Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo? Posledních 5 let jsem dovolenou řešil max týden před odjezdem a pro velký úspěch už to jinak dělat nehodlám. Ano loni jsem místo v Chorvatsku skončil v Itálii a letos možné zase jinde, ale to považuju za výhodu. Teď plánuju hory... příští týden už musím nějak vyjet, tak jsem včera vyřešil ubytování :papa

Odesláno
No jasně, sázka na jistotu :D Pláž max 20m od moře.

No to moc výhodné není, když je pláž 20m od moře. :D Co je mezi pláží a mořem?

Guest minimaxa
Odesláno
:myslim Musel jsem si to 3x přečíst. Asi tam leží vyvrženej vorvaň :D:D
Odesláno
No jasně, sázka na jistotu :D Pláž max 20m od moře.

No to moc výhodné není, když je pláž 20m od moře. :D Co je mezi pláží a mořem?

To by mě taky zajímalo. Tak moře nahraďte apartmánem

Odesláno

Apartmán u moře je pro mě noční můra, takže to ani omylem. Ale v každé \"vesnici\" najdeš desítky volných apartmánů. Takže jet na Blind není problém. Co je problém je cena, ale pokud nejsi škrt jako já a +- 10-20Euro za noc tě netrápí tak není žádnej problém až na místě. Prohlídneš si to, dohodneš nebo jedeš dál. Většinou tam sedí někde u cesty maník a ten tě po pár lidech provede. Další co bych nesnesl je jezdit na stejné místo, to pro mě nemá naprosto žádný smysl. Takže já už x let kupuju last-minute těsně před. Pravda se může stát jako loni, že chorvatsko vyjde o polovinu dráž než třeba Itálie, ale to mě netrápí a rád se podívám jinam a peníze utratím jinak.

Odesláno

Souhlas.

U moře znamená 1 řada, písek, nebo oblázky. A ne moc lidí, jedu na dovolenou. Ale zase ne robinzonáda. Takže výběr mám dost omezený na jizdu na slepo.

Odesláno

My jsme loni byli s mladou autobusem na poloostrove Peljesac a po ceste ktera trvala 25hodin (jsou v tom i 3 zastavky a jedna trvala cca hodinku ) uz nikdy vice autobusem ... kdybych vedel jak budu trpet pockal bych jeste tyden a opravil vadnou spojku a jel autem ... ale abych se vratil zpet k tematu .. Peljesac nedoporucuju tem kteri si chtej lehnou na lehatko a v klidku relaxovat protoze tam pomerne dost fouka a voda vas behem chvilky odnese o nekolik desitek metru dal ... Nejlip je na makarske (presneji Podgora) tam je fajn a more relativne klidne ... Ale letos zvolim bezmorskou dovcu a jedem z mladou do Parize :-)

[upravil dne 6/2/14 15:26 od Print]

Odesláno

Zažil jsem 2 obdobné cesty - Na F1 - Hungaroring - 8 hodin a Španělsko - 23 hodin. Obojí bylo snesitelné, ale asi bych to nechtěl opakovat. Včera jsem žasnul nad dámou, co chválí výlety autobusem na jeden den k moři - Chorvatsko. To je něco co mi příjde úplně šílené. Ale holt každý máme jiné chutě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...