seemi Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Tak já jsem dojel chlapi !! Měnil jsem na autě pár věcí, a po odjezdu ze servisu se mi auto v malé rychlosti a malém rejdu začalo třepat! Po ujetí asi 30 km auto úplně ztratilo výkon, musel jsem začít řadit manuálně a v přesně vymezených otáčkách jinak se s tím nedá jet.. max 50km/h Už se mi párkrát staly nějaké lehké náznaky třepání,a bylo to vždy když bylo auto na zvedáku, potom se to vždy nějak ustálilo, ale ted už je asi konec!!!!! Nevít někdo co by to mohlo být?? Nedává mi to smysl: Auto nejde do otáček( jako by na pár válců) Třepe se předek vozu (a to dost) Špatně řadí rychlosti Že by poloosy, nebo převodovka, nebo coo?? Fakt už toho mám dost, auto mám asi 3měsíce, a začínám přemýšlet jestli to byla dobrá volba značky auta??! Ale auto se mi fakt líbí, škoda jen že jsem neměl na to koupit si takový kočár nový.. To už je ted jedno, auto se musí nechat opravit, ale ted kde začít at mě to finančně nezrujnuje?? Kdyby mi někdo z vás dokázal poradit, byl bych rád: auto potřebuji na dlouhé cesty tak jsem z toho neštastný, zvláště když přítelkyně na Aprila rozbila druhý vůz Ještě mám v garáži kolo, tak bych těch mých 600 denních kilometrů mohl zkusit na něm Díky a at se Vám podobné perly neobjevují!!!!!!!! Citovat
straki007 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Nejlevnejsi nejrychlejsi jsou svicky. Tam zacni. Pak zkusit pujci-vymenit zapalovaci moduly. Predtim ale diag jestli se neco neobjevi. Nakonec to nemusi byt nic velke Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 a to se Ti stalo po ODJEZDU ze servisu ?? tak co tam třeba dojet zpět a řešit nejdříve tam ?.. Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 jj nejspis odesly svicky nebo spis ty zapalovaci civky Citovat
seemi Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 V tom servisu jsem byl u kámoše kde jsme měnili brzdové kotouče desky olej a takové drobnosti, tam by asi neměl být problém.. teda až na to že se příznaky objevili vždy po tom když bylo auto zvedlé.. jinak LPG svíčky jsem ještě za tu dobu neměnil, ale dnes jsem se objednával na servis LPG, ale až na Uterý.. jako na potvoru! jak se sere.............. Citovat
seemi Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Ještě k těm cívkám, ty by to asi neměly být, dělá to i když jedu na benzín.. Citovat
straki007 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 no vzdyt jo. Civky pali i na benzin prece. Citovat
seemi Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Aha:o zase nové info:mad: no ale stejně musím zítra na dia do autorizáku, tak uvidíme. budu Vás informovat:roker Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 hehe benzin taky potrebuje zapalit jinak na LPG ty civky, pokud jsou horsi svicky, dostavaji vetsi kour, takze pak se muzou proslehnout o to snaze (LPG ma vetsi naroky na celou zapalovaci soustavu, potrebuje vyssi napeti k preskoceni jiskry, proto se taky nekdy sklepava odtrh svicky o cca 0.1mm mene, nez je predepsano na benzin a svicky se meni treba po 20-30tis misto po 60ti) Citovat
seemi Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Díky za info, je to mé první auto s plynem, takže sbírám zkušenosti:super Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 jinak nenech si vnutit zadny spesl svicky pro LPG, stejne moc nefungujou, staci tam dat takovy, co maji byt original, to jsou Bosch 0242229708 ( obchodni oznaceni FR8SPP332 ) Citovat
seemi Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 díky, budu na to myslet!!! zase budu dělat chytrého..:D Citovat
seemi Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 A myslíš že by to fakt mohlo být jen tím?? to by se mi fakt ulevilo!!! Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 je to nejpravdepodobnejsi a i podle popisu by to sedelo Citovat
seemi Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Tak jsem se vrátil z diagnostiky,měl jsem načtených 11 chyb, a vypadá to na civku, svíčku na 6válci, a zadní lamda sondu.. Cívka 1300, svíčka 400, lamda 4500, to jen pro info.. takže žádná hrůza:super já už čekal nějaké peklo:roll díky za info chlapi, pokud budu vědět něco nového tak dám vědět! Citovat
straki007 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 lambdu nemusis zatim menit,ne. Vyskocila spis diky tomu ze nepalil jeden valec a vyskocila chuda smes........nebo? Citovat
seemi Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Máš pravdu, i tuhle info jsem už dostal:D jen doufám že to tak bude:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Tady jsi nedostal odpověď. Tady je: Nečas Zábřeh telefon 583 411 572. Zavolej tam, nahlaš všechny závady a buď v pohodě. Citovat
seemi Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 díky, vyzkouším!! Ještě jsem na ut objednaný na servis LPG, tak ještě počkám.. prý by ty moje problémy s převodovkou mohly souviset se špatným spalováním lpg.. no uvidíme. dám vědět Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.