Přejít na obsah

tvoreček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

Vše od uživatele tvoreček

  1. tvoreček

    fukani turba p 407

    Psa: To je ta stříbrná trubka ze co vede odzadu do klapek u saní ze? Tam vzadu žádné těsnění nemám takže ze by to bylo ono? Teď jsem to zkoušel ještě jednou a jakmile se to natlakuje tak v cca 3000 motor skubne, vyskočí zavada tempomatu a začne klepat motor jakoby jel na tři valce, když pokračují dal skubne prevodovka vyskočí chyba prevodovky, chyba esp a asr prevodovka přestane radit a motor v podstate chcipne. Po odpojení baterky a zapojeni motor ještě cca 2 min klepe a pak přestane a vše jede jak má až na ro ze neslim používat turbo.
  2. tvoreček

    Zvuky motoru

    nemůže to být vodní pumpa??
  3. tvoreček

    fukani turba p 407

    a nerachotilo by to kdyby byla špatně protože by to bylo potkané??nemůže bát špatné těsnění na víku? ty kroužky?to jsem neměnil
  4. tvoreček

    fukani turba p 407

    snad jo...s tou jsem pokud vím nepohnul...dá se to nějak zjistit jestli je správně??
  5. tvoreček

    fukani turba p 407

    a co by to dělalo kdyby byly špatně...podle diagnostiky poloha vačky a kliky sedí...
  6. Zdravím tak porad to svoje auto nemam dane dohromady, po výměně vacky cerpadla a rozvodu mi při akceleraci kdy začne tlačit turbo podfukuje nekde. Už jsem zkontrolovsl vše co jsem mohl, všechny hadice i podtlaky a porad to sýčí už me napadá jen plastové víko hlavy valcu a nebo jestli nemam ucpaný FAP a blbne to. Nemate někdo zkušenosti? Jsem už dost nešťastný jezdit jen do 2000 otacek, je to 2.0 hdi 100kw
  7. tvoreček

    voda na motoru p407

    Tak už nic není to voda ale nafta a mam uvolněný prepad na poslednim vstriku
  8. Zdravím mam 2.0 hdi. Dneska jsem dodělal opravu vysokotlaku, výměny vacky, komplet rozvody. Auto posléze chytlo jelo v pohodě. Po cca 2 min se na motoru objevila voda v prave pulce motoru TJ na 3 a 4 vstriku a na viku motoru u vysokotlakeho cerpadla. Při přidání plynu za jízdy je slyšet siceni nevíte někdo odkud by to mohlo jít? Mel jsem cely vrch dole i vstriky obě víka ale z vodou jsem dělal jen cerpadlo
  9. Zdar, mate někdo zkušenosti z vytahnutim vstriku?musím sundat víko a bez vyndani vstriku to asi nejde, tak jestli to někdo už nedělal
  10. zdravím ty fota by někdo neměl??
  11. Tak jsem so tu diskuzi projel a man otazku k cerpadlu, to cerpadlo se musi otacet volne ze? Já když s nim zkusím otočit tak mi udělá cca 2 otocky a sekne se jde to těžce a pskt to zas povolí, to bude asi k.o ze? Protože jsem ve filtru taky nasel kovové piliny. Podle toho vydea se má ( pokud jsem to pochopil vymemnit v podstare cely vysokotlak?
  12. dík moc...ja tu na foru vubec neumím hledat...
  13. nějak to nemůžu najít....
  14. jj taky se divým že to nevyplivlo dřív...
  15. tak jsem dneska rozložil motor a sundal čerpadlo a nestačil sem se divit. už jsem zjistil příčinu klepání...byla to redukce z vačky na čerpadlo o uchycení ve vačce...nevím jak ale nějak se ulomilo a klepalo a teď se utrhlo úplně...takže čerpadlo bude snad cajk...jen teď sehnat vačku a udělat při tom už rozvody...nevíte někdo kde sehnat za slušný peníze vačku??popř její označení?
  16. Já si to taky myslím. Kolega co mel 406 2.0 hdi říkal ze mu ve třech servisech říkali ze pro výměnu cerpadla je třeba cosik nastavovat ze je každé jinak nastavené a ze bych mohl odvarit vstriky, ale na to je podle me rj aby tohle podle čísla tlaku nastavila ne? Nevím jaký je rozdil mezi 406 a 407 v motorech.
  17. jo to je mi jasne ale teď zrovna 18 000 na nové nemám a potřebuji jezdit...
  18. Otázka kdybych chtěl měnit vysokotlaké cerpadlo jde to udělat bez nějakých větších potizi nebo je třeba to nějak serizovat.mam namysli starší z vrakoviste
  19. Zdravím tak dnes provedena diagnostika, hlasi nízký tlak paliva po odsroubovani privodu na trysku místo toho aby strikala nafta tak jen teče takže nejspis cerpadlo ko.ještě zkontroluji filtr alenemyslim si ze by byl ucpaný tak ze by nebyl tlak. Nebo jo?
  20. tak mě to dostihlo...včera auto přestalo táhnout...točilo do cca 2600 otáček a jelo bez turba..chrastění šlo slyšet i na volnoběh....a chvílemi i když jsem měl pedál až na podlaze pořád jakoby jsem brzdil motorem a auto zastavovalo...vyskočila chyba tempomatu. pak se na chvíli zase chytlo všechno začalo fungovat jak má i turbo tlačilo a zvuky se neobjevily vůbec ani při točení do otáček. dneska ráno sednu do auta nastartuji a jedu všechno sluncem zalitý motor táhnul žádne nepijemné zvuky tak si řeknu fajn asi bylo něco ucpaný... zajel jsem na shell natankoval plnou vyjel a po cca 20m auto mrtvé...motor vypnul a už nenaskočil...jen točí jako by nešla nafta do motoru...nemáte někdo zkušenosti co by to mohlo být? zaraží mě tam ta chyba tempomatu...apropo nebyl by někdo z ostravy a okolí( nejlépe havířov kdo by byl ochotný dojet z diagnostikou a napíchnout to?
  21. tvoreček

    fap off ostrava

    V rovině ekologi he tohle kapka v moři, je to alibizmus ale je to tak. V dlouhodobe perspektive to určitě řešení není ale tak dlouho to auto neminim ani mít, a to ze to zabíjí deti tomu se muzu jen vysmat mam dve a mam teda větší strach ze mi je srazí nějaký deb... Hejsek v "nadupanem" benzinovem bmw než můj vykuchany fap.a ze je to v této době kryplu za volantem pravdepodobnejsi. A jelikož jezdim z nakladakem a vydim jak se vypojuji adblue u nakladaku protote je to levnější a jednodušší než zpravovat a emise se ani nedelaji( ještě jsem nezažil ze bych dělal emise a ani sem neviděl ze by někdo dělal) tak se zacnu bát uosobaku.a dal to nehodlám řešit. Je to moje auto moje volba jestli nepřijdu či projdu moje starost.
  22. tvoreček

    fap off ostrava

    Straki007. A presne toho jsem se bal ze se stane když tu napisu ze chci fap ven. Bohužel lepší způsob me nenapadl jak někoho sehnat a neprohledat půlku internetu a nenarazit na sejdire.
  23. 2.0 hdi.jj snad se k tomu někdy dostanu mam toho na tom aute ještě dost
×
×
  • Vytvořit...