastivkaa

No tak som namontoval Xenon super bol som aj na nastavenie svetiel ziadna uprava proste milujem p 605

Povídej povídej, co cena? nemáš foto? a nějakej hrubej postup?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...