Marcos Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Tak jsem dnes nabastlil xenony na sve auto. A vysledek? I za normalniho denniho svetla rozdil oproti normalnim svetlum je propastny. Nebylo s tim az tak moc prace, jen bylo treba cele svetla uplne rozebrat, odriznout cast paraboly a uchytit tam cocku s vybojkou+vsechny ty drbky okolo. No a pak jen napojit vysokonapetove menice. Mam postup vyfoceny, tak kdyby byl zajem, muzu poslat foto na mail... Citovat
rimmer Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 posli to petrovi s popisem at to hodi na svuj web Citovat
Petr605 Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Já ještě dlužím Marcosovi zveřejnění jeho popisu na výměnu turba. Teď předělávám stránky, tak až se to trochu ustálí, tak se ozvu. Citovat
KUBBACHER Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 A nakolik to vychází finančně a z jákeho auta to máš? Citovat
Marcos Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Ja mam komplet xenony i s cockama z Octavie II, vysly mne na 3tis. Ale to bylo vyjimecne, super cena pres kamarada. A koncem tydne mi ma prijit bi-xenonovy modul, takze budou bi-xenony... V podstate od tohoto tydne to zaciname tahat sem do Ostravy, urcite budem k videni i na autoburze v Ov a budeme to i montovat, takze kdyby byl zajem, neni problem to poresit. Jinak pro info, samotne xenony, to znamena 2*vybojka, 2* trafo + kabelaz jdou sehnat kolem 4500Kc, to same, ale s cockama kolem 5-5500Kc, no a bi-xenony tak tech 6000 a vice. To jsou tak ceny +- na trhu, to znamena internet, annonce apod. Citovat
Marcos Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Jinak pokud jde o 605, zalezi na tom, jaka je optika na aute. Ja konkretne mam polocirou, takze jsem dal ty cocky, ale ty s drazkovanou optikou si zadaji spise jen samotne vybojky. Behem vikendu se budou montovat do 605 s drazkovanym sklem jen samotne vybojky, tak to nafotim pred a po, a porovnani, at jdou videt rozdily. Citovat
VP605 Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Na xenony je potřeba řešit i polohování v závislosti na propérování vozu-viz. snimače polohy na koktavce. Řešil jsi to nějak, nebo vesele oslňuješ při přejezdu hrbů a děr? Bez téhle regulace je to trochu prasárna. Protijedoucí pak nevidí a je to zralý na havárku. Origoš el. regulace polohy je nepoužitelná, protože je děsně pomalá. [Editován dne 23/5/05 VP605] Citovat
Marcos Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Auta do roku vyroby tusim 95-96 nemusi mit dynamickou regulaci svetel pri montazi xenonu... Takze na to sazim. Ale nemyslim, ze bych oslnoval. Svetla mam nastavene co nejnize to jde a je to ok, zkouseli jsme to. Je pravda, ze pri prejezdu ruznych nerovnosti pri zhoupnuti auto muze na chvili oslnit, ale to je u kazdeho vozu, at s xenony nebo bez. I kdyz... ty xenony sviti jaksi vice, ze. Ty sady na dynamickou regulaci jsou pomerne drahe, videl jsem to v cenach od 6 tis. A to je jen regulace. Jinak uz tam mam bi-xenon a je to ok. Takze svitim i na dalkova svetla xenonem. Citovat
Marcos Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 Vim, ze to tady neni inzerce... , ale kdyby nekdo chtel ty xenony, tak je muzu pomerne levne mit. Klasicka sada samotnych vybojek+vse potrebne k tomu za 3600Kc, s cockou za 4600Kc, a bi-xenony kolem 5000Kc. Jen kdyby nahodou... Citovat
lastivkaa Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Marcos Tak jsem dnes nabastlil xenony na sve auto. A vysledek? I za normalniho denniho svetla rozdil oproti normalnim svetlum je propastny. Nebylo s tim az tak moc prace, jen bylo treba cele svetla uplne rozebrat, odriznout cast paraboly a uchytit tam cocku s vybojkou+vsechny ty drbky okolo. No a pak jen napojit vysokonapetove menice. Mam postup vyfoceny, tak kdyby byl zajem, muzu poslat foto na mail... hod mi foto montaze na lastivkaa@post.cz riesim tento problem na svojej p605 Citovat
zoby Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 já bych taky prosil fotky na zoby@centrum.cz jen tak na okraj, kdysi jsem se na klubu dočetl že někdo leští skla světel aby byla čirá a ne vroubkovaná. nevíte kdo to dělá a co to stojí? Citovat
lastivkaa Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 No tak som namontoval Xenon super bol som aj na nastavenie svetiel ziadna uprava proste milujem p 605 Citovat
Fusion Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Původně zaslal: lastivkaa No tak som namontoval Xenon super bol som aj na nastavenie svetiel ziadna uprava proste milujem p 605 Povídej povídej, co cena? nemáš foto? a nějakej hrubej postup? Citovat
lastivkaa Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 hodim to na net aj s popisom asi v pondelok cena ma vysla na 4200 sk a uprava nic 2 hodiny roboty Citovat
Fusion Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Původně zaslal: lastivkaa hodim to na net aj s popisom asi v pondelok cena ma vysla na 4200 sk a uprava nic 2 hodiny roboty Supr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.