Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, při zimní prohlídce mi v servisu doporučili výměnu COMu kód 6242 c6 + do půl roku mě ještě čeká dvouhmota VIN 

VF33CRHSB82984125

Můžeš mi prosím napsat na kolik by to vyšlo předem díky

Ahoj, 6242 C6 jen v originále. Zítra zjistím cenu - prosím jen napiš mi to na rybka@autorozvody.cz abych nezapomnel..

U toho setrváku vyrábí jen Valeo, ale cena je tam vyšší než když se dá spojka + setrvák od Sachse - celkem to od Sachse dělá 11300 Kč

Odesláno

Zdravím, objednávka odcházela v úterý, poté jsme zjistili, že kolega se přehlédl v číslech a zabalil místo tyček, dva filtry na BMW, kolega Vám volal, že se to bude posílal znova a tak to odešlo ve čtvrtek. Zítra to má být doručeno.

tovar doruceny vcera,len som objednaval vz.filter do prasneho prostredia meyle a prisiel do neprasneho bosch ale nic sa nedeje.Skomunikaciou a ochotou som vsak velmi spokojny a urcite este ked bude treba nieco nakupim,zatial dik

Odesláno

Ahoj, děkuji za trpělivost. ono to bylo tak, že ten filtr Meyle byl poslední co byl v objednávce, jenže abychom to poslali hned po zjištění problému, nečekali jsme zpět na starý balík, ale poslali hned nový. No a přes oe číslo kolega dal papírák, protože Peugeot nemá orig. čísla pro uhlíkový (oni je prakticky ani v originale nepoužívají). Každopádně díky.  Budeme pouštět pobočku a eshop na SK bude to asi za 2 měsíce, tak bude možnost řešit.

Jarda

Odesláno

Ahoj Jardo. Posledně jsem u tebe v Holicích kupoval rozvodovou sadu, olej atd. Taky jsem bral klínovej řemen. Dával jsem to do dílny, aby mě to mechanik namontoval a vše v pohodě, akorát říkal, že ten klínovej řemen je jinej. Pamatuju si jak jsi řikal, že jsou 2 druhy..tak bych asi potřeboval ten druhej. Šlo by to vyměnit prosím tě ? 

Peugeot 306 2.0HDI 66kw rok 2001

Odesláno

Ok zítra kolem 15:00 se stavím. Přehodíš mě to kus za kus nebo je tam nějaký rozdíl v ceně ? 

Bude tam asi nějaká koruna rozdíl. Chlapi ti to tady přehodí

Odesláno

Zdravim,chtel bych se zeptat kolik by vysli na 407sw 2,0 hdi 100lw 2005 predni spodni cety nejlepe i se sroubama?

Ahoj, se šroubama jen LMI - 1649 kč, bez šroubů SKF 1268 Kč, ale nemá to smysl od LMI protože je v tom nabalený SKF :)

Odesláno

Ahoj, chci se zeptat na oba přední blinkry na Peugeot Partner 2002. A možná i na zadní světla jestli jsou už k mání, na výklopné dveře, světla na model 2006, děkuji za info.

Odesláno

Ja jsem prece kus vola :P. Uplne jsem zapomel, ze autorozvody znam odtud. Tak jen doufam, ze bych za dily nezaplatil o moc méně nez když jsem je objednal primo přes e-shop :). Naposledy komplet brzdy za 6900Kc :P, ale tak aspoň sem udelal kseft. Uz jsem koukal na web, ale jaka by byla lepsi cena za ND Renault Laguna 2.0 84kW/114hp VIN: VF1B56LK516886385 ABS mot. F3R 768 a to konkretne pravou poloosu. Nejspise OE dle Renault 77 11 135 194  nejlepe asi tu Lobro.

Snad nevadi, ze se tu ptam na nePeugeota :)

Diky předem

PetrR

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...