Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska jsem přijel z obchodu a koukám všude po parkovišti mastné fleky a cítím zápach nafty....koukám a z pod motoru mi kape nafta......tak jsem hned valil do Peugeotu.......borec oddělal kryt motoru a ze spoda se vylilo dalších pár deci nafty.....takže koukal baterkou a a pak mi řekl ,že to bude muset rozdělat a zjistit co to je......tak jsem zvědav.....tak to tipuju na ohřev nafty nebo nějakou prdlou hadičku..záruka mi končí za měsíc...jsem zvědav na servis jsem totiž v Italii, tak budu mít možnost srovnávat s ČR....:myslim

Odesláno

Tak to byl prasklý těsnící kroužek u ohřevu nafty......:myslim....pěkně to ale valilo.......

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak se mi dneska rozsvitila kontrolka trojuhelnik a stop.napsalo to ze mam ucpany fap filtr,teda presne risk of particle filter clogging.:grr mam na ten kram strasne nervy mam najeto 23000km.nevite nekdo jestli by mu pomohlo protahnout nebo je to fap v p...li? jen co to vyresim jde z domu a to definitivne.

Odesláno

Ta hlaska znamena ze se system nekolikrat pokousel vycistit filtr ale bezuspesne. Nejezdis jen kratky trasy? Doporucuju to vzit na dalnici tak na 80 km a poradne mu zatopit pod kotlem. Otacky tak na 3.000 - 3.500.

Odesláno
tak se mi dneska rozsvitila kontrolka trojuhelnik a stop.napsalo to ze mam ucpany fap filtr,teda presne risk of particle filter clogging.:grr mam na ten kram strasne nervy mam najeto 23000km.nevite nekdo jestli by mu pomohlo protahnout nebo je to fap v p...li? jen co to vyresim jde z domu a to definitivne.

Až ho budeš odstavovat někde na odlehlém místě, tak mi napiš kde a já si pro něj přijedu:D:D

Odesláno
Ta hlaska znamena ze se system nekolikrat pokousel vycistit filtr ale bezuspesne. Nejezdis jen kratky trasy? Doporucuju to vzit na dalnici tak na 80 km a poradne mu zatopit pod kotlem. Otacky tak na 3.000 - 3.500.
rozhodně netopit pod kotlem, ale normálně jet ustálenou rychlostí. Když se na to šlape, tak se regenerace přerušuje, aby šel plný výkon do jízdy. Jinak mě to normálně regeneruje i ve městě kolem 50tky a i na volnoběh při stání.

Jinak co teď delší dobu tankuji naftu pouze u Eurooil (bez biosložek) a občas do toho dám VIF, tak se regenerace od sebe velmi výrazně protáhli cca 800 až 1000km mezi sebou.

Odesláno

Pekna blbost. Regenerace se prerusi jen v pripade hodne nestandardni zmeny stylu jizdy. Tzn napr podradis ze 4 na 3 a das plnej plyn. Nebo naopak tocic 1 pak 2 a pak 3. Je to z brzpecnostnich duvodu. Jak pises pri nouzove situaci musi jit veskery vykon na kola. Kdyz pojedes po dalnici 150 km/h otacky tak 3.500 tak se nevypne vubec nic.

Odesláno

Tak dnes ráno po nastartování mi to hodilo hlášku, že ESP + ASR nepracuje a také nefungovala automatika ruční brzdy.Dojel jsem do marketu, nakoupil nastartoval a už to šlo. Tak nevím.:myslim Týden jsem s tím nejel a je docela vysoká vlhkost ve vzduchu. Že by se elektronika zarosila???

Odesláno
Pekna blbost. Regenerace se prerusi jen v pripade hodne nestandardni zmeny stylu jizdy. Tzn napr podradis ze 4 na 3 a das plnej plyn. Nebo naopak tocic 1 pak 2 a pak 3. Je to z brzpecnostnich duvodu. Jak pises pri nouzove situaci musi jit veskery vykon na kola. Kdyz pojedes po dalnici 150 km/h otacky tak 3.500 tak se nevypne vubec nic.
no to je to co jsem myslel. U mě topit pod kotlem znamená plyn nadoraz. A hnát to 150 a tyhle otáčky, tak to je přece zbytečný, když to v poho funguje i při třeba 90. Jen je potřeba ustálenou jízdu bez výrazných změn.
Odesláno
Tak dnes ráno po nastartování mi to hodilo hlášku, že ESP + ASR nepracuje a také nefungovala automatika ruční brzdy.Dojel jsem do marketu, nakoupil nastartoval a už to šlo. Tak nevím.:myslim Týden jsem s tím nejel a je docela vysoká vlhkost ve vzduchu. Že by se elektronika zarosila???

Stalo se mi to na 407 asi 3x a vždy, když jsem přijel do garáže při dešti a po delším cca týdenním stáním jsem vyjel. Po druhém nebo třetím nastartování hláška zmizela.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...