Kupca Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Beru každej názor, ale zatím nemám vůbec žádnej Citovat
Frantic Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 radsej odpovedz straki a necakaj aby si mohol kritizovat btw. straki dneska mi zblbol motor, plieskal ako o dusu na volnobehu... zeby predsalen nejaky vstrek? Citovat
JanoRS Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 nemusite hned odpovedat na vsetky otazky , na zaciatok staci ked odpoviete len na tu na ktoru odpoved poznate Citovat
Kupca Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Dneska jsem měl diskusi s odborníkem na naftové motory všeobecně co dělá v Boschu. Předem předesílám že mě to stálo pár piv, ale myslím že to byla dobrá investice. Mám od něj zajimávé informace ohledně korekci na vstřikovačích a souvislostí mezi jejich případným poškozením či špatnou funkcí. 1. jednotka vycházi z impedance obvodu mězi jednotkou a cívkou v něm. Vycházi s předem definovné mapy. (každý výrobce podle sebe tzn individuální, teď píši o vstřicích Bosch) 2. neporovnává z ničím prostě je to dané 3.znamená problém ALE v 95% případů ne ve vlastním vstřiku nýbrž ve vedení k němu!!!!! 4. NE 5. NEEEE Takže pánové rada zní neunáhlovat se!!!! Pokud je korekce vyšší a motor se chová normálně, není třeba se moc znepokojovat (pokud teda evidentně motor neklepe jako kráva, pak vstřik kape a je to moc špatný). První úkon co je potřeba provést je kontrola konektorů na vstřicích(naštěstí nejsou v oleji jak u VW ) Poté opět dia a kontrola korekce, pokud se zlepší (nebo rapidně změní) pak je po problému, jen ho dohledat v konektorech a kabeláži. Pokud ne hrozí že cívka (popřípadě piezo článek není ideální) ale i tak se jezdí dál pokud samozřejmě neklepe. Když už se korekce dostane do bodu že začíná ŘJ padat do nouzáku je potřeba problém řešit repasem vstřiku. Dle jeho slov se dělá 95% repasů zbytečně! Platí náš zákazník náš pán a když to zaplatí tak mu třeba i trochu modrého z nebe dodají a repas jak známo není otázka kila nebo dvou. Konkrétní zkušenosti s typem vstřiků co používá PSA ve svých vozech není problém najezdit 300 tis. km. Jeho zkušenosti s Peu. a Cit. Podmínka je slušný zacházení a dobrá nafta. Tím slušným zacházením je myšleno s autem opravdu jezdit a ne poskakovat 5 kiláků ráno tam a pak odpoledne zase zpět . Pokud někdo bude mít s tímto ne mým názorem problém tak mě pranýřujte, možná jsem mohl něco i zkomolit jinak mě stále zajímají i další zkušenosti lvíčků Citovat
Vítek1 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 no ale co jsem slysel tak tvuj motor zrovna moc lehce nebezi zni to jak PD od VW Citovat
Frantic Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 kupca cize ak som spravne pochopil z tvojho prispevku, tak mne posledne 2 dni zacal motor klepat na volnobehu, dost vyrazne, mam to chapat ze kvapka vstrek? Dufam ze si to len zle vysvetlujem... lebo raz to robi a raz nie. Samozrejme auto nema tah po tom ako som mal vstreky vonku na teste a precisteni aspotreba takisto sla razom hore... Citovat
Kupca Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Přečti si příspěvěk tam je to napsáno, nechci ti kazit náladu takhle večer jak jsem nakoupil tak jsem prodal:papa názor si udělěj sám Citovat
dusan2 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Kupca : tak v podstate sai mi potvrdil moj nazor ze na vstreky netreba sahat kym ich nepocut. Tak to robim cely zivot. :papa Citovat
Lihous Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Zdravim Kupca povrdil tak nejak nazor vetsiny coz je jen \"dobre\" Ale trosku mimo v zime se nam zdalo ze je pri studenem startu motor hlucnejsi dale se to stupnovalo az jednoho krasneho dne to znelo jako \"kulomet\"a ani po zahrati to nebylo lepsi. Tak se rozebralo vse kolem motoru/plasty a zjistilo se ze mame OPET v haji remenici na klice/bezny problem u 2,2HDi remenice se vymenila a mame zase krasne ticho. A bylo to podobne jak pise Frantic - NE netvrdim ze 2,0HDi ma tento problem ale ..... S rozdilem ze u nas bylo vso Ok akcelerace spotreba jen hluk byl Ko. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 no jo ono i ta akcelerace a spotreba muze byt relativne OK ze to vicemene nepoznas ale kdyz vstrik ma ucpanejch par mikrodirek a strika proud na pist tak je zle a pri tomhle stavu nemusi auto vykazovat zadne chyby. Hodne se pozna na tom chodu motoru ale clovek musi mit vycvicene ucho. A ani korekce na diagnostice nemusi byt rozhodujici, zaklad je ten test na stolici edit: tady jsem nasel odkaz na clanek z casopisu rek bych ze je poloreklamni ale snad vypovidajici članek [upravil dne 3/5/12 20:24 od Vítek1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.