Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo zkušenosti s Mercedesem 207D? Našel sem tento na internetu, vypadá jako novej. Otec ho potřebuje do firmy.

1977, 53kW, nevím stav km, dovezeno D, stk do 4/07, rádio, tažák...

Vypadá nádherně, otázka je jak je to doopravdy. Je tu někdo z okolí Chocně, kdo by se mě na to popř. mrknul?

cena 50tis.!!

a_cfoto.jpg

Odesláno

Já bych to takhle letitý dodávkY nešel ani zadarmo, natož za 50 tKč. Obecně 207 D bude hodně jetej stroj, už r.v. 1977 něco naznačuje, že? A kupovat dodávku pod 100 tKč, starší než r.v. 1995 je současně žádostí o provětrání šrajtofle - rozumně, když si někdo dodávku kupuje jako novou, většinou to není na to, aby se na ní chodil dívat do garáže, ale naopak, aby mu vydělávala - tzn. aby jezdila s minimálními náklady maximum km (50 tkm ročně je podle mě minimum! ! ! ! ! ).

Mercedes je obecně sice držák, ale jako všechna auta ani on není nesmrtelnej a gtohle už je téměř 30letej kousek (30 x 50 = 1 500 000 km) za kterej by se Ti tvůj otec asi nepoděkoval - takže NEBLÁZNI, porozhlídni se po mladších autech (třeba VW T4, Ford Transit, Mercedes 100, Fiat Ducato, Peugeot J5), která seženeš podstatně mladší za podobnou, eventuelně o málo vyšší cenu a pokud s tím otec nebude chtít jezdit nějaký extra dálky, tak mu budou sloužit líp než tenhle veterán a když se něco podělá, tak součástky daleko líp sežene. To je asi v kostce vše, co bych k tomu řekl, ale rozhodnutí je na tobě.

Odesláno

Z Medvědova výčtu bych s dovolením vyhodil ten Peugeot J5, který se dělal do r.93, od 94 je to ta řada Ducato/Boxer/jumper - ta kulatá. Dále bych zvednul onu minimální cenu na 200tis Kč - se započítáním nutného prvotního servisu. To vše za předpokladu, že dotyčný chce alespoň trochu slušné auto, a ne šrot.

V průběhu celých 90 let má v téhle kategorii jednoznačně nejlepší poměr cena/užitná hodnota Ford Transit 2,5D. Doporučuju jej kupovat ale až od r.92 výš, ideálně 95-99 (model s lepším interiérem a budíky z Mondea).

Ten Mercedes na fotce je dobrý tak jako veterán - pokud je fakt v dobrém stavu, a nebo pro hodně šíleného dobrodruha. Co že má otec za firmu, že se rozhlíží po dodávce v téhle cenové relaci???

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak nakonec do rodiny asi přibide další francouz...

P1010004.jpg

P1010003.jpg

Je to zabavenej leasing, najeto 35tis., rv 2002, klima, dig. tachograf atd.

Akorát si budu muset udělat Cčko.

[Editován dne 18/5/05 Fusion]

Odesláno

Teda z toho medvěda na začátku je to skok asi tak o 300 % jinam, GRATULUJU. Jinak obecně tyhle Renaulty jsou celkem držáci (je to vyvíjený ve spolupráci Opel, Renault a tuším Nissan), jen jsem slyšel, že se nedaj vyměnit brzdový kotouče na předku, prej jsou v jednom kuse s nábojem (neověřeno, ale zdroj mám celkem důvěryhodnej). Každopádně ještě jednou gratuluju a věř, že pophodlí a spolehlivost tohohle stroje bude úplně jinde než u původně zvažovaného Mergla.

Odesláno

400 bez dph

Během posledních pár dní sem zjistil že je to vzácný auto. Jedinej inzerát co sem našel byl 1/2001 (todle je 8/2001) najeto 357tis. a stojí 300 bez dph.

Nízkej počet kiláků (35800) je danej tím, že to byl předváděcí vůz...

Odesláno

dobry skok oproti medvedovi :)

jen mi nejde moc dohromady pocet najetych km, rok vyroby a zabavenej leasing.

bracha dela leasingy a na ty zabaveny bych byl hodne podezrivavy, casto takovy lidi serou na vymeny cehokoliv, jezdi dokud auto neklekne, pak to \"nejak\" splacnou a prestanou platit....

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Fusion

Akorát si zvyknout na tu délku je oříšek.

Jj to věřím. Já tuhle parkoval s kombajnem Omegou a proti mé 205 je to loď. No ale zase proti 8x8 co jsem kočíroval na vojně to je drobeček

:D

Odesláno

Kámoška včera ze srandy přitáhla babiččinýho polskýho Malucha, tak jsem si s tim udělal pár koleček po Jižňáku a když jsem pak sedl do mé 406, připadal jsem si jak v autobuse. Každej přechod do většího je znát. :papa

Mimochodem ten Maluch, to je kára jako swiňa! :D:D:D Tolik srandy už jsem si dlouho neužil!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...