Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem atila

Ten kabínový filter stojí do 500 sk.Ja som ho menil a teraz mi nesmrdí vháňaný vzduch a má aj väčší prietok.

500? to je dost drahé, neoriginální se sežene do 200kč ;)

Odesláno
Napsán autorem komisar

já dal za něj taky asi jen necelé 300,musel bych se podívat

Jak říkám musí se hledat a dobře nakupovat :)) myslím, že taková věc nemusí být originální ;)

Odesláno

Klucí to pod stěračema je pylový filtr, normální stojí asi 300 Kč nebo uhlíkový asi 600Kč.

Já jsem přes něj natáhl proti hrubým nečistotám punčochu.

Odesláno

Tak jsem to o vikendu rozebral a byl ten filtr zadelanej jak svina. Tak jsem ho poradne vyfoukal kompresorem, lital s toho bordel tak 5min:)

Dal jsem ho tam a stejne se skla mlzi, mozna min ale mlzi.

Mozna to bude chtit novy co.

Dikys

Honza

Odesláno

Obecně, nejlepší na odmlžení interieru je použít klimu. Během pár sekund jsou okna bez zamlžení. Klimatizace pohltí a vykondenzuje vzhkost uvnitř interieru.

Platí i v zině, nebo přechodném období.

A pro ty co nemají klimu? Tak si koupí nějakou vypečenou hadru od SONAXu a snaží se to ušudlat do bezvědomí :)

Odesláno
Napsán autorem jack

Tak jsem to o vikendu rozebral a byl ten filtr zadelanej jak svina. Tak jsem ho poradne vyfoukal kompresorem, lital s toho bordel tak 5min:)

Dal jsem ho tam a stejne se skla mlzi, mozna min ale mlzi.

Mozna to bude chtit novy co.

Dikys

Honza

Tusim ze se ma menit kazdych 30 000km

[Editován dne 9/5/05 Ferry]

Odesláno

Ja nemam ani pylovy filtr a nemlzi se mi taky. Musi se hold vic vetrat... Jinak co se klimy tyce tak mas sice pravdu, ale pokud klima primo nepodporuje odvhlceni vzduchu, tak ti v zime stejne nesepne, protoze ty klimatizace sou delany tak, ze pokud je teplota pod cca 10 stupnu, tak se proste nezapne. Mam vyzkousene. Je to proto, aby ti nezamrzl vyparnik a nemohl se poskodit ledem. Pri takove teplote by to totiz beproblemu zchladilo na docela dost stupnu pod nulou. Takze se to da pouzit napr. v lete kdyz je teplo a prsi a je dusno. To pak z klimy fakt kape voda jak svina :)

Odesláno

Nechapu proc do toho montujete klimu, prece neni reseni kdyz se to poti, tak je asi nekde problem a ten se nevyresi pouzitim, ochcanim toho problemu.

Reseni je jasne, dal jsme novej filtr a je to v poho:)

Odesláno

Proc ? Protoze novejsi klimatizace maji primo funkcni odvlhceni vzduchu tim, ze jen zchladi, tim se zkondenzuje voda, ktera odkape, a nasledne jej zase ohreji pres radiator topeni a pak pusti teprve do auta. Navic nejsem si zcela jisty, ze filtr vzduchu ma vliv na vlhkost, protoze jaksi si neumim predstavit, ze by papir nebo cokoliv z ceho jet o vyrobeno zachycoval vlhkost :) Kam by pak ta voda z toho filtru asi sla :)

Odesláno

Tak to te muzu ujistit ze ten filtr ma nejvetsi vliv na to zda se mlzi ci nemlzi auto.

Tata dela mechanika u VW a kdy koliv se VW zacalo zamlzovat, meni filtr a je po problemu.

Tak si myslim ze praxe je v tomhle number 1, nejaka teorie o odvlhcovani a dalsi ty.......na prd

Odesláno

Jestli se můžu přidat... já mám čerstvě vyměněný filtr a mlží se to pořád. Když jsem po prvním (včerejším) dešti vlezl do filtru, zjistil jsem, že je vlhký. Tak buď to mám já někde netěsné, že mi do toho teče voda, nebo je to obecná bolest 406ek. Nebude pak fakt lepší tam mít jen nějakou hustší sí?ku (třeba kovovou) proti hrubým nečistotám??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...