Agrafik Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Kluci, na Viru někdo byl?, nebo v Primoštenu?, mimo staré město, tam se s autem nedostanu:( . Nějaké tipy... [upravil dne 3/2/14 23:26 od Agrafik] Citovat
Agrafik Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 No jasně, sázka na jistotu Pláž max 20m od moře. Citovat
rhinos Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 kdo neplánuje...plánuje být nepřipraven:D Primoštejn znám....úžasný malý městečko,ale spali jsme vždy v kempu Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Jo? Posledních 5 let jsem dovolenou řešil max týden před odjezdem a pro velký úspěch už to jinak dělat nehodlám. Ano loni jsem místo v Chorvatsku skončil v Itálii a letos možné zase jinde, ale to považuju za výhodu. Teď plánuju hory... příští týden už musím nějak vyjet, tak jsem včera vyřešil ubytování Citovat
MotoMoto Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 No jasně, sázka na jistotu Pláž max 20m od moře. No to moc výhodné není, když je pláž 20m od moře. Co je mezi pláží a mořem? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Musel jsem si to 3x přečíst. Asi tam leží vyvrženej vorvaň :D Citovat
Agrafik Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 No jasně, sázka na jistotu Pláž max 20m od moře. No to moc výhodné není, když je pláž 20m od moře. Co je mezi pláží a mořem? To by mě taky zajímalo. Tak moře nahraďte apartmánem Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Tak hlavně neodhazovat vajgly nerad bych aby zase byla snížená rychlost na dálnici kvůli hořícímu Trogiru. Minule nás to zdrželo minimálně o 10 minut Citovat
ozzy56 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 tomu se ve středomoří nedá vyhnout, zvláště když je dlouho vedro, zažil jsem to ve Slano i Marině Citovat
hardhouse.trip Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Ode mně to nehrozí... Já už kouřit přestal Citovat
rhinos Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 a jak hledate to ubytko ... proverene mista nebo nejaky online server? Citovat
Agrafik Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Najdeš, ale záleží kde? Nikdy jsem nenarazil na volný u pláže, vždy min 100m, nebo u hospod... Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Apartmán u moře je pro mě noční můra, takže to ani omylem. Ale v každé \"vesnici\" najdeš desítky volných apartmánů. Takže jet na Blind není problém. Co je problém je cena, ale pokud nejsi škrt jako já a +- 10-20Euro za noc tě netrápí tak není žádnej problém až na místě. Prohlídneš si to, dohodneš nebo jedeš dál. Většinou tam sedí někde u cesty maník a ten tě po pár lidech provede. Další co bych nesnesl je jezdit na stejné místo, to pro mě nemá naprosto žádný smysl. Takže já už x let kupuju last-minute těsně před. Pravda se může stát jako loni, že chorvatsko vyjde o polovinu dráž než třeba Itálie, ale to mě netrápí a rád se podívám jinam a peníze utratím jinak. Citovat
Agrafik Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Souhlas. U moře znamená 1 řada, písek, nebo oblázky. A ne moc lidí, jedu na dovolenou. Ale zase ne robinzonáda. Takže výběr mám dost omezený na jizdu na slepo. Citovat
Print Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 My jsme loni byli s mladou autobusem na poloostrove Peljesac a po ceste ktera trvala 25hodin (jsou v tom i 3 zastavky a jedna trvala cca hodinku ) uz nikdy vice autobusem ... kdybych vedel jak budu trpet pockal bych jeste tyden a opravil vadnou spojku a jel autem ... ale abych se vratil zpet k tematu .. Peljesac nedoporucuju tem kteri si chtej lehnou na lehatko a v klidku relaxovat protoze tam pomerne dost fouka a voda vas behem chvilky odnese o nekolik desitek metru dal ... Nejlip je na makarske (presneji Podgora) tam je fajn a more relativne klidne ... Ale letos zvolim bezmorskou dovcu a jedem z mladou do Parize :-) [upravil dne 6/2/14 15:26 od Print] Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Zažil jsem 2 obdobné cesty - Na F1 - Hungaroring - 8 hodin a Španělsko - 23 hodin. Obojí bylo snesitelné, ale asi bych to nechtěl opakovat. Včera jsem žasnul nad dámou, co chválí výlety autobusem na jeden den k moři - Chorvatsko. To je něco co mi příjde úplně šílené. Ale holt každý máme jiné chutě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.