Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

USA 2012, 2016 & 2017

Recommended Posts

Odesláno

To Stibto: Známý na Floridě byl minulý rok, pozval jej tam spolužák, že si zaplatil jen letenku a o ubytování apod. se nestaral. Říkal že zážitek skvělej, taky měli půjčené auto, vznášedla, a jak psal Pechy o Everglades Parku, člověk tam uvidí věci, které tady těžko uvidí. Takže přeji i já hodně pozitivních zážitků, a rád se podívám na případné foto.

A když se vrátil od tama vrátil, tak jen usoudil, že co vládne u nás za bordel, tak bydlet by tam nechtěl ani o chvílí déle. Tak jsem zvědav na Tvé zhodnocení :papa

Odesláno

Jak se tak divam tak asi pisnu dedovi at mi necha na 14 dni svoji chalupu na Floride at si taky skocim na dovolenou,kdyz vsichni pisete jak je tam super.:myslim:myslim

Odesláno

straki nestvi :D ... ja chci taky pribuzny takovyhle ....

Mno na hodnoceni si pockejte, ono ne nadarmo se rika - vsude dobre, doma nejlip. A pak taky - Ameriku si asi hodne lidi dost idealizuje, ja se sice samozrejme tesim ale snazim se zustat na zemi.

Odesláno
Za dobu 5 let kdy jsem v USA minimálně 2x ročnně ještě nikdy nikdo nechtěl mezinárodní řidičák. Samozrejmě, že je lepší ho mít s sebou. Jen říkám fakta, vždy stačila pouze kreditka a náš řidičák :-)

Asi si už zjišťoval ceny, ale pokud možno, tak si auto zabookuj přes nějakého evropského prostředníka, kde budeš mít komplet pojistku a lepší cenu. ;)

Jak to myslíš ? Mohl bys mi to třeba napsat do SZ ? Normálně bych booknul přes net (společnosti Hertz nebo Dollar) ...

Po me v USA taky nikdo nikdy nechtel mezinarodni ridicak, na ten kus papiru koukali vzdy dost s neduverou a vice se jim zamlouval klasicky zalaminovany cesky ridicak, je to vice podobne tomu jejich ID... ;) Jo ale mluvim o policii a spol., pujcovny jsem nikdy neresil, pokazde jsem tam mel auto od soukrome osoby.

[upravil dne 17/4/12 09:43 od MACI]

Odesláno

jj to jejich Show Me je taky vtipny .... Mno pro jistotu sebou samozrejme tahneme vsecko, i normalni i ten druhy ridicak .. A uvidime ... uaaaa zitra touto dobou uz budu pristavat v Londyne na prestup, JO ! :roker

Odesláno

Roštěnka asi nehrozí, ty americký buchty se těm českejm nevyrovnají ani ve snu:D

I když kdyby vystrčila jazýček a zamrskala s ním........................ kdo ví jestli by se čecháček udržel:D:D:D

Hezky vypadajici slecny co jsme v NYC potkavali obvykle mluvili plynne rusky a spatne anglicky ;)

Odesláno

No myslim ze Rusaci jsou dneska daleko vic rozlezly nez driv ;) Kvuli tomu nemusim do USA, staci Karlovy Vary ...

Odesláno

Tak vazeni ... mam zabaleno,pujdu se co nevidet natahnout (i kdyz asi neusnu a jeste sem budu koukat z mobilu) a rano pekne vstavacka v 05:00 a v 08:25 odlet smer Londyn, tam dve hodiny na prestup a pak primy smer Miami :)

Tak se tu mejte pekne, sledujte vlakno, mozna sem tu a tam neco hodim.. a jeste jednou diky vsem za rady a nazory :papa :papa

Odesláno

to mas super ze mas 2 hodky .. aspon sa nemusis nahanat .. ked sme sli s priatekou do NY tak sme prestupovali v Rime .. to boli nahanacky :D ako v The amazing race .. inac prajem stastnu cestu :)

Odesláno

Zdarec kamaradi :) Ted jsem se poprve dostal na net - wifi v motelu,jsem na telefonu. Je prave pulnoc a kousek,chystam se to zalomit,jsem na nohou 24 hodin v kuse. Uf.

Cesta probehla v poradku,jen ty 2h na Heathrow se ukazaly jako nedostatecne, letiste je velke jako prase a museli jsme menit terminal takze jsme dost nestihali. Ale vyslo to.

Po priletu (9 hodin v letadle Londyn-Miami) Us-byrokraticka lekce ve velkem stylu - cekani 1,5hodiny na pasovou kontrolu. Parada.

Na letisti jsme si pak byli vyzvednout auto,enemze Mustang jaksi nebyl,tak jsme vyfasli cerny convertible Chrysler Sebring, najeto jen 9500 mil, samozrejme automat. V prvni chvili sice zklamani ze jine auto ale po prochazce po Ocean Drive (jedna z tepen nocniho zivota v Miami) a zjisteni,ze tu Mustangem jezdi kazdej blbec jsme vlastne radi :D

Zitra si poradne prohledneme Miami a brzo odpoledne se presouvame na zapadni pobrezi do Fort Myers.

Fotky zatim nemuzu dat,ale snad neco bude :)

P.s: baby jsou tu nektere luxusni,ale to jsou spis turistky :D Uz jsme take samozrejme potkali mnoho XXXL exemplaru. Jinak slozeni obyvatelstva bych tipl tak tretina bili / tretina cerni / tretina hispanci ..

Guest Scratch
Odesláno

a ja ti preju sms a ty mi ani neodepises, styd se a uzivej si to :)

Odesláno

Nedávno (v únoru) jsem myslel na Floridu když jsem přelétával sérii ostrůvků Florida Keys směrem do Cancunu v \"nedalekém\" Mexiku :roker.

Přeji spoustu příjemných zážitků a pozor na krokodýly a aligátory - je jich tam (hlavně na jihu) jako much ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...